Skolor & universitet i Montenegro

Bästa skolor & universitet i Montenegro 2018/2019

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Montenegro. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Montenegro. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Montenegro och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Montenegro och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Montenegro direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Montenegro

University Mediterranean Podgorica

MBA Montenegro Podgorica

Vårt universitet erbjuder dig moderna utbildningar, som bygger på samstämmighet i både teoretiska och praktiska kunskaper och är fullt anpassade till moderna förändringar på arbetsmarknaden. Våra professorer, assistenter och partners till vårt universitet kommer att hjälpa dig under dina studier med sin kunskap, erfarenhet, entusiasm och ovillkorliga stöd för att skaffa sig fördjupade kunskaper som kommer att hjälpa dig att helt svara på utmaningarna i modern affärsverksamhe… [+] t. Med ditt val du öppnar många möjligheter när vi talar om ditt personliga engagemang, inte bara inom vårt universitet, men alla Atlas Group, den ledamot som vi är. På så sätt kommer du att få chansen att förbättra och göra bättre dina kunskaper, färdigheter och kunskaper du förvärvar under dina studier, men också att bidra till den framtida utvecklingen och välståndet i hela koncernen. Fakulteten för Business Studies "Montenegro Business School", Universitetet" Medelhavet "Podgorica, är en ung läroanstalt i Montenegro som gradvis utvidga sin läroplan för att tillfredsställa ett behov av hög kvalitet och up-to-date utbildning av unga människor. Fakulteten har också förbundit sig till internationaliseringen av utbildningen, samt till utveckling av studieprogram på engelska. Efter detta åtagande, använde fakulteten en möjlighet till samarbete med utländska universitet inom Tempus-projektet DEBUT-M. [-]