Läs den officiella beskrivningen

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbetar med en hållbar framtid genom att stimulera våra studenter och deltagare att växa till ansvariga ledare. Vi gör det genom att erbjuda dem en kombination av akademisk teori, praktisk relevans och personlig utveckling . På Nyenrode lär du dig att debattera, övertyga och översätta teori i praktiken.

Nyenrode är det enda privata universitetet i Nederländerna, grundat 1946 av företag och företag. Vi har alltid varit internationellt orienterade. Nyenrode ligger i två ikoniska platser: Amsterdam och Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i det historiska kvarteret 'De Vijf Keizers' i hjärtat av staden. Detta privilegierade läge stimulerar nya förbindelser mellan företag och akademi. bidra till våra ambitiösa nationella och internationella mål. Nyenrode strävar efter att bli en europeisk handelsskola på topp 20. Universitetets expansion i Amsterdam är djupt kopplad till denna ambition.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk bondgård med ett trettonhundratalet slott i hjärtat. Vår huvudsakliga campus betonar vikten av samhälle och nätverk i utvecklingen av ansvariga ledare.

Nyenrode erbjuder intensiv akademisk utbildning såväl som kortsiktiga och långsiktiga program inom affärsverksamhet, ledning, bokföring, kontroller och skattelagstiftning. Vi bedriver även vetenskaplig forskning inom dessa områden.

Uppdrag

Nyenrode tjänar samhället genom att forma ansvariga ledare

Under din tid med oss utvecklar du färdigheterna för att förbereda dig för en framtid som världens medborgare och en samhällsledare. Du blir en person som tar ansvar för dina egna handlingar och är medveten om din omgivning. Detta ger ett hållbart mervärde för dig, för din organisation och samhälle som helhet.

Utbildning på Nyenrode ger mer än bara en kunskapsutbyte, det ger dig också nya färdigheter och hjälper din personliga utveckling. En utbildning på Nyenrode är en belöning för livet.

Syn

Nyenrode, den föredragna samarbetspartnern av toppstudenter och organisationer, är ett europeiskt utbildnings- och forskargrupp med över 20 europeiska kontakter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenrodes Executive MBA är ett tvåårigt program. Som chef väljer du ledare eller företagare att delta eftersom du vill utveckla dig själv till den bästa ledaren du kan va ... [+]

Introduktion

Nyenrodes Executive MBA är ett tvåårigt program. Som chef väljer du ledare eller företagare att delta eftersom du vill utveckla dig själv till den bästa ledaren du kan vara. Vårt Executive MBA-program hjälper dig att öka din ledarskapseffekt genom hela din personliga ledarskapsutvecklingsresa, huvudtemat för programmet.

Programmet består av intensiva enveckorsmoduler, varav sju äger rum på Nyenrodes campus och tre utomlands. Du studerar och arbetar med en grupp likasinnade yrkesverksamma för att bredda dina åsikter om företag, ledning och ledarskap, och du kommer att upptäcka nya saker om dig själv; om dina kvaliteter, dina passioner, din stil och din personlighet.... [-]

Nederländerna Breukelen
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nyenrode Business University

Med Modular Executive MBA kan du skapa din egen MBA. Studera medan du har jobb och jobba med dina ambitioner. Välj MBA-titeln med en fullständig MBA eller följ en eller f ... [+]

Introduktion

Med Modular Executive MBA kan du skapa din egen MBA. Studera medan du har jobb och jobba med dina ambitioner. Välj MBA-titeln med en fullständig MBA eller följ en eller flera moduler för en snabb uppgradering av din kunskap.

Oavsett spår du väljer, med Modular Executive MBA på Nyenrode arbetar du med din personliga och professionella tillväxt och håller dig i kontroll.

Skapa din egen MBA

Du kan följa en eller flera moduler, vilket ger dig möjlighet att välja mellan tre dedikerade specialiseringar. Beroende på ditt intresse, tid investering och din ambition, kan du välja:

En fullständig MBA (bestående av minst 2 specialiseringsmoduler, 6 kärnmoduler, den internationella studieturen och MBA-avhandlingen)en eller flera separata moduler av din önskanPersonlig och flexibel MBAKonfigurera din egen MBA som innehåller 10 modulerSärskild uppmärksamhet på personlig och professionell tillväxtspår... [-]
Nederländerna Breukelen
Öppen antagning
Engelska,Holländska
Deltid
3 - 7 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nyenrode Business University

Fungerar du dagligen i en hektisk miljö med snäva tidsfrister, varierande avdelningar och begränsade budgetar? Du är inte den enda. IT: s inverkan på organisationer är st ... [+]

Varför en MBA i affärerDigital ledarskap

Fungerar du dagligen i en hektisk miljö med snäva tidsfrister, varierande avdelningar och begränsade budgetar? Du är inte den enda. IT: s inverkan på organisationer är stor och ökande. Det samlar många investeringar, men de producerar inte alltid de önskade resultaten, och organisationsutvecklingsprocesser är ofta långa och komplicerade. Det möjliggör dock också nya organisationsstrukturer och affärsmodeller. utveckla nätverk med partners, en närmare, interaktiv förbindelse med kunder och mindre hierarkiska lager inom företag.

IT är inte längre en separat avdelning, men en del av en organisations strategi, och kräver därför ledarskap och entreprenörskap för att kunna ligga före konkurrensen. Överbryggar du klyftan mellan IT och Business, vilket garanterar en lyckad framtid?... [-]

Nederländerna Breukelen
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life