University Canada West (UCW)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan Kanada West (UCW) är Kanadas samtida oberoende universitet. UCW grundades 2004, erbjuder program på deras Vancouver campus och online. Program inkluderar Master of Business Administration, Bachelor of Commerce och Bachelor of Arts i media och kommunikation.

Vår vision som Kanadas samtida oberoende universitet innebär att vi är tillgängliga och globalt respekterade. Vi förvandlar studenter till ledarskap färdiga studerande för samhällen runt om i världen.

Vårt uppdrag är att erbjuda exceptionell service och stöd till studenter. Vi främjar ett mångsidigt och utmanande inlärningsmiljö med fokus på praktisk tillämpning av kunskap och bygga kompetens för stipendium, ledarskap och ansvarsfullt medborgarskap i ett globalt sammanhang. Vi är stolta över våra alumner som är beredda att anamma ledarskap och samhälls möjligheter som väntar dem.

UCW känns igen av och verkar under överinseende av British Columbia ministeriet för högre utbildning och arbetsmarknad utveckling på rekommendation av examenskvalitetsbedömare Board. Universitetets program erbjuds genom skriftligt samtycke av ministern för högre utbildning, regering British Columbia, Kanada har genomgått en process för kvalitetsbedömning och befunnits uppfylla de kriterier som fastställts av ministern.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Associate of Arts » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA

Online Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Kanada Canada Online Vancouver + 2 fler

Master of Business Administration (MBA) programmet från UCW kommer att förbereda dig för ledarskap på global nivå. Detta program är ackrediterat av ACBSP. Du kommer att ta de mest utmanande situationerna i din stride, tillämpa pragmatiska lösningar på problem du stöter på och slutligen driva en organisations framgång med ditt välgrundade beslutsfattande. [+]

MBA

Master of Business Administration (MBA) programmet från UCW kommer att förbereda dig för ledarskap på global nivå. Detta program är ackrediterat av ACBSP. Du kommer att ta de mest utmanande situationerna i din stride, tillämpa pragmatiska lösningar på problem du stöter på och slutligen driva en organisations framgång med ditt välgrundade beslutsfattande.

Kandidater från MBA-programmet kommer att kunna:

reagera strategiskt på affärsutmaningar och möjligheter.bedöma etiska konsekvenser av affärsverksamhet.utveckla, implementera och utvärdera lösningar på affärsproblem.formulera affärsbeslut och systematisk analys som speglar kritiskt tänkande.visa effektiva färdigheter att samarbeta med olika grupper av människor.ledande lag genom lösningen av problem och framgångsrik slutförande av projekt och uppgifter.integrera personliga värderingar och perspektiv i problemlösning och ta ansvar för beslut.kommunicera idéer övertygande (skriftligt och muntligt) som ett resultat av en grundlig analys av information.samla, analysera och syntetisera information för ett affärssammanhang.KurskravEn kandidatexamen från ett erkänt universitet, med en kumulativ GPA på 3,00 av 4,33 skala (eller motsvarande) eller bättre ochHar något av följande:Godkänd poäng på ett Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examinations (GRE) som har skrivits under de senaste fem åren.En lämplig kanadensisk yrkesbeteckning eller motsvarande internationell beteckning (t.ex. CPA, CA, CGA, CMA, CHRP eller P. Eng).En kandidatexamen i företagsekonomi (BBA) eller handel (BComm) eller motsvarande.Minst två (2) år dokumenterad yrkes- eller ledarupplevelse.... [-]

Kontakt
Besöksadress
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA