Läs den officiella beskrivningen

Porto Business School är Business School vid den största portugisiska universitet, University of Porto. Dess uppgift är undervisning i forskarutbildningskurser och avancerade företagsledningen utbildning, kompletterande verksamheter med en permanent engagemang inom tillämpad forskning och företagstjänster.

Porto Business School samlar kompetens och erfarenhet av den tidigare EGP-UP och ISFEP, en verkställande utbildningsprojekt som framgångsrikt utvecklats inom ekonomi fakulteten.

Som en grundläggande resurs, har Porto Business School en lärare med lång erfarenhet av undervisning och forskning, från University of Porto (Economics, Engineering, juridik och psykologi och utbildningsvetenskap Fakulteterna), till vilken två andra kategorier undervisning läggas till: chefer med akademisk utbildning och fasta affärs karriärer och lärare från utländska universitet, nämligen nordamerikanska (Central Florida, Massachusetts, Miami och New Orleans) och Europa ettor (London Business School och Business Institute, bland andra). Dessa kopplingar till liknande utländska skolor, som har funnits sedan 1988 i vissa fall, säkerställa en hög nivå av internationalisering i sin verksamhet.

Porto Business School

Porto Business School har även stöd av en grupp av företag och andra referens organisationer en avgörande medverkan i upprättandet av skolans styrande organ (styrelse och Management), och som säkerställer en effektiv anslutning till skolan med det portugisiska näringslivet . Medverkan av företagen i Porto Business School styrmodell är mycket mer omfattande än vad som observerats i någon annan portugisisk Business School.

Porto Business School har för närvarande följande som referensprodukter: en internationell heltid MBA, Magellan MBA, samt en Executive MBA. Utöver dessa program, Porto Business School erbjuder även en uppsättning ett år forskarutbildningskurser, korta och medel varaktighet verkställande program, övre seminarier förvaltning,-företag utbildningsprogram och företagstjänster (urval och rekrytering av kvalificerad arbetskraft, och tillämpad forskning och rådgivning aktiviteter).

Värdena för Porto Business School

  • Gör det bra
  • Göra skillnad
  • Strävan efter mer
  • Att utbilda för livet

Mission

Porto Business School har uppdraget att förbättra kvaliteten på förvaltningen och främja förändringar i företag och andra organisationer, med hjälp av avancerad utbildning på en post-examen nivå, tillämpad forskning och rådgivning. Porto Business School avser syftar till att utveckla ett nätverk av kunskap och kompetens och ett stöd för de åtgärder som ledare och för företagens konkurrenskraft på den globala marknaden.

Vision

Vi syfta till ledare i den verkställande ledningen utbildning placera företag och akademi sida vid sida i en pågående inlärningsprocessen och ömsesidig uppskattning en.

Partners

Porto Business School stöds av 36 associerade organ. Följande är närvarande Porto Business School partners:

Academic

Porto Business School

Icke-akademisk:

Porto Business School

Erkända

MBA program på Porto Business School är bärare av två internationella ackrediteringar: AMBA och EPAS.

Porto Business School
Programmen undervisas på:
Engelska
Portugisiska

Skolan erbjuder också:

MBA

Porto Business School

Magellan MBA är en skräddarsydd resa sedan dag ett, perfekt tempo för att ge dig den bästa mängden av hårda och mjuka färdigheter, upplysning och erfarenheter som gör att ... [+]

Från Porto till världen

Ditt liv förändras resa börjar här.

Ibland kan en resa är bara början på något större.

En stad av entreprenörer, är Porto Portugals näst största stad och en av landets ledande ekonomiska och industriella centrum.

Starkt kopplad till handel och kärlek till frihet - så mycket så att det kallas Cidade Invicta (Undefeated City), Porto är känd för charm dess historiska centrum (världsarv sedan 1996), men också genom sin dynamik - det 21st- tals Porto är en modern och pulserande stad som aldrig stannar. Dess grönområden och idrottsplatser, sin omfattande kollektivtrafik och dess livliga kultur och nattliv gör det en rolig och spännande stad, 24 timmar om dygnet.... [-]

Portugal Porto
February 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Porto Business School | Institutional video

Make change happen

Location address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

Porto, Porto District, 4460-312 PT
Social Media