Läs den officiella beskrivningen

Maastricht University School of Business and Economics är ett ledande europeiskt institut för ekonomi och internationella affärer. Vi erbjuder utbildning av hög kvalitet och genomföra banbrytande forskning. Vår skola uppdrag frodas på att utbilda och träna personal för att fungera effektivt och ansvarsfullt i internationella affärs karriärer och att generera idéer som förskott förvaltning kunskap och praktik. Genom detta uppdrag strävar vi efter att öka värdet på det samhälle som vi tillhör.

Utveckla Talent Tillsammans

På vår skola vi är övertygade om att för att lära sig äga rum, måste vi skapa en miljö där deltagarna kan utveckla förmågan att reflektera över sina erfarenheter och omsätta sina reflektioner i handling. Därför är våra program sker i små gruppinställningar. Det är därför vi ägnar en hel del tid för personlig utveckling. Och det är därför vi integrerar action learning projekt i varje del av våra program. Utveckla talang tillsammans, Maastricht sätt. En biljett till en spännande lärande resa som börjar i den vackra staden Maastricht och tar dig till platser som du inte kunde ha trott förut!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

Maastricht University, The MaastrichtMBA

Den MaastrichtMBA är en två-års deltid Executive MBA-program som fokuserar på ett ansvarsfullt ledarskap. I detta sammanhang aktivt stimulerar vi dig att utveckla färdigh ... [+]

Skapa ansvariga ledare

den MaastrichtMBA är en två-års deltid Executive MBA-program som fokuserar på ansvarsfullt ledarskap. I detta sammanhang aktivt stimulerar vi dig att utveckla färdigheter för att leda dig själv, ditt team och din organisation. Genom att bli mer medveten om dina personliga drivkrafter, värderingar, egenskaper, svagheter, ledarskap åsikter och utmaningar du får en djupare och bättre insikt i din egen kompetens och kapacitet, vilket gör det möjligt att utveckla en autentisk och ansvarsfullt ledarskap under vårt program .

Ledande inom lärande

Att bli en del av vår MaastrichtMBA familj ger dig en solid garanti när det gäller kvalitet. Den MaastrichtMBA är ackrediterat av de ledande internationella kvalitetssäkringsorgan: AACSB, EQUIS och AMBA. Denna så kallade Triple Crown ackreditering bekräftar den höga kvaliteten på vår forskning och utbildning, och garanterar ett optimalt värde på din examen. Endast 1% av alla handelshögskolor i världen kan göra anspråk på Triple Crown status!... [-]

Nederländerna Maastricht
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska