XMandarin Chinese Language Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Se sig om. Strax utanför fönstret är Qingdaos röda tak och skyskrapor; i fjärran, ramar Fu ramar grannskapet, som ligger i det internationella hjärtat av staden. Du är i 石 老人 klassrummet (Old Stone Man, ett känt Qingdao landmärke) på XMandarin: ren whiteboard, kinesisk kalligrafi på väggen och en kryssande klocka. Det är dags att lära sig kinesiska.

118468_cropped-b01f06a8-1b5c-42de-9e67-c6832e792f4b11.jpg

De två viktigaste sakerna i någon språkklass är studenten och läraren. Alla våra lärare är utvalda enligt deras erfarenhet, professionalism och förmåga. Vi kräver att våra lärare ska tala som standard Putonghua (普通话, officiell mandarin kinesisk) och engelska, ha minst en kandidatexamen och 3000 timmars undervisningserfarenhet. Även i nybörjarklasserna är minst hälften av klassen på kinesiska för att förbereda studenter för havet av kineser där ute. Våra lärare är utmärkta eftersom vi vet att du behöver en bra lärare för att göra att lära sig Mandarin så enkelt, roligt och smidigt som möjligt.Team picture

Våra studenter kommer från över 50 länder att leva, leka, arbeta och studera kinesiska i Qingdao. Vår skola har ett verkligt internationellt samhälle av alla typer av elever: vi har kurser på deltid, intensiva kinesiska kurser, HSK-testkurser, kinesiska kurser och sommarkurser. Mångfald och flexibilitet är våra styrkor, med resurser för att hjälpa utlänningar att förstå den kinesiska sociala, affärs- och politiska miljön samt förordningar och tullar.

Students

Välkommen till Central International Plaza, en 29-talsbyggnad i en stadsdel av skyskrapor. Ned 20 våningar under klassrummet, ange Qingdaos internationella centrum. Inom 5 minuters promenad hittar du 2 köpcentra, flera dansar en yoga-studio, bagerier, frisörer, te- och kaffebutiker och om ett dussin västerländska restauranger, för att inte tala om utmärkt koreansk och japansk mat och naturligtvis kinesisk mat. Inom en 15 minuters promenad, några av Qingdaos populäraste barer och klubbar, havet (och den vackra Marina City), biografer och andra trevliga attraktiva ställen att njuta av din kväll.

Vi har enkel tillgång med buss, taxi och ännu bättre tunnelbanan: D

Vår skola är 20 år, och genom åren har vi utvecklat ett utmärkt rykte och ett stort nätverk av resurser, förutom vår unikt flexibla läroplanutveckling. Våra studenter njuter av tillgång till frekventa extracurricular händelser som kinesisk KTV (Karaoke), dumpling making parties, målning, strandfester, grill, bergsklättring, utflykter till gamla stan ...

Platser

Qingdao

XMandarin Chinese Language Centre

Address
Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs)
Qingdao, Shandong, Kina

Program

Skolan erbjuder också: