University Mediterranean Podgorica

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vårt universitet erbjuder dig moderna utbildningar, som bygger på samstämmighet i både teoretiska och praktiska kunskaper och är fullt anpassade till moderna förändringar på arbetsmarknaden.

Våra professorer, assistenter och partners till vårt universitet kommer att hjälpa dig under dina studier med sin kunskap, erfarenhet, entusiasm och ovillkorliga stöd för att skaffa sig fördjupade kunskaper som kommer att hjälpa dig att helt svara på utmaningarna i modern affärsverksamhet.

Med ditt val du öppnar många möjligheter när vi talar om ditt personliga engagemang, inte bara inom vårt universitet, men alla Atlas Group, den ledamot som vi är. På så sätt kommer du att få chansen att förbättra och göra bättre dina kunskaper, färdigheter och kunskaper du förvärvar under dina studier, men också att bidra till den framtida utvecklingen och välståndet i hela koncernen.

Fakulteten för Business Studies "Montenegro Business School", Universitetet" Medelhavet "Podgorica, är en ung läroanstalt i Montenegro som gradvis utvidga sin läroplan för att tillfredsställa ett behov av hög kvalitet och up-to-date utbildning av unga människor. Fakulteten har också förbundit sig till internationaliseringen av utbildningen, samt till utveckling av studieprogram på engelska. Efter detta åtagande, använde fakulteten en möjlighet till samarbete med utländska universitet inom Tempus-projektet DEBUT-M.

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Internationella MBA i Management, ekonomi och jordbruksnäringen

Campusstudier Heltid 2 år February 2019 Montenegro Podgorica

Utbildning på forskarnivå Internationell MBA i Management, Ekonomi och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom flera samhällsvetenskaper, särskilt ledning, finans, ekonomi, marknadsföring och jordbruksnäringen. [+]

Idén till att organisera denna studie programmet diskuterades ingående inom Tempus Project DEBUT-M, där deltagarna var vid universitetet i Debrecen (Ungern), Budapest Business School (Ungern), Scottish Agricultural College (Storbritannien) och Wageningen University (Nederländerna ). Lärare och forskare från alla börsnoterade universitet deltog i beredningen av enskilda kurser, samt att genomföra en pilotutbildning som består av samma ämnen som anges i denna ansökan. Det föreslagna programmet är kompatibelt med forskarutbildningen som erbjuds genom det internationella systemet - det internationella MBA nätverk i Agribusiness och Commerce. Nätverket samlar 16 universitet i Europa och USA och dess främsta mål är att fastställa normer för ett högkvalitativt system som är erkänt i alla deltagande länder. Universiteten i nätverket är: Wageningen University; Scottish Agricultural College; Tjeckien University of Agriculture i Prag; Warszawa lantbruksuniversitet; University College Cork; University of Wolverhampton; Humboldt-universitetet i Berlin; University of Debrecen; Arkansas State University; Lantbruksuniversitet i Ukraina; Timiryazev Academy Moskva; Budapest Business School; Universitetet i Hohenheim; University of Kazan; Belgrads universitet; Universitetet i Zagreb och University "Medelhavet" Podgorica. Lärandemål Forskar studieprogram internationella MBA i Management, finans och Agribusiness erbjuder tvärvetenskaplig kunskap inom ett antal samhällsvetenskap, särskilt förvaltning, finans, ekonomi, marknadsföring och jordbruksnäringen. Efter avslutad akademiker i detta program kommer att kunna:... [-]


Videoklipp

University Mediterraenean

University Mediterranean Montenegro

Univerzitet