Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL AFRIKA International University

Afrika International University är en auktoriserad kristen universitet ligger i den fridfulla miljön i Karen, ett strategiskt läge, lugn och främjar för lärande. Afrika International University utbildar för närvarande studenter i teologi, Business, IT, psykologi, språk och utbildning.

Universitetet har personal och studenter från över 32 länder från fem kontinenter. I år tog universitetet studenter från Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, USA, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Kongo DRC, Malawi, Seychellerna, Gambia, Etiopien, Eretria Sydsudan bland andra. Anläggningar.

Universitetet hoppas att utbilda fler Kristus centrerad ledare för kyrkan i Afrika och därefter aktivt och positivt delta påverka världen. Vi har utformat våra program på olika områden av professionell specialisering för våra studenter att överföra lärande karriären.

Universitetet har moderna bekvämligheter för att göra din vistelse bekväm och fyndiga. Vi har en välsorterad bibliotek med boken och moderna läromedel. Universitetet har en modern IT-Lab och 24 timmars tillgång till WiFi. För dem som är villiga att vara bosatta vid universitetet har vi moderna lägenheter för att göra din vistelse bekväm.

Sättet att studien är kväll, helg, heltid, skola baserad och öppen, distans och e-learning. Upptagande är i januari, maj, september och skollov för skolbaserade (april, augusti och december).

Åtagit sig att Hans uppdrag, som är ansluten till sin värld.

Prof. Dankit Nassiuma

Vice kansler

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Africa International University

MBA är ett tvåårigt forskarutbildning som syftar till att förbereda studenterna för en karriär i näringslivet och närliggande områden. Graden syftar till att ge studenter ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

MBA är ett tvåårigt forskarutbildning som syftar till att förbereda studenterna för en karriär i näringslivet och närliggande områden. Graden syftar till att ge studenterna en bred verksamhet utbildning som tar hänsyn till de kunskaper som krävs för att fungera som en professionell i den dynamiska globala affärsmiljön. Programmet integrerar tro och kristna värderingar som kommer att ge studenterna möjlighet att lära sig de viktiga färdigheter effektiva chefer och organisatoriska ledare behöver för att överleva och lyckas i dagens globala marknad. Master of Business Administration är en integrerad forskarutbildning kristna humaniora och yrkesutbildning. Det integrerar akademisk stringens med verkliga problemlösning metoder som utrusta studenten med kunskap och tekniska färdigheter som lätt kan överföras på jobbet med hjälp av resultaten av forskningsarbeten i den dynamiska globala affärsmiljön. ... [-]

Kenya Nairobi
May 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diversity and Learning

Location address
Africa International University.,
Karen

Nairobi, Nairobi County, 00502 KE