Read the Official Description

Under de senaste 40 åren, Rotterdam School of Management, Erasmus University har etablerat sitt rykte som en av Europas ledande handelshögskolor.

Långt innan "global" blev en viktig deskriptor för företagsutbildning, RSM studenter, lärare och personal redan återspeglar mångfalden i globaliserad värld.

Precis som vårt värdland, ett av världens mest kända internationella handelsnationer har RSM fortsatt att expandera och internationalisera, befästa sin ställning som en av Europas mest internationella och innovativa handelshögskolor.

RSM erbjuder en distinkt intellektuell kultur. Vi tror att ledarskap kan läras genom en kombination av intellektuell och praktisk utmaning. Vi anser att svårigheterna att arbeta i olika team främjar nya kreativa metoder i näringslivet. Vi har ett ömsesidigt, stödjande relation med multinationella företag. Och vi uppmuntrar en flexibel, bred och ibland ikonoklastiska tänkesätt i fråga om affärspraxis och forskning.

Denna skilda synsätt har hjälpt RSM att skapa en portfölj av topprankade program, samt en av världens största och mest produktiva förvaltnings fakulteterna.

RSM Approach

På RSM, är ledarskapsutveckling om förverkligandet av intellektuella och personliga potential. Här kommer du att bli intellektuellt utmanas av det akademiska innehållet högsta nivå och under ledning av de skarpaste affärs tänkare: lärare som drar på många års erfarenhet av att arbeta för organisationer samt insikter från sin egen forskning. Du kommer att utmana oss: ifrågasätta fakta som de presenteras och kritiskt-bedömning antaganden. Och du kommer att utmana dig själv: konfrontera dina begränsningar, skjuta tidigare gränser, upptäcka vad som verkligen driver ditt beteende och andras.

Att utveckla kompetens att kunna vända ledande idéer till enastående resultat i verksamheten, kräver åtgärder. Alla program ge studenterna utrymme att agera på sina idéer i verkliga eller simulerade affärsmiljöer, från företagets associateships och praktikplatser till faktiska konsultuppdrag, internationella resor och deltagande i klubbar och elev förvaltade konferenser.

På RSM, är mångfald inte bara värderas, det uppmuntras och utvecklas. I en unik öppen och samarbetsvillig miljö, kommer du att hitta utrymme att utforska nya sätt att tänka, att inspirationen utmana idéer, och slutligen, omfattningen utveckla din egen potential som framtida ledare i näringslivet.

Fakta och siffror

Som en av Europas största internationella handelshögskolor, RSM når en expansiv internationell publik av framtida och nuvarande ledare genom sin portfölj av program, tjänster och akademisk verksamhet.

Personal och lärare sätta ständigt nya innovationer i både företagsutbildning och kunskapsskapande i linje med vårt institutionella uppdrag:

På RSM, vi är stolta att hävda:

Mer än 40 års erfarenhet av verksamhet och ledarskapsutbildning En av Europas topp 3 forskningsanläggningar En konsekvent ranking bland Europas toppskiktet handelshögskolor En plats bland de 1% av skolorna i hela världen med Triple Crown ackreditering Utbildningen av över 1200 chefer varje år 7.500 studenter och doktorander 29,000+ alumner verksamma över hela världen En av världens största och mest citerade handelshögskola fakultet: 250 seniora forskare och 100 doktorander 30 forskningscentra och initiativ 100 + partnerskolor

Programs taught in:
Engelska
Holländska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen. ... [+]

Varför Rotterdam MBA?

Låt nederländska tankar driva din karriär framåt.

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Att lyckas i affärer tar mer än att veta fakta. Det tar ett globalt perspektiv, ett innovativt tillvägagångssätt, ett kritiskt sinne och ett fokus på samarbete och hållbarhet. Vid RSM utformar vi varje klass med dessa värderingar i åtanke.

Det är det nederländska sättet att göra affärer. Det har hållits vår fakultet och våra MBA-kandidater inför trender, marknadsförskjutningar och affärslandskapet i årtionden. Och det fortsätter att driva personlig och professionell framgång i Europa och runt om i världen.... [-]

Nederländerna Rotterdam
January 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Att bygga din framtid tar mer än buzzwords och visitkort. Som en verkställande på uppgången vet du exakt vad vi menar. ... [+]

För ledare på farten, kör din karriär vidare på RSM.

Att bygga din framtid tar mer än buzzwords och visitkort. Som en verkställande på uppgången vet du exakt vad vi menar. Framgång tar stora idéer och ljus ledarskap. Det tar ett kritiskt öga med fokus på att göra hållbara beslut som skapar värde på lång sikt. Det tar ett starkt nätverk av proffs som är redo att göra stora drag - och ivriga att hjälpa dig att göra din. Dessa är alla tidskända holländska värderingar som har byggt ljusa karriärer runt om i världen i århundraden. Och hos RSM får du direkt från denna typ av värdefullt tänkande - det är infunderat i alla aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervisas på engelska, det internationella språket i affärer. Ta reda på hur tillämpning av nederländska värderingar på en internationell företagsutbildning i Europa kommer att öka ditt inflytande och driva din karriär längre än du någonsin trodde var möjligt. Det är vad du kommer att upptäcka vid Handelshögskolan i Rotterdam, Erasmus University.... [-]

Nederländerna Rotterdam
January 2020
Deltid
22 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA är det enda Executive MBA-programmet utformat med samma inmatning från fem främsta handelshögskolor i Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. ... [+]

Varför RSM Global OneMBA?

Fem skolor. Fyra kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA är det enda Executive MBA-programmet utformat med samma inmatning från fem främsta handelshögskolor i Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. Utformad för ledande befattningshavare och yrkesverksamma, erbjuder detta prestigefyllda 21-månaders modulprogram dig möjligheten att uppleva affärer genom linsen i världens viktigaste ekonomiska regioner, vilket gör den oöverträffad i sin kunskapsutveckling, ledarskapsförmåga, globala nätverk och erfarenheter från internationella verksamhet där det händer, som det händer.

En läroplan undervisad på engelska och utformad med samma inmatning från fem topprankade handelshögskolorGlobalt samarbete inom ett klassrum med 100 geografiskt utspridda cheferFyra veckolånga globala bostäder som hölls på fyra olika kontinenterKombinera utvecklade ekonomier med tillväxtmarknaderEtt flexibelt deltidsformat utformat för chefer i hög efterfrågan positionerProjekt som syftar till att ge tydligt mervärde till sponsorföretagElva lokala bostäder i Rotterdam med European OneMBA-kohortenProgram i korthet... [-]
Nederländerna Rotterdam
September 2019
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media