Läs den officiella beskrivningen

114360_114323_membership-high.jpgVill du utveckla din individuella ledarskapsstil?

University Canada West (UCW) är ett universitet med en tydlig vision - att vara ett ledande, respekterat oberoende universitet i Kanada och utomlands, känt för innovation och effektivitet för att förbereda motiverade studenter för yrkesutbildning och samhällsledande. UCW förvandlar studenter till ledarskapsberättigade akademiker för samhällen runt om i världen.

Vad gör oss annorlunda?

 • ACBSP-ackrediterad MBA och Bachelor of Commerce program.
 • Fakultet med förstahands erfarenhet i affärer.
 • UCWs lärmiljö är dynamisk och praktisk. Klassstorlekarna är begränsade för att fokusera mer på individuella krav.
 • Studera i hjärtat av Vancouver livliga näringsliv.
 • UCW centrum campus ger dig oöverträffad tillgång till ett nätverk av potentiella arbetsgivare.
 • Vi har elever från 40 länder som ger dig gott om möjligheter till nätverk och kunskapsöverföring.

Så är du redo att prova din karriär till nästa nivå?

Vancouver-faktorn

"Vancouver är Manhattan med berg." - The New York Times.

När du studerar med UCW får du reda på varför denna vackra stad blev känd som den 3: e bästa staden att leva av The Economist *.

Vancouver är en stad bestående av intelligenta och högkvalificerade människor från hela världen och en välkomnande, kosmopolitisk livsstil väntar dig här. Staden Vancouver erbjuder en mängd studier och arbetsmöjligheter och du kommer att vara omgiven av en underbar naturlig skönhet. Detta är verkligen den ultimata platsen att vara.

Med en rik historia över olika sektorer har Vancouver lagt märke till världsekonomin och fortsätter att göra stor inverkan på traditionella och nyare industrier.

Komma ombord för:

 • Affärsorienterat, lärande-intensivt lärande
 • Utbildning i världsklass i centrala Vancouver
 • En karriär-fokuserad utbildning och expertfakultet
 • Utmärkt service och support från fakultet och personal
 • Möjligheter att snabbt spåra din utbildning och avsluta program snabbare

114362_114320_MBA728X291.jpg

Vår Campus:

University Canada West (UCW) är lättillgängligt i centrala Vancouver vid 626 West Pender St. UCW ligger inom Vancouver affärsdistrikt. Många av världens största företag har kontor inom gångavstånd från vår centrala campus.

Klicka här för att ta en virtuell rundtur på UCW Boutique Campus.

Våra studenter är våra märkesambassadörer

University Canada West (UCW) är ett universitet med en tydlig vision - att sätta sina elever i hjärtat av allt. Från det första ögonblicket går du på campus till din examen. Varje upplevelse som University Canada West erbjuder skräddarsys för att ge dig bästa möjliga start i din karriär.

Studenttjänster:

Nya studenter kommer snart att lära känna avdelningen Studenttjänster under Orientering, där laget ger studenterna en översikt över universitetets campus, myUCW portal, bibliotekstjänster och assisterar med kursval och registrering.

Förutom stödjande av lärare och fakulteter, genom studenttjänster, kan studenterna få tillgång till:

 • Skrivande och Numeracy Coaches
 • Akademisk rådgivning
 • Campus Information Sessioner
 • Workshops och seminarier
 • Studentlivs- och studentkommitténs händelser, till exempel: semesterpartier, socialt slut, filmkvällar och mycket mer.

För att säkerställa att din erfarenhet University Canada West är roligt, om du stöter på några utmaningar, bör du vara uppmärksam på att en lösning ofta bara är ett klick eller ett samtal bort.

114361_114324_BAinBusinessComms728X291.jpg114363_114322_BAinBusinessComms728X291-2.jpg

Karriärtjänster

University Canada West Careers Services-avdelningen skapades för att underlätta ett engagerande partnerskap med alla elever och alumner som de övergår från högre utbildning till arbetsmiljö och därutöver. Genom dessa partnerskap kommer Career Services att överbrygga klyftan av arbetsgivarnas behov och sysselsättningsmöjligheter för våra studenter och alumner.

Karriärservice arbetar med studenter och alumner i Vancouver och i hela Kanada för att ge förberedande information om karriär och sysselsättning genom hjälp av ett online karriärtjänstprogram. Studenter och alumner får tillgång till programmet via internet när de vill och kan generera många karriärdokument som är relevanta för de positioner de söker för allt från ett centralt läge.

Som studenter får anställbar kompetens och alumner växer inom sina karriärer, är University Canada West dedikerade till att koppla dem med företag över Kanada för sysselsättning och framstegsmöjligheter. Där utbildning och bärbar kompetensutbildning är en "måste" på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

University Canada West Career Services omfattar, men är inte begränsat till, hjälp med:

 • återupptar;
 • Följebrev;
 • Intervjuande färdigheter;
 • Jobbsökningsteknik;
 • Nätverksmöjligheter; och
 • Karriärcoaching
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

University Canada West (UCW)

Detta ACBSP-ackrediterade program är utformat för studenter som hoppas bli ledare i en global miljö. Master of Business Administration (MBA) programmet som erbjuds av UCW ... [+]

MBA med ledarskap som valbar specialisering

Detta ACBSP-ackrediterade program är utformat för studenter som hoppas bli ledare i en global miljö. Master of Business Administration (MBA) programmet som erbjuds av UCW Vancouver kommer att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att hantera komplexa situationer. Detta uppnås genom att utforska praktiska lösningar som hjälper din organisation att trivas.

UCW Vancouver har gjort kursen mer tillgänglig för sina studenter genom att tillåta ledarskap att tas som ett valfritt. Detta gör det möjligt för dig att utveckla din förståelse för effektivt ledarskap och förbättra dessa färdigheter. För att sätta vad du har lärt dig i praktiken avslutas programmet med ett stort forskningsprojekt som ger dig möjlighet att visa hur dina färdigheter kan tillämpas på verkliga scenarier.... [-]

Kanada Vancouver
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

University Canada West Convocation 2018

UCW Alumni: Jasjit - MBA graduate

UCW MBA student from Iran discusses her new university

Address
Vancouver Campus Suite 100 – 626 West Pender Street
Vancouver, British Columbia, Kanada