Läs den officiella beskrivningen

Beläget i Wuhan, är huvudstad i Hubei-provinsen och en viktig knutpunkt för transporter i China Central China Normal University en nyckel omfattande universitet direkt under förvaltning av det kinesiska utbildningsministeriet. Den pittoreska campus över 2000 Mu (330 tunnland) ligger inbäddat på Guizi Hill, som gränsar South Lake. Som ett av universiteten på listan över 211 nationell utbildning prioriterat projekt är centrala Kina Normal University mycket erkänd som en viktig bas för odling lysande talanger för landet, samt en överlägsen träningscenter för utmärkta lärare i högre institutioner lärande och hög skolor.

Vårt universitet är bland de första högre institutioner i Kina har rätt att erbjuda doktorander och forskarutbildning, att bedöma och ge titlarna på professor, docent och även doktorsavhandling handledare, och har redan etablerat en komplett och optimerat avancerade utbildningssystemet från grund- till forskarutbildningen från doktorand till postdoktorala program, och från heltid till vuxen-utbildningsprogram.

Vår forskning styrka är inne i en konstant ökning från år till år. Den nationella samhällsforskning arbete CCNU rankas topp 10 för tre år i rad, och dess samhällsvetenskaplig forskning av undervisningsministeriet rankas topp 6 för fyra år i rad. Ranking No.8 i fjärde samhällsvetenskapliga Prominent Scientific Resultat Award, en serie av våra forskningsresultat har vunnit priser inklusive två näve priser natur Science Award av kinesiska ministeriet för utbildning och sex första pris i Hubei läns Natural Science Award.

Vi har etablerat nära relationer med många viktiga universitet och forskningsinstitut och har genomfört skola mot skola utbyten och omfattande akademiskt samarbete med mer än 100 universitet från över 70 länder som USA, Kanada, Tyskland, Japan, Ryssland, Frankrike, Nya Zeeland, Australien, Sydkorea och Vietnam. Utländska experter och lärare regelbundet inbjuden att undervisa vid universitetet. Under de senaste åren har lärarna vid universitetet ständigt skickas utomlands för vidare studier, en majoritet av dem har återvänt hem för att bli ryggraden i den egna undervisningen och forskningen, ett stort antal av dem är aktiva på den internationella akademiska talarstol och har gjort beundransvärda bidrag till börser vetenskap, teknik, kultur och utbildning mellan Kina och andra länder runt om i världen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Kinesisk

Skolan erbjuder också:

MBA

Central China Normal University

Den formella anmälningstiden för den här majoren är 2012. Det finns 13 heltidslärare, varav 11 har doktorsexamen, som bildar en lärar- och forskarutbildningsgrupp med en ... [+]

Graduate utbildningsprogram

Professionell: Företagsekonomi

Skolsystem: 2 år

I. College introduktion

College Inledning Kollegiet har för närvarande 6 avdelningar, inklusive 7 grundutbildade majors (ekonomi, internationell ekonomi och handel, företagsekonomi, personalhantering, fastighetsförvaltning, finansiell redovisning utbildning och finansiell teknik) och matematik-ekonomi kors-kultur kurs och juridik- Kurser i ekonomisk utbildning och fem forskningscentra. Högskolan har en doktorsexamen i ekonomisk statistik, en magisterexamen i teoretisk ekonomi och tillämpad ekonomi, en magisterexamen, 19 andra högskoleexamen och MBA, MAE och MF professionella masterexamen. Tillämpad ekonomi är en provinsiell nyckeldisciplin, Hubei Real Estate Development Research Center är en provinsiell nivå viktiga humanistiska och samhällsvetenskapliga forskningsbas, och fastighetsförvaltning är en provinsiell varumärkes specialitet. För närvarande har högskolan 83 lärare och 71 heltidslärare. Läkare som får doktorsexamen står för mer än 80% av det totala antalet lärare på sjukhuset. Högskolan har 18 professorer, 30 docenter, 23 lektorer, 47 masterhandledare, 7 doktorandledare, 2 specialbidrag från statsrådet och 3 nya talanger stödprogram från utbildningsdepartementet. Chutian Scholars Seminarium Professor 1 person. Under de senaste åren har våra lärare ordfört nästan 50 nationella vetenskapliga forskningsprojekt, inklusive 2 stora nationella samhällsvetenskapliga projekt, och publicerade mer än 10 artiklar i auktoritativa akademiska tidskrifter som Kina Social Science, Economic Research och Management World. , CSSCI papper nästan 500, vann provinsiella och ministernivå utestående socialvetenskap prestation utmärkelse mer än 10, inklusive 3 provinsiella och ministernivå första pris. Högskolan uppmärksammar öppen utbildning och upprätthåller långsiktiga utbytesrelationer med universiteten i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Ryssland, Japan, Sydkorea, Taiwan, Hongkong och andra länder (regioner) för att förbättra högskolans internationaliseringsnivå och kvaliteten på personalutbildningen. Det har... [-]

Kina Wuhan
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Kina
Webbplats