AIMST University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AIMST Universitetet är registrerad hos ministeriet för högre utbildning, Malaysias regering, som en tertiär läroanstalt enligt avsnitten 38 och 39 i utbildningsinstitutioner Act of 1996 Private högre. Det började formellt sin verksamhet den 30 oktober 2001, vilket sammanföll med sin registrering hos Institutionen för privat utbildning under ministeriet för högre utbildning.

Genomsyras av visionen av dess grundare, AIMST strävar efter att vara en ledande privata sektorn universitet i landet och regionen catering till behoven hos lokala och internationella studenter att tillhandahålla teknisk utbildning av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Läroplanerna för de flesta av de utbildningsprogram dras från University of Bristol i Storbritannien De flesta komponenter av utbildningsprogrammen inkluderar datautbildning, skriva och forskning i syfte att förbereda studenterna för arbete och att ge dem möjlighet att tillämpa teknik för alla aspekter av sin utbildning. Tillträde till utbildningsprogrammen åläggs sökanden att möta minimalt de föreskrivna betyg i relevanta ämnen vid studentexamen (lokal eller utomlands) nivå eller har andra likvärdiga kvalifikationer som är godtagbara för AIMST University.

Undervisningsspråk för alla kurser är engelska, men det är viktigt att det nationella språket kommer att betonas i all verksamhet vid universitetet. AIMST University kommer att ge språkstöd för studerande före och under studietiden grad att säkerställa en godtagbar nivå av flyt.

AIMST

Vision & Mission

Vision

Att vara en världsledande universitet, att uppnå kvalitet i undervisning och forskning, och engagerade i samhällets tjänst i främjandet av livslångt lärande.

Mission

För att vara ett ledande universitet i landet och regionen för att studera medicin och andra hälsovetenskap, teknik, datateknik, tillämpad vetenskap, företag och bokföring.

För att kunna erbjuda hög kvalitet ackrediterade grund- och forskarutbildning vid framkant av tekniken till ett överkomligt pris utformad för att uppfylla enskilda, gemenskap och nationella behov arbetskrafts i linje med den nationella pedagogiska filosofi.

För att upprätthålla en hög akademisk standard och undervisningskvalitet som främjar analytiskt tänkande och oberoende bedömning som krävs för att fungera på ett ansvarsfullt sätt i ett demokratiskt och alltmer globalt samhälle.

Att vara ett kompetenscentrum för forskning och innovation i gräns disciplinära och tvärvetenskapliga områden inom vetenskap och teknik av betydelse för landet och regionen.

Virtuell rundtur

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc » Se Diplom - HealthcareStudies » Se PhD:er » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se Basår » Se BScs - Kandidatexamen » Se Diplom - AcademicCourses » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram »

Kontakt
Postadress
International Office,
AIMST University,
Batu 3 1/2, Bukit Air Nasi,
Jalan Bedong,
Semeling,
08100 Bedong, Kedah.
WEST MALAYSIA.

Kedah, 08100 MY
Besöksadress
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Kedah, MY
Sociala medier
Besöksadress
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, 50350 MY