Läs den officiella beskrivningen

Warszawa Management University

Warszawa Management University, grundat 1995, är en av de äldsta privata högskolor i Polen. För närvarande studerar mer än 6.000 studenter och har mer än 37.000 studenter. Dess fakultet består av erfarna och kreativa forskare och lärare.

Warszawa Management University erbjuder sina blivande studenter ovanligt gynnsamma förhållanden för att studera i Campus i det tredje årtusendet. Det finns ett välutrustat arkitektoniska akademiska komplex bostäder många föreläsningssalar, laboratorier, datasalar, och språklaboratorier.

Universitetet anläggningen finns också fritidsanläggningar, såsom en modern pool, en sporthall och ett gym. I byggnaden finns en buffé och en stor cafeteria .Reasonable priser och bra meny bör tillfredsställa även de svårt att behaga. Student sovsal rymmer 300 elever i ett enda två personer och tre personer rum samt sviter. Alla rum har tillgång till Internet. En underjordisk parkering finns tillgänglig till ett rimligt pris.

Studenter studier:

Kandidatexamen program

Administration ledning internationella relationer Pedagogik Europaforskning statsvetenskap National Security

Teknikerns utbildningsprogram

Dataingenjör Production Management och teknik

Forskarutbildning:

Magisterprogram

lag Administration ledning internationella relationer Pedagogik psykologi

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Polska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Forskarutbildning Executive Master of Business Administration studier är bland de mest prestigefyllda och redovisas i världen ledande kvalifikationer avsedda för människo ... [+]

Executive Master of Business Administration

Forskarutbildning Executive Master of Business Administration studier är bland de mest prestigefyllda och redovisas i världen ledande kvalifikationer avsedda för människor i näringslivet och ledande befattningshavare. Läroplanen för EMBA studier möjliggör effektiv slutförandet av akademisk utbildning inom förvaltning och näringsliv. De utexaminerade från EMBA forskarutbildning, få fördel gentemot konkurrensen och öka deras värde och attraktionskraft på arbetsmarknaden.

Adressater

Läroplanen för EMBA post forskarutbildning är utformad, först och främst för personer i ledande ställning, medlem av författningsorgan, direktörer handelsföretag, chefer, eller de som vill ta ledande befattningar, för att kunna använda sina kunskaper och färdigheter inom olika områden bland annat inom finans, marknadsföring, human resource management, media och PR och coachning.... [-]

Polen warszawa
Oktober 2019
Engelska,Polska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska