Luxembourg School Of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business mål att tillhandahålla en inspirerande och mångkulturell lärmiljö för företagsledare från internationella företag som är verksamma i Luxemburg samt i hela Europa och i världen.

För att uppnå sina pedagogiska och akademiska mål använder skolan samtida undervisnings- och forskningsmetoder, främjar kulturell och intellektuell mångfald.

Skolan samarbetar med internationellt näringsliv och förbereder företagsledare att lyckas i en komplex global affärsvärld.

Portfölj av magisterexamen

  • Weekend-MBA-programmet
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA på deltid »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

LSB -Weekend MBA

Campusstudier Deltid 24 månader September 2019 Luxemburg Luxembourg City

Den Weekend MBA-programmet vid den luxemburgska School of Business är utformat för att möta behoven hos yrkesverksamma med snäva tidtabeller och en vilja att lära och i deras karriärer. Löptiden för programmet är 24 månader. Lektionerna hålls varannan helg (fredag ​​kväll och lördag). [+]

Den Weekend MBA-programmet vid den luxemburgska School of Business är utformat för att möta behoven hos yrkesverksamma med snäva tidtabeller och en vilja att lära och i deras karriärer.

Löptiden för programmet är 24 månader. Lektionerna hålls varannan helg (fredag ​​kväll och lördag).

Den LSB -Weekend MBA ger dig direktkontakt med topp internationell fakultet från några av de bästa handelshögskolor i världen att få.

Våra professorer är universitets världsklass och ibland förvaltare av globala företag. Några av dem är på högsta nivå chefer i internationella företag, medan andra forskare, med betydande branscherfarenhet i en mängd olika branscher.... [-]


Kontakt
Besöksadress
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg City, Luxembourg District, L-2453 LU
Sociala medier