MIBM Global Test SCHOOL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MIBM har varit en obestridd distinkt ledare inom Online Management-kurser över hela Indien i flera år och ger kvalitetsutbildning och uppfyller internationella standarder.

Vi på MIBM har en lista över kvalitetsprogram som erbjuder MBA och Fast Track-program som är bäst lämpade för studenter och yrkesverksamma för att utforma sin karriär enligt de nuvarande globala trenderna. Vi tror på utbildningens spetskompetens så att våra studenter ligger före tävlingen. Vårt uppdrag är att förbättra den nuvarande statusen av en individ för honom / henne att uppnå sina mål med perfektion.

MIBM erbjuder olika online MBA-program som är vana vid den ständigt föränderliga marknadsmiljön. Programmen passar bäst för studenter och yrkesverksamma att förstå deras tidsbegränsningar. Kurserna har designats och utvecklats av ledande utbildningsexperter från hela världen. Våra pedagoger har utformat de bästa metoderna och utbildningsmönstren för att skapa branschledande yrkesverksamma. Vår utbildningsfakultet rankas som den bästa industrin när det gäller att tillhandahålla utbildning online.

Platser

Online

Address
Antananarivo, Provinsen Antananarivo, Madagaskar

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium