Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Intel College, En av de ledande lärosäten i regionen.

Intel College har funnits sedan 1990 och erbjuder kurser i Business och i Computing. Våra kurser sträcker sig från korta deltidskurser hela vägen till examensprogram - både kandidat-och masterprogrammen. Kurser erbjuds dag, kvällar och lördagar.

Intel College registreras av Ministeriet för högre utbildning vetenskap och teknik. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College har arbetat med Universitetet i Sunderland, Storbritannien i ett kollaborativt partnerskap. Detta partnerskap gör det möjligt University of Sunderland att driva sina examensprogram på Intel College. Detta partnerskap har godkänts av den Kommissionen för University Education (CUE), Kenya, Och är genomgående kvalitetssäkrad av relevant Brittiska myndigheterna. Med 25 års erfarenhet av utbildning, är prioriteten för högskolan för att se till att varje elev har ett utmärkt elev upplevelse samtidigt studerar på Intel.

Studenterna gynnas av högt kvalificerade lärare, som är både ämnesexperter och även utbildade för att undervisa. Högskolan erbjuder inlärnings utrymmen som är modern, teknik-berikat och reflekterande av en 21: a århundradet inlärningsmiljö.

Kollegiet ser integrationen av både de sociala och akademiska inslag i högskolan och därigenom skapa en livlig college atmosfär där eleverna lätt kan få vänner och engagera sig i en mängd olika aktiviteter både i och utanför klassrummet.

Regelbundna möten med sponsorer ser till att tiden på högskolan används på ett effektivt sätt och att eleverna känner en känsla av kontinuitet och syfte samtidigt på kurs mot att nå sina utbildningsmål.

Intel College ligger i utkanten av Westlands. Högskolan erbjuder en lugn fridfull och trygg atmosfär samtidigt som det är en kort bilresa från livliga städer. Den specialbyggda college ger en modern up-beat anläggning med vackra anlagda trädgårdar. En kontinuerligt uppgraderad college anläggning och regelbundna externa revisioner se till att campus speglar dagens krav på 21-talet digitala eleven med teknik berikade utrymmen, klassrum för kollaborativt lärande, snabbt och gratis internet i hela campus.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

INtel College

Ge möjligheter för eleverna att utveckla sin förvaltning kunskap, kompetens och problemlösningsförmåga, på ett sätt som väsentligt kommer att förbättra deras förmåga att ... [+]

Masters in Business Administration (MBA)

Intel College och University of Sunderland arbetar i ett kollaborativt partnerskap för att erbjuda en mängd olika universitet Sunderland program här på Intel College här informationsbladet ger en kort av MBA-programmet.

2014 Intag / Term datum 25 Jan 2014 - 18 April 2014 17 May 2014-9 Aug.2014 6 sep 2014 - 29 Nov 2014 Programmet syftar

Ge möjligheter för studenter att utveckla sin förvaltning kunskap, kompetens och problemlösningsförmåga, på ett sätt som väsentligt kommer att förbättra deras förmåga att fungera som chefer på en högre nivå, inom ett brett spektrum av kommersiella och icke-vinstdrivande organisationer och funktioner. Ge kunskap om internationell förvaltning och om olika kulturer; en medvetenhet och förståelse för frågor som påverkar organisatorisk effektivitet i olika delar av världen och ett internationellt perspektiv i frågor av strategisk betydelse.... [-]

Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska