Läs den officiella beskrivningen

Det amerikanska universitetet i Malta är ett privat, ackrediterat amerikanskt liberalistiska universitetMalta . Vi är engagerade i att tillhandahålla en högkvalitativ utbildning som ger våra studenter och ger dem den kompetens som krävs för att komma ut i världen för att kunna bidra med globala medborgare och ledare i deras yrkesmässiga och personliga liv. Intellektuell undersökning, forskning och vår betoning på att ge tillbaka till samhället där vi bor är alla hörnstenar i vår pedagogiska filosofi här på AUM . ydt

Uppdrag

Det amerikanska universitetet i Malta är ett privat amerikanskt liberalistiska universitet som är inriktat på högre utbildning och forskning enligt högsta internationella standarder. Våra examensprogram, forskning och service till samhället förvandlar liv och tjänar samhället genom att utbilda, skapa kunskaper och sätta kunskaper i arbete i en global miljö.

Syn

The American University of Malta utbildar en mångsidig studentkår för att bli ansvarig globala medborgare och framtida ledare i en akademiskt utmanande lärmiljö. Vi strävar ständigt efter att upprätthålla och förbättra kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig service och ekonomisk utveckling.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

AUM American University of Malta

MBA-programmet består av 2 hela år av arbete (4 terminer). Studenterna tar fyra kurser i var och en av de tre första terminerna. Fjärde terminen är helt tillägnad forskni ... [+]

MBA-programmet består av 2 hela år av arbete (4 terminer). Studenterna tar fyra kurser i var och en av de tre första terminerna. Fjärde terminen är helt tillägnad forskningsprojektet. Ingen kurs är valfri vid denna tidpunkt.

Examensarbete / Slutprojektets tidstillägg

Studerande som inte avslutar avhandlingen / slutprojektet efter att ha anmält sig till fullskolepoäng måste anmäla sig till hela uppsatsen / slutprojektet påföljande termin. Alla studenter måste vara registrerade i den termin där de försvarar sin avhandling.

Obs! En student måste slutföra alla examensbehov inom fem år från den tidpunkt då den första inskrivningen infördes i programmet.

Engelska språkkunskaper krav ... [-]
Malta Cospicua
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska