Läs den officiella beskrivningen

The Global Executive MBA (GEMBA) i Shanghai utgör ett kraftfullt partnerskap mellan University of Southern California Marshall School of Business och Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics & Management, fånga det bästa av en verkligt global pedagogisk erfarenhet.

Gemba studenter samlas från hela världen för att lära från fantastiska lärare och dela ovärderliga erfarenheter. Programmet lockar en bred tvärsnitt av affärsmän: de är ledande befattningshavare från multinationella, privata och offentliga företag, entreprenörer och ledare för familjeföretag.

Fördelarna med en GEMBA grad är omisskännlig: relevanta klasser undervisas av superb fakultet, en enastående globalt nätverk, och livslång vänskap inom den globala USC Trojan familj.

GEMBA PARTNERSHIP

University of Southern California

USC (University of Southern California) är ett privat, icke-vinstdrivande, nonsectarian, forskningsuniversitet, som grundades 1880 med sitt campus i Los Angeles, Kalifornien. Som Kaliforniens äldsta privata forskningsuniversitet, har USC historiskt utbildat ett stort antal av regionens företagsledare och yrkesverksamma. Under de senaste decennierna har universitetet också belånade sitt läge i Los Angeles för att etablera relationer med forsknings- och kulturinstitutioner i hela Asien och Stillahavsområdet. Reflekterande status Los Angeles som en global stad, har USC flest internationella studenter av alla universitet i USA. Under 2011 fick USC nämnas bland de 10 Dröm Högskolor i nationen.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) är allmänt erkänd som en av Kinas fem bästa universiteten. SJTU grundades 1896 av ShengXuanhuai och är därför en av de äldsta universiteten i Kina. SJTU har närt ett stort antal framstående individer och gjort betydande insatser till välstånd för nationen, särskilt i utvecklingen av vetenskap och teknik. Våra berömda alumner inkluderar tidigare generalsekreterare för kommunistpartiet JiangZemin, grundaren av BRC: s raketprogram Qian Xuesen, och hundratals others.More än 200 akademiker i Kinas Vetenskapsakademien och Academy of Engineering är före detta elev av SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business är en privat forskning och akademisk institution åtagit sig att utbilda morgondagens globala ledare. Rankad som en av landets främsta skolans för redovisning, finans, entreprenörskap och internationell företagsekonomi, Marshall delar också den rika historia och levande gemenskap i USC akademiska systemet.

Antai College of ekonomi

Vilket är fallet med vår moderinstitut, SJTU är Antai College of ekonomi (ACEM) allmänt erkänd som en topp-fem handelshögskolan i Kina. Med en total elev nästan 6000, och en fakultet 200, fortsätter ACEM att leda företagsutbildning framåt i Kina och i Asien. ACEM är den enda handelshögskolan i Kina att triple-ackrediterad: av AACSB, EQUIS och AMBA och har rankats av Financial Times som nr 2 i Kina för internationellt relevant forskning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Verkliga affärsutmaningar och möjligheter är inte begränsade till någon del av ett företags organisationsschema (t.ex. finansiering, eller marknadsföring, eller supply ch ... [+]

Att bli en global ledare

Du försöker bli en alltmer framgångsrik och globalt relevant C-suite ledare. Men du möter hinder. Du kanske inte får viktiga kampanjer och jobberbjudanden. Eller din kompetens kan inte längre vara tillräcklig för att möta dina växande ledarskapsutmaningar. Eller du inte ta emot ökningar i ersättning du vet att du är kapabel att tjäna.

För att bli världsledande du försöker vara, behöver du:

C-svit-nivå förtroende starkare ledarskap och social kompetens, att bygga partnerskap, påverka andra och köra resulterar i en varierad global miljö, vilket bekräftar att du är en globalt stark ledare; Top-tier globala referenser, så företagsledare söker dig för att anställa och befordran som de känner sig mer säker på din förmåga att leda, En verkligt globalt nätverk, utöka din spektrum av karriär och affärsmöjligheter, liksom din förståelse för den globala affärsmiljön, så att du kan effektivt leda hela världen. Att öppna ett nytt universum av Karriärmöjligheter ... [-]
Kina Shanghai
September 2020
Engelska
Deltid
20 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska