Läs den officiella beskrivningen

London School of Commerce Malta

En del av Handelshögskolan i London (UK) Group of Colleges Associated with University of Bedfordshire

Malta Campus

London School of Commerce Malta erbjuder en attraktiv, centralt belägen campus i ett fantastiskt läge på den charmiga ön Malta där engelska är ett av de två officiella nationella språken och allmänt talas av hela lokalbefolkningen. LSC Malta campus är utrustad med alla faciliteter som krävs för en positiv inlärningserfarenhet, inklusive Wi-Fi i hela lokalerna, ett välfyllt och utrustat bibliotek och fritidsområden.

LSC Malta bibliotek består av ett lån och en referenssamling av alla kärntexter och rekommenderade avläsningar. En uppsättning studiefärdigheter och referensmetoder är också tillgängliga. Dessutom har eleverna full tillgång till över 70 000 texter tillgängliga elektroniskt via LSCs onlinebibliotek.

LSC Malta moderna faciliteter och omfattande inlärningsresurser ger dig rätt verktyg för att utvecklas smidigt i dina studier samtidigt som du utvecklar den kunskap och kompetens som krävs för en karriär inom internationell verksamhet. LSC Malta är stolt över att dess undervisningsfakultet innehåller utmärkta professorer, forskare och högkvalificerade professionella akademiker.

Fördelar med LSC Malta

Campus ligger i närheten av den historiska staden Valletta, som är en världsarvslista UNESCO, och inom bekvämt räckhåll från öns största transportcentrum samt en mängd historiska sevärdheter, köpcentra, fritidszoner och nöjesplatser .

På LSC Malta kommer du att fördjupa dig i en verkligt varierad miljö som består av en studentpopulation som är en smältkälla av nationaliteter och kulturer, vilket gör din utbildning en verkligt formativ upplevelse som går utöver den grundläggande akademiska prestationen.

LSC Malta är licensierat som ett högskolorinstitut (licensnummer 2014-FHI-025).

Viktigaste fördelarna

  • Skaffa en globalt erkänd grad
  • Möjlighet att överföra krediter till (Storbritannien) för att få en brittisk MBA-examen
  • Extremt konkurrenskraftiga kursavgifter, betalas i flexibla räntor
  • Studera och leva i en unik miljö i ett engelsktalande Medelhavsland
  • Känd internationell fakultet
  • Dra nytta av en modern, fullt utrustad campus på ett centralt läge
  • Tillgång till 70 000 studiematerial på nätet
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Global MBA

London School of Commerce Malta

MBA-kursen riktar sig till ambitiösa företagsledningspersonal som söker ett prisvärt och effektivt sätt att främja sina karriärer. Programmet lärs på ett bekvämt modulärt ... [+]

KravEn kandidatexamen från ett erkänt universitet med goda betyg (bör motsvara en brittisk kandidatexamen)Bör vara minst 21 år gammalMinsta engelska språkkunskaper på CEFR B2. Studenter som inte har nödvändiga engelska förmågor kan studera pre-sessional Academic English kurser.

MBA-kursen riktar sig till ambitiösa företagsledningspersonal som söker ett prisvärt och effektivt sätt att främja sina karriärer. Programmet lärs på ett bekvämt modulärt sätt, perfekt för upptagna chefer, både av lokala och lokala

besökande föreläsare kända inom sina olika områden av internationell verksamhet. Kursen drivs också på deltid. Studenter förväntas delta i en helhelg av lärda moduler var 6-8 veckor och komplettera detta med personlig studie, förberedelse och kurs.... [-]

Malta Floriana
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Inauguration of LSC Malta

Study at LSC Malta

Student from Morocco