Nyenrode Business University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbetar med en hållbar framtid genom att stimulera våra studenter och deltagare att växa till ansvariga ledare. Vi gör det genom att erbjuda dem en kombination av akademisk teori, praktisk relevans och personlig utveckling . På Nyenrode lär du dig att debattera, övertyga och översätta teori i praktiken.

Nyenrode är det enda privata universitetet i Nederländerna, grundat 1946 av företag och företag. Vi har alltid varit internationellt orienterade. Nyenrode ligger i två ikoniska platser: Amsterdam och Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i det historiska kvarteret 'De Vijf Keizers' i hjärtat av staden. Detta privilegierade läge stimulerar nya förbindelser mellan företag och akademi. bidra till våra ambitiösa nationella och internationella mål. Nyenrode strävar efter att bli en europeisk handelsskola på topp 20. Universitetets expansion i Amsterdam är djupt kopplad till denna ambition.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk bondgård med ett trettonhundratalet slott i hjärtat. Vår huvudsakliga campus betonar vikten av samhälle och nätverk i utvecklingen av ansvariga ledare.

Nyenrode erbjuder intensiv akademisk utbildning såväl som kortsiktiga och långsiktiga program inom affärsverksamhet, ledning, bokföring, kontroller och skattelagstiftning. Vi bedriver även vetenskaplig forskning inom dessa områden.

Uppdrag

Nyenrode tjänar samhället genom att forma ansvariga ledare

Under din tid med oss utvecklar du färdigheterna för att förbereda dig för en framtid som världens medborgare och en samhällsledare. Du blir en person som tar ansvar för dina egna handlingar och är medveten om din omgivning. Detta ger ett hållbart mervärde för dig, för din organisation och samhälle som helhet.

Utbildning på Nyenrode ger mer än bara en kunskapsutbyte, det ger dig också nya färdigheter och hjälper din personliga utveckling. En utbildning på Nyenrode är en belöning för livet.

Syn

Nyenrode, den föredragna samarbetspartnern av toppstudenter och organisationer, är ett europeiskt utbildnings- och forskargrupp med över 20 europeiska kontakter.

Platser

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar