Läs den officiella beskrivningen

Den Institute of Computer Science är en del av Polska vetenskapsakademin som är rankad 33th i världen i SCImago institutioner ranking. Direktören för Institute of Computer Science i den polska vetenskapsakademin (IPI PAN) är Professor Jacek Koronacki. En annan styrande organ för Institutet är det vetenskapliga rådet som leds av professor Andrzej Tarlecki. Institutet lär en mängd forskarutbildning i polska, MBA - Innovation och dataanalys program drivs i samarbete med Woodbury School of Business Utah Valley University (USA) på engelska, och doktor i Samtida informatik program, även på engelska.

Institutet har två avdelningar:

Institutionen för Teoretiska grunder för datavetenskap (Prefekt professor Wojciech Penczek), och Department Of artificiell intelligens (Prefekt Professor Jan Mielniczuk). Institutionen för Teoretiska grunder för datavetenskap främsta forskning låg inom följande områden:

 • Datorarkitektur
 • Web Services Technology
 • Computing Systems Theory
 • Teori för distribuerade system.
IPIPAN102

Institutionen för artificiell intelligens specialiserat inom områdena

 • Statistisk analys och modellering
 • språklig Engineering
 • Grunderna för artificiell intelligens
 • Spel och beslutsteori.

Institutets huvudtyper av vetenskaplig verksamhet omfattar:

 • Forskningsprojekt (t.ex. bevisande resonemang, kunskapsinhämtning och representation, statistik och biologiskt motiverade lärande paradigm, beslutsteori)
 • Konferenser (t.ex. internationella konferensen om språkbehandling och Intelligent Information Systems, Internationell gemensam konferens om säkerhet och Intelligent Information Systems International Conference on Computer Information Systems och Industriell ekonomi Applications)
 • Seminarier
 • Publikationer (mer än 150 artiklar, bokkapitel, monografier och böcker varje år).

Vad vi har för avsikt att göra

Institute of Computer Science i den polska vetenskapsakademin är fast besluten att upprätthålla den höga nivån på forskning och akademisk verksamhet för vilken den hyllade både nationellt och internationellt. Här finns den en kategorisering av ministeriet för vetenskap och högre utbildning i Polen. Det är också listade som ett H + (den högsta klassificeringen) institution för högre utbildning i tyska Anabin databasen. Institutet har för avsikt att fortsätta sin internationella samarbetet när det gäller utbildningar samt forskningsprojekt och gemensamma bidrag.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Institute of Computer Science i den polska vetenskapsakademin (IPI PAN) erbjuder MBA-programmet undervisas med stöd från sin partner, Woodbury School of Business vid Utah ... [+]

MBA-studier vid Institute of Computer Sciences i den polska vetenskapsakademin visade med stöd från sin partner, Woodbury School of Business vid Utah Valley University

Institute of Computer Science i den polska vetenskapsakademin (IPI PAN) erbjuder MBA-programmet undervisas med stöd från sin partner, Woodbury School of Business vid Utah Valley University (USA). Detta är en prestigefylld och givande forskarutbildningen för chefer och de som inspirerar till att bli företagsledare samt personer som arbetar inom den offentliga förvaltningen och icke-statliga organisationer. Formatet för MBA-programmet gör det möjligt att arbeta och studera samtidigt.

MBA-studier med titeln "Innovations och dataanalys" (ges på engelska) är forskarutbildning kapning sådana discipliner som informatik, ekonomi och förvaltning. Forskar MBA-studier pågå i två terminer. I slutet av studierna studenterna försvara sina affärsprojekt (20 - 40 sidor). Forskar MBA-studier är baserade på en deltid format. Det finns två moduler per termin. Varje modul varar från 11.00 på onsdag till 12,30 på söndag (plus valfria klasser). Som regel är varje kurs (ämne) lärde 8 timmar. Det finns fyra intag per läsår: till oktober, januari, april och juni. Institute of Computer Sciences i den polska vetenskapsakademin (i kort IPI PAN) är den upphandlande institutionen. Woodbury School of Business vid Utah Valley University deltar som en institution skicka några av dess företrädare att undervisa utvalda kurser / ämnen och föreslå åtgärder som syftar till att läro förbättring. Föreläsare från Woodbury School of Business vid Utah Valley University kan övervaka affärsprojekt förutsatt att det kommer att finnas studenter som är intresserade i en... [-]
Polen warszawa
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska