Läs den officiella beskrivningen

Under de senaste 40 åren har Erasmus University , Rotterdam School of Management, etablerat sitt rykte som en av Europas ledande handelshögskolor.

Lång före "global" blev en viktig deskriptor för företagsutbildning, RSMs studenter, fakultet och personal reflekterade redan mångfalden i den globaliserande världen.

Precis som vårt värdland, en av världens mest kända internationella handelsnationer, har RSM fortsatt att expandera och internationalisera, cementera sin status som en av Europas mest internationella och innovativa företagsskolor.

RSM erbjuder en distinkt intellektuell kultur. Vi tror att ledarskap kan läras genom en kombination av en intellektuell och praktisk utmaning. Vi tror att svårigheterna med att arbeta i olika grupper främjar kreativa nya arbetssätt. Vi har ett ömsesidigt, stödjande förhållande med multinationella företag. Och vi uppmuntrar till en flexibel, bred och ibland ikonoklastisk tankegång i frågor som rör affärsverksamhet och forskning.

Detta tydliga tillvägagångssätt har hjälpt RSM att upprätta en portfölj med topprankade program, liksom en av världens största och mest produktiva ledningsfakulteter.

18626_IMG_0011.jpg

RSM-tillvägagångssätt

Vid RSM handlar ledarskapsutveckling om förverkligandet av intellektuell och personlig potential. Här kommer du att bli intellektuellt utmanad av akademiskt innehåll på högsta nivå och under ledning av de skarpaste företagstänkarna: Fakulteten som bygger på många års erfarenhet av att arbeta för organisationer samt insikter från egen forskning. Du kommer att utmana oss: ifrågasätta fakta som de presenteras och kritiskt bedöma antaganden. Och du kommer att utmana dig själv: konfrontera dina begränsningar, skjuta över gränserna, upptäcka vad som verkligen driver ditt beteende och andras.

Att utveckla kompetensen för att kunna leda ledande idéer till enastående resultat i affärer kräver åtgärd. Alla program ger eleverna möjligheter att agera på sina idéer i verkliga eller simulerade affärsmiljöer, från företagsföreningar och praktikplatser till faktiska konsulttjänster, internationell resa och deltagande i klubbar och studentledda konferenser.

Vid RSM är mångfald inte bara värderad, men det uppmuntras och utvecklas också. I en unik öppen och samarbetsmiljö hittar du utrymme för att utforska nya tankesätt, inspirationen att utmana idéer och i sista hand omfattningen att utveckla din egen potential som framtida ledare i näringslivet.

18627_IMG_0435.jpg

Fakta

Som en av Europas största internationella handelshögskolor når RSM en expansiv internationell publik av framtida och nuvarande ledare genom sin portfölj av program, tjänster och akademiska aktiviteter.

Personal och fakultet tar ständigt nya innovationer för både företagsutbildning och kunskapsuppbyggnad i linje med vårt institutionella uppdrag:

RSM mission

På RSM är vi stolta över att hävda:

 • Mer än 40 års erfarenhet inom affärs- och managementutbildning.
 • En av Europas högsta 3 forskningsanläggningar.
 • En konsekvent rankning bland Europas högsta handelshögskolor.
 • En plats bland 1% av skolorna över hela världen med Triple Crown-ackreditering.
 • Utbildningen av över 1200 chefer varje år.
 • 7,500 studenter och forskarstuderande.
 • 29 000 alumni aktiva över hela världen.
 • En av världens största och mest citerade företagsskolans fakultet: 250 seniorforskare och 100 doktorander. studenter.
 • 30 forskningscentra och initiativ.
 • 100 partner skolor.

18628_rotterdambynight.jpg

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Holländska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen. ... [+]

Varför Rotterdam MBA?

Låt nederländska tankar driva din karriär framåt.

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Att lyckas i affärer tar mer än att veta fakta. Det tar ett globalt perspektiv, ett innovativt tillvägagångssätt, ett kritiskt sinne och ett fokus på samarbete och hållbarhet. Vid RSM utformar vi varje klass med dessa värderingar i åtanke.

Det är det nederländska sättet att göra affärer. Det har hållits vår fakultet och våra MBA-kandidater inför trender, marknadsförskjutningar och affärslandskapet i årtionden. Och det fortsätter att driva personlig och professionell framgång i Europa och runt om i världen.... [-]

Nederländerna Rotterdam
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Att bygga din framtid tar mer än buzzwords och visitkort. Som en verkställande på uppgången vet du exakt vad vi menar. ... [+]

För ledare på farten, kör din karriär vidare på RSM.

Att bygga din framtid tar mer än buzzwords och visitkort. Som en verkställande på uppgången vet du exakt vad vi menar. Framgång tar stora idéer och ljus ledarskap. Det tar ett kritiskt öga med fokus på att göra hållbara beslut som skapar värde på lång sikt. Det tar ett starkt nätverk av proffs som är redo att göra stora drag - och ivriga att hjälpa dig att göra din. Dessa är alla tidskända holländska värderingar som har byggt ljusa karriärer runt om i världen i århundraden. Och hos RSM får du direkt från denna typ av värdefullt tänkande - det är infunderat i alla aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervisas på engelska, det internationella språket i affärer. Ta reda på hur tillämpning av nederländska värderingar på en internationell företagsutbildning i Europa kommer att öka ditt inflytande och driva din karriär längre än du någonsin trodde var möjligt. Det är vad du kommer att upptäcka vid Handelshögskolan i Rotterdam, Erasmus University.... [-]

Nederländerna Rotterdam
Januari 2020
Engelska
Deltid
22 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA är det enda Executive MBA-programmet utformat med samma inmatning från fem främsta handelshögskolor i Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. ... [+]

Varför RSM Global OneMBA?

Fem skolor. Fyra kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA är det enda Executive MBA-programmet utformat med samma inmatning från fem främsta handelshögskolor i Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. Utformad för ledande befattningshavare och yrkesverksamma, erbjuder detta prestigefyllda 21-månaders modulprogram dig möjligheten att uppleva affärer genom linsen i världens viktigaste ekonomiska regioner, vilket gör den oöverträffad i sin kunskapsutveckling, ledarskapsförmåga, globala nätverk och erfarenheter från internationella verksamhet där det händer, som det händer.

En läroplan undervisad på engelska och utformad med samma inmatning från fem topprankade handelshögskolorGlobalt samarbete inom ett klassrum med 100 geografiskt utspridda cheferFyra veckolånga globala bostäder som hölls på fyra olika kontinenterKombinera utvecklade ekonomier med tillväxtmarknaderEtt flexibelt deltidsformat utformat för chefer i hög efterfrågan positionerProjekt som syftar till att ge tydligt mervärde till sponsorföretagElva lokala bostäder i Rotterdam med European OneMBA-kohortenProgram i korthet... [-]
Nederländerna Rotterdam
September 2020
Engelska
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Södra Holland, NL
Social Media