Luxembourg School Of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

World Class International Faculty

Vår fakultet består av professorer med anknytning till institutioner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, St. Gallen University, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of Economics and Management, Vetenskap Po, HEC Paris och mycket mer.

Förbered dig för att bli utmanad

LSB om du registrerar dig för ett utbildningsprogram, en MBA eller en Master in Management, var du redo för en spännande tid. Du kommer att utsättas för affärssituationer där din kunskap utmanas och lösningar diskuteras. Du kommer att behöva kommunicera och hitta gemensam grund med fakultet och klasskamrater och företagsledare från hela världen.

Upptäck LSB framtida campus

Luxembourg School Of Business nya campus ligger vid Château de Septfontaines och den tidigare porslinsfabriken Faïencerie Villeroy & Boch, ett historiskt område nära centrum av Luxemburg.

Detta campus gör det möjligt för Luxembourg School Of Business att välkomna lokala och internationella chefer och entreprenörer från hela världen, i ett unikt, historiskt och djupt luxemburgiskt sammanhang.

Chateau de Septfontaines välkomnar de första Luxembourg School Of Business studenterna 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovativa undervisningsmetoder

Att studera på LSB ger dig tillgång till olika kulturer, erfarenheter och tankesätt. Genom samarbete kommer du att vinna av de rika erfarenheterna hos dina internationella klasskamrater, professorer och företagsledare. Den prisbelönta fakulteten ligger på framsidan av innovativa undervisningsmetoder inom företagsekonomi. Lär dig att tänka och besluta som en ledare i fallstudier och konsultprojekt.

Handlingsbar kunskap

Läroplanen är utformad för att utveckla dig till en ledare som kan se, ta hand om och utveckla nya möjligheter. Din LSB -masterupplevelse ger mer än bara akademisk kunskap och praktiska färdigheter. Vårt mål är att ge dig en unik upplevelse - akademisk och på annat sätt.

85126_STU4425-22.jpg

Syn

Att vara en globalt erkänd högkvalitativ företagsskola i hjärtat av Europa.

Uppdrag

Skolans uppgift är att skapa en inspirerande och mångkulturell lärmiljö för företagsledare från internationella företag som är verksamma i Luxemburg samt i hela Europa och i världen. För att uppnå sina pedagogiska och akademiska mål använder skolan samtida undervisnings- och forskningsmetoder, främjar kulturell och intellektuell mångfald. Skolan samarbetar med det internationella näringslivet och förbereder företagsledare att lyckas i en komplex global affärsvärld.

Ackreditering

Luxembourg School Of Business är ackrediterat av Luxemburgs ministerium för högre utbildning och forskning. Ackrediteringarna gäller för hela institutionen såväl som Master of Business Administration och Master in Management-programmen.

85128_Capture.PNG

Platser

Luxemburg

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg, Luxemburg District, Luxemburg

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium