Läs den officiella beskrivningen

VILKA ÄR VI?

Denna institution byggdes av en grupp globala utbildare med erfarenheter över hela världen. Efter att ha bevittnat de ständiga förändringarna i näringslivet och grunden till traditionell utbildning beslutade vi att agera. Denna institution är utformad och leds av passionerade pedagoger med erfarenheter från toppuniversiteter över hela världen som Stanford och Pace University i USA, University of Liverpool och London School of Business and Finance i Storbritannien, University of International Business and Economics och Peking University i Kina, Grenoble Graduate School of Business i Frankrike, U21 Global University i Singapore, University of Professional Studies i Ghana, Chulalongkorn University i Thailand och många fler toppinstitutioner inom respektive region.

Individuell holistisk utveckling

TRANSCONTINENTAL INSTITUTET FÖR HÖGRE UTBILDNING

Vi integrerar din pedagogiska resa med en individuell utvecklingsplan . Det här börjar från den första inskrivningen av eleven i vår institution och utvecklas kontinuerligt genom varje modul. Några av de medvetna utvecklingen inkluderar känslomässiga intelligens, förtroende och innovationsförmåga. Innan du börjar en modul integrerar dina professorer dina personliga utvecklingsbehov i inlärningsprocessen innan du går in i första klassen. Du börjar aldrig som en okänd individ som ingår i en lista över studenter. Vårt integrerade system för individuell holistisk utveckling accelererar dynamiken i din utveckling när du går igenom varje modul.

MOT.

ANDRA UNIVERSITETER

Integrerad utveckling av studenter är inte närvarande på de flesta universitet, mycket mindre holistisk utveckling. Professorer börjar varje modul ser eleverna som en "blank skiffer" , omedvetna om några unika utvecklingsbehov eller mål för varje elev. Din utveckling börjar typiskt från "0" med varje termin.

Artiklar och publikationer

Utveckla rätt kompetens effektivt
Hur kan du överträffa din potential?
Tre sätt att uppnå anställdas lojalitet och hålla dina bästa artister från att lämna

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Oförglömlig!!! Inte bara med transformationsupplevelser, men också med allt du lär dig. Till skillnad från traditionell utbildning där du glömmer det mesta av vad du lär ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

MBA-kursen är utformad för ledare som har en passion för innovation, en önskan att göra en djup skillnad och en obeveklig drivkraft för framgång. Om du har någon av dessa tre egenskaper, kommer denna kurs att driva dig som ingenting du någonsin har upplevt. Inom en beprövad ledarskapsutveckling erbjuder curriculumdesignen ett oöverträffat strategiskt fokus på din tillväxt som en integrerad individ ur ett mångsidigt perspektiv. Kursen är utformad av globalt kända experter på olika affärsområden och gör det möjligt för dig att integrera ditt professionella ansvar med en kraftfull lärande med mätbar framgång inom många områden av intresse, som emotionell intelligens och innovativitet.... [-]

Malta Mosta
Öppen antagning
Engelska
Deltid
16 - 21 månader
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Explore the myth of Knowledge=Power