Läs den officiella beskrivningen

Är du åtagit sig att uppnå dina mål utbildnings-och karriär?

CasaEducation ger dig möjlighet att skriva in sig en av de online-program som erbjuds av en av de bästa och berömda brittiska universitet. Eleverna behöver inte skära jobb och flytta till Storbritannien. Den är mycket flexibel och bekväm, utan att kompromissa med service och kvalitet. Allt som krävs är en enhet och tillgång till Internet. Grader är 100% brittisk. Online-plattformen är enkel att använda, tillgänglig från alla delar av världen.

Våra värderingar

Uppnå: Vi är dedikerade att hjälpa dig att nå dina mål genom ett flexibelt program som är skräddarsydda för att passa individuella behov Utför: Använda hög standard faciliteter för att utföra och utveckla dina kunskaper Framsteg: Förbättra och stödja en ny generation av globala företagsledare

Vår vision

CasaEducation och Edinburgh Napier University är partners för karriären förbättring genom att leverera en bästa online och offline pedagogisk erfarenhet med en oöverträffad engagemang för studerande framgång.

Vår mission

CasaEducation är dedikerade till att erbjuda innovativa grundutbildning, forskarutbildning och fortbildning online och offline utbildning i samarbete med Edinburgh Napier University (Storbritannien).

Programmen erbjuds främja elevernas lärande med möjligheter att starta, förbättra eller byta karriär i dagens skiftande globala samhället.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också: