Luxembourg School Of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

World Class International Faculty

Vår fakultet består av topprofessorer anslutna till institutioner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris och mer.

Förbered dig för att bli utmanad

LSB om du anmäler dig till ett utbildningsprogram, en MBA eller en Master i Management, var redo för en spännande tid på LSB . Du kommer att exponeras för affärssituationer där din kunskap utmanas och out of the box lösningar diskuteras . Du måste kommunicera och hitta gemensamma grunder med lärare och klasskamrater och företagsledare från hela världen.

Upptäck LSB framtida campus

Luxembourg School Of Business nya campus ligger vid Château de Septfontaines och den tidigare porslinsfabriken Faïencerie Villeroy & Boch, ett historiskt område nära centrum av Luxemburg.

Detta campus gör det möjligt för Luxembourg School Of Business att välkomna lokala och internationella chefer och entreprenörer från hela världen , i ett unikt, historiskt och djupt luxemburgiskt sammanhang.
Chateau de Septfontaines välkomnar de första Luxembourg School Of Business studenterna 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovativa undervisningsmetoder

Att studera på LSB ger dig tillgång till olika kulturer, upplevelser och sätt att tänka. Genom samarbete kommer du att vinna på de rika erfarenheterna från dina internationella klasskamrater, professorer och företagsledare. Den prisbelönta fakulteten ligger i frontlinjen för innovativa undervisningsmetoder inom företagsekonomi . Lär dig att tänka och besluta som en ledare inom fallstudier och konsultprojekt.

Handlingsbar kunskap

Läroplanen är utformad för att utveckla dig till en ledare som kan se, ta hand om och utveckla nya möjligheter. Din LSB mästares erfarenhet ger mer än bara akademisk kunskap och praktiska färdigheter. Vårt mål är att ge dig en unik upplevelse - akademisk och på annat sätt.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Syn

Att vara en globalt erkänd högkvalitativ företagsskola i hjärtat av Europa.

Uppdrag

Skolans uppdrag är att tillhandahålla en inspirerande och mångkulturell inlärningsmiljö för företagsledare från internationella företag som är verksamma i Luxemburg såväl som över hela Europa och världen. För att uppnå sina utbildnings- och akademiska mål använder skolan samtida undervisnings- och forskningsmetoder, främjar kulturell och intellektuell mångfald. Skolan samarbetar med det internationella näringslivet och förbereder företagsledare för att blomstra i en komplex global affärsvärld.

Ackreditering

Luxembourg School Of Business är ackrediterat av Luxemburgs ministerium för högre utbildning och forskning. Ackrediteringarna gäller för hela institutionen samt för Master of Business Administration och Master i Management-program.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Platser

Luxemburg

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg, Luxemburg District, Luxemburg

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium