University Canada West (UCW)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan Kanada West (UCW) är Kanadas samtida oberoende universitet. UCW grundades 2004, erbjuder program på deras Vancouver campus och online. Program inkluderar Master of Business Administration, Bachelor of Commerce och Bachelor of Arts i media och kommunikation.

Vår vision som Kanadas samtida oberoende universitet innebär att vi är tillgängliga och globalt respekterade. Vi förvandlar studenter till ledarskap färdiga studerande för samhällen runt om i världen.

Vårt uppdrag är att erbjuda exceptionell service och stöd till studenter. Vi främjar ett mångsidigt och utmanande inlärningsmiljö med fokus på praktisk tillämpning av kunskap och bygga kompetens för stipendium, ledarskap och ansvarsfullt medborgarskap i ett globalt sammanhang. Vi är stolta över våra alumner som är beredda att anamma ledarskap och samhälls möjligheter som väntar dem.

UCW känns igen av och verkar under överinseende av British Columbia ministeriet för högre utbildning och arbetsmarknad utveckling på rekommendation av examenskvalitetsbedömare Board. Universitetets program erbjuds genom skriftligt samtycke av ministern för högre utbildning, regering British Columbia, Kanada har genomgått en process för kvalitetsbedömning och befunnits uppfylla de kriterier som fastställts av ministern.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • English (Canada)

Se MBA:er » Se Förberedande år » Se Associate of Arts » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA

Online Campusstudier Heltid 2 år April 2019 Kanada Vancouver + 1 fler

Master of Business Administration (MBA) programmet från UCW kommer att förbereda dig för ledarskap på global nivå. Detta program är ackrediterat av ACBSP. Du kommer att ta de mest utmanande situationerna i din stride, tillämpa pragmatiska lösningar på problem du stöter på och slutligen driva en organisations framgång med ditt välgrundade beslutsfattande. [+]

MBA

Master of Business Administration (MBA) programmet från UCW kommer att förbereda dig för ledarskap på global nivå. Detta program är ackrediterat av ACBSP. Du kommer att ta de mest utmanande situationerna i din stride, tillämpa pragmatiska lösningar på problem du stöter på och slutligen driva en organisations framgång med ditt välgrundade beslutsfattande.

Programmet har utökats för att du ska kunna förvärva mer specifika kunskaper och färdigheter genom att välja dina 3 valfria kurser från ett av följande ämnesområden: Ledarskap, Marknadsföring eller Finans. Programmet avslutas med ett stort forskningsprojekt som är utformat för att visa upp dina nyutbildade färdigheter i en verklig miljö.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA