Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sacred Heart University Luxemburg Jack Welch College of Business & Technology

Sacred Heart's Jack Welch College of Business & Technology har varit i Luxemburg i över två decennier och erbjuder utbildning på forskarnivå som är skräddarsydd efter arbetarnas behov. MBA, AACSB ackrediterat, erkänns av Luxemburgs ministerium för högre utbildning och respekteras av näringslivet.

Sedan 2012 erbjuder vi en ersatt heltid MBA med praktik som är utformad för unga studenter från utlandet och från Luxemburg. Vi har studenter från övertytio olika länder och vår välutbildade fakultet och personal ger vårt program en verkligt internationell smak som så många andra handelshögskolor inte kan erbjuda.

Gren av en American Business School

Sacred Heart University i Fairfield, CT (USA), började erbjuda företagsutbildning 1965, bara två år efter grundandet. Universitetets högskola kallades senare efter den legendariska tidigare ordföranden och verkställande direktören för General Electric Company, John F. Welch, som fortsätter att ge värdefullt stöd. Handelshögskolans luxemburgska filial grundades 1991.

Nästan kopplad till näringslivet i Luxemburg

På denna företagsskola arbetar vi nära med företagsamhället. Detta återspeglas inte bara i våra lärare, som är utbildade forskare och erfarna företagsledare från USA: s huvudcampus och från Luxemburg men även i vårt aktiva styrelse som består av verkställande direktörer från ett antal större företag i Luxemburg.

Bekvämt beläget i handelskammaren Luxembourg-Kirchberg är våra anläggningar dynamiska och erbjuder många online-lärande och forskningsverktyg. Vi har också ett bibliotek för studenter att använda som en tyst plats att studera eller projektteam för att mötas för kurs.

AACSB-ackrediteringen och storhertigdekretet

I januari 2007 fick Jack Welch College of Business & Technology sin ackreditering av AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business. Det gick med i en elitgrupp som färre än 5 procent av handelshögskolorna världen över tillhör. AACSB International anses vara det främsta globala ackrediteringsorganet för skolor som erbjuder grund-, magister- och doktorsexamen i affärer och redovisning.

I augusti 2007 mottog Sacred Heart University Grand Ducal Decree som ger erkännande av våra examensbevis i Luxemburg.

* Ackrediterat av ministeriet för högre utbildning och forskning i Luxemburg
* Rankat # 4 mest innovativa universitet i norra USA av US News & World Report
* Listad i Princeton Review " Bästa handelshögskolor 2021: MBA-program på campus." - 2021-upplagan
* Listas i topp 100-rankningen av Bloomberg Business Review

* Rankat i THE (Times Higher Education) 501-600-listan

Platser

Luxemburg

Sacred Heart University

Address
Sacred Heart University
7, rue Alcide de Gasperi
c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage

L-2981 Luxemburg, Luxemburg District, Luxemburg
Telefon
+352 2276 131

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited