Läs den officiella beskrivningen

Om oss

University of Manchester är ett av Storbritanniens ursprungliga "redbrick" -universiteter med en stolt historia, inklusive 25 nobelprisvinnare bland dess arv. Det har varit en plats som vårdar kunskap och förbinder de ljusaste sinnena för att hitta innovativa lösningar för världens största utmaningar. Berömbart Storbritanniens största campusbaserade universitet erbjuder Manchester specialistiska och tvärvetenskapliga kurser med högsta akademiska rigor.

University of Manchester China Center grundades 2008, som ursprungligen ansvarar för att blanda inlärningskurser från Alliance Manchester Business Schools till Kina. Det öppnades officiellt som University of Manchester, Kina, den 25 september 2016 av presidenten och vice kanslern vid universitetet Prof. Dame Nancy Rothwell. Tillgängliga kurser inkluderar deltid MBA-program och samarbetsprogram med Shanghai Tongji University och Shanghai Jiaotong University. MBA-programmet, som får trefaldiga internationella ackrediteringar (AACSB, AMBA och EQUIS), säkerställer att vi fortfarande är den bästa leverantören av företagsekonomisk utbildning i världsklass i Kina.

Några av våra kvalitetsbärbara program

- Manchester Global MBA

Vi är stolta över att ta med den världsberömda Manchester-metoden till Kina. Det betraktas som den mest inflytelserika, nyckelpedagogiken inom ledarskapsstudier. En praktisk baserad inlärningsmetod, till skillnad från någon annan, replikerar verkliga affärsutmaningar i varje projekt som gjorts för att bygga kompetenser du kan använda i ditt arbete.

  • Deltid / blandning MBA-program är fullt flexibla och bärbara;
  • Intensive ansikte mot ansikte verkstäder i Shanghai, USA, UAE, Storbritannien, Singapore och Hong Kong;
  • Elever som lärs av samma fakultet som flyger in från hemmet campus i Manchester;
  • Tilldelad examen är densamma som våra heltidsstudenter från University of Manchester;
  • MBA: erna uppnår en genomsnittlig ökning med 114% av lönerna tre år efter examen.
  • Bygg på din kontaktportfölj med över 25 000 alumni med säte i 130 länder över hela världen.
  • Om du är ambitiös om att lyckas, respekterar vi din investering samtidigt som vi bekräftar att våra ansträngningar, kunskaper och resurser kommer att ge dig en världsledande företagsutbildning.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Global MBA

The University of Manchester, China Centre

Denna deltid MBA levereras av US-baserade Kelley School of Business, en världsledande inom leverans av online MBA, och Alliance Manchester Business School, en topp 30 för ... [+]

Kelley-Manchester Global MBA

Studera med två elitskolor

Denna deltid MBA levereras av US-baserade Kelley School of Business, en världsledande inom leverans av online MBA, och Alliance Manchester Business School, en topp 30 företagsskola med sex centra runt om i världen. Tillsammans skolor erbjuder en kombinerad arv på nästan 150 år av innovation inom näringslivet och ledarskapsutbildning.

Kelley-Manchester Global MBA kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med fördjupande, ansikte mot ansikte lärande på ett urval av 8 globala platser.

Förutom online-lärande omfattar den här flexibla MBA 18-dagars undervisning spridning över tre verkstäder bostäder (plus en valfri fem dagars verkstad i Washington DC).... [-]

Kina Shanghai China Online
Kontakt Skolan
Engelska,Kinesisk
Deltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The University of Manchester, China Centre

Från dag ett lär du dig färdigheter och kunskaper som du kan ansöka omedelbart för att hjälpa dig att sticka ut. Du kommer att studera kärnverksamhet och ledningskurser, ... [+]

Är du en verkställande som vill öka din lön eller förändringsroll, bransch eller plats? Omforma din karriär med denna flexibla MBA.

Från dag ett lär du dig färdigheter och kunskaper som du kan ansöka omedelbart för att hjälpa dig att sticka ut. Du kommer att studera kärnverksamhet och ledningskurser, välja specialfag och ta två praktiska affärsprojekt. Allt lägger till så mycket ansikte-undervisning som de flesta heltids MBA-er och samma kvalifikation - medan de bara studerar på campus upp till tre gånger om året.

Global erfarenhet

Topporganisationer vill ha globala chefer med lokal kunskap. Du måste trivas i en multikulturell miljö och hantera över gränserna. Manchester Global Part-time MBA erbjuder en särskilt internationell studieupplevelse för att förbättra ditt lärande och självutveckling. Varje kurs innehåller en intensiv tre dagars workshop där du kommer att studera tillsammans med höguppdragande chefer med olika yrkesbakgrund.... [-]

Kina Shanghai China Online
Kontakt Skolan
Engelska,Kinesisk
Deltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska