A-STATE Queretaro

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En unik världsklass möjlighet

Arkansas State kommer eskalera sitt uppdrag att skapa globalt konkurrenskraftiga möjligheter för sina fakulteter och studenter genom att leda utvecklingen och förvaltningen av den första universitetsområdet i USA i México.

I samarbete med Arkansas State University CQ AC (ASUCQ), en México-grund och regeringsledare i Querétaro, Arkansas State kommer leda detta innovativa projekt att påverka bana av högre utbildning i ett land ambitiöst för en hållbar demokrati och socioekonomisk utveckling. Campus kommer att generera nya intäkter, ge tillgång till multinationella företag för strategiska partnerskap och utveckla unika akademiska möjligheter och professionella utbyten.

Affärsidé

Arkansas State utbildar ledare, förstärker intellektuell tillväxt och berikar liv.

Slingor

  • En banbrytande händelse hölls i februari 2014, och klasserna är planerade till start 2017.
  • Campus byggs på ca. 370 hektar donerade privat till ASUCQ som en del av en masterutvecklingsplan.
  • $ 75 miljoner första fasen utvecklar 87 hektar, inklusive 17 hektar idrottsgrenar och 800 000 kvadratmeter akademiska och bostadsutrymme.
  • Campusen kommer att innehålla varumärkes- och logotypen A-stat och universitetets läroplan. Den kommer att ha en helt självbärande driftsbudget baserad främst på intäkter från studentundervisning och avgifter. A-staten kommer att använda medel som genereras av privata gåvor för startkostnader, och ASUCQ kommer att underteckna eventuella driftsunderskott i upp till tre år efter att kursutbudet börjar.
  • A-staten förväntar sig att generera 8 miljoner dollar i nettoinkomst årligen när inskrivningen når 5000 inom fem år.
  • Projektet kommer att utöka A-statens marknad genom nya studenter, tillgång till nya privata givare och nya relationer med multinationella företag.
  • ASUCQ kommer att erbjuda samma allmänna utbildningsprogram som A-State med klasser som lärs på engelska. Initiala akademiska mål är teknik, företagsledning, vetenskap, humaniora, samhällsvetenskap, jordbruksteknik och kommunikation. Båda campuserna kommer att främja engelska / spanska som ett andra språkprogram.
  • A-state fakultet kommer att kunna undervisa, bedriva forskning och tillhandahålla service på ASUCQ för sommar- eller terminsvillkor. Studenterna får chansen att studera på campusen utbytbart, bygga tvåspråkiga färdigheter och få erfarenhet av internationella företag.

Platser

Santiago de Querétaro

Address
Carretera Estatal #100 km. 17.5
Municipio de Colón 76270
Querétaro, México.

76270 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexiko

Jonesboro

Address
Arkansas State University
Jonesboro

Jonesboro, Arkansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium