Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxemburg Jack Welch College of Business

Sacred Heart's Jack Welch College of Business

Sedan 2012 erbjuder vi en ersatt heltid MBA med praktik som är utformad för unga studenter från utlandet och från Luxemburg. Vi har studenter från övertytio olika länder och vår välutbildade fakultet och personal ger vårt program en verkligt internationell smak som så många andra handelshögskolor inte kan erbjuda.

6622__LA_9270.jpg

Gren av en American Business School

Sacred Heart University i Fairfield, CT (USA), började erbjuda företagsutbildning 1965, bara två år efter grundandet. Universitetets högskola kallades senare efter den legendariska tidigare ordföranden och verkställande direktören för General Electric Company, John F. Welch, som fortsätter att ge värdefullt stöd. Handelshögskolans luxemburgska filial grundades 1991.

Nästan kopplad till näringslivet i Luxemburg

På denna företagsskola arbetar vi nära med företagsamhället. Detta återspeglas inte bara i våra lärare, som är utbildade forskare och erfarna företagsledare från USA: s huvudcampus och från Luxemburg men även i vårt aktiva styrelse som består av verkställande direktörer från ett antal större företag i Luxemburg.

Bekvämt beläget i handelskammaren Luxembourg-Kirchberg är våra anläggningar dynamiska och erbjuder många online-lärande och forskningsverktyg. Vi har också ett bibliotek för studenter att använda som en tyst plats att studera eller projektteam för att mötas för kurs.

AACSB-ackrediteringen och storhertigdekretet

I januari 2007, Jack Welch College of Business

I augusti 2007 mottog Sacred Heart University Grand Ducal Decree som ger erkännande av våra examensbevis i Luxemburg.

Princeton Review innehåller Sacred Heart University i sina guider "Bästa 379 högskolor - 2015 Edition" och "Bästa 295 Business Schools - 2015 Edition".

6651_SHU_Building.jpg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

MBA med praktik är utformad för unga kandidater med eller utan arbetslivserfarenhet från utlandet eller från Luxemburg. Detta program underlättar deltagarnas deltagande i ... [+]

Tjäna din MBA på två kontinenter och slutföra en toppklass internship i Luxemburg

MBA med praktikprogrammet är utformat för unga studenter med eller utan arbetslivserfarenhet från utlandet eller från Luxemburg. Detta program underlättar deltagarnas deltagande i det professionella livet och underlättar unga yrkesverksamma att byta karriär.

Programmet startar i mitten av augusti och avslutas på 16 månader. För studenter som inte har tagit kurs i ekonomi, statistik eller ledning erbjuds intensiva förberedande kurser under juli och augusti.

Vad skiljer oss ifrån andra program?

American MBA, alla kurser undervisas på engelskaFakultet: från högskolan i Fairfield, CT, och utövare med starka teoretiska kvalifikationer från Luxemburg6-9 månaders betald praktik som stöds av individuell coaching. Alternativ: Ett omfattande projekt av personligt val, t.ex. att skapa ditt eget företag.Internationellt studentorgan som kommer från över 50 länderAlternativ att lägga till kurser i USA på Sacred Hearts huvud campus i Fairfield, CTIcke-EU / EES-studenter som har examen med en MBA kan på vissa villkor få ett arbetstillstånd i Luxemburg.... [-]
Luxemburg Luxembourg City
Augusti 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA på deltid

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Deltid MBA-programmet är utformat för Luxemburg-baserade yrkesverksamma som strävar efter att ha ledande positioner i morgondagens globala ekonomi. Den förändrade affärsm ... [+]

Tjäna din MBA när du arbetar

Deltid MBA-programmet är utformat för Luxemburg-baserade yrkesverksamma som strävar efter att ha ledande positioner i morgondagens globala ekonomi. Den förändrade affärsmiljön kräver ett integrerat program som kännetecknas av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt. När du väl är godkänd kommer du att bedöma hur du mäter ledarskap, kommunikationsförmåga och innehållskunskap för att bestämma din individuella läroplan. De integrerade kärnkurserna kommer att bestå av ett antal intensiva klasser som är utformade för att utveckla tvärfunktionella färdigheter. Finansiering, marknadsföring, drift och redovisning kommer att läras samtidigt i en "affärsprocess" -strategi.... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Öppen antagning
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
Webbplats
Telefon
+352 2276 131