Läs den officiella beskrivningen

Laurentian University ligger inbäddat i en ren 765-acre halvön i Sudbury - mindre än fyra timmar norr om Toronto.

Vi är ett av de snabbast växande universitet i Kanada under det senaste decenniet, nu tjänar nära 9.500 studenter. Vårt huvudcampus ligger i Sudbury, och vi nu erbjuda ett växande antal program i Barrie till 1.000 studenter som studerar på det campus. Vi har den högsta post-examen sysselsättningsgraden i Ontario efter 6 månader vid 93% och 95% efter två år. Vi får höga erkännande för våra avundsvärda klasstorlekar, som har en av de lägsta genomsnittliga klasstorlekar i Kanada.

Våra två hemstäder liknar i många viktiga avseenden: de är båda vibrerande, säker, prisvärd medelstora städer med alla de urbana bekvämligheter, alla med en verklig känsla av gemenskap, och båda ligger inom den berömda naturen i Muskoka regionen . Bortom det hektiska livet på campus, hittar du massor att göra och njuta av i båda våra Laurentian värdstäderna. Båda samhällen har effektivt och ekonomiskt kollektivtrafik och är relativt lätt att navigera med bil eller till fots.

FAKULTETEN FÖRVALTNING

Den FAKULTETEN FÖRVALTNING omfattar program som förbereder eleverna för dynamiska karriärer inom företagsekonomi och idrottsförvaltningen. Våra studenter är anställda inom alla ekonomiska sektorer. Studenter utveckla fördjupad kunskap om alla aspekter av verksamheten, inklusive redovisning, ekonomi, marknadsföring, human resource management och strategisk planering. Otaliga praktik och co-op praktikplatser väntar studenter som vill göra karriär i näringslivet.

Vad våra studenter säger: "Den MBA-examen försett mig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att starta min karriär. Med flera jobberbjudanden, kunde jag välja en som var rätt passform för mig. "Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentinska DAG

Idag räknar universitetet mer än 52.000 alumner med många internationella alumner kapitlen inklusive de mest nygrundade i Kina. Stark i sin tvåspråkiga och tricultural traditioner och med ett globalt perspektiv, fortsätter Laurentian University för att utöka sina programutbud, aktiviteter och partnerskap för forskning i Kanada och utomlands.

FAKTA

Etablerad år: 1960 Anmälan: 9.500 PROGRAM

Grundutbildning: 94 Certifikat och diplom: 22 Masters: 18 Doctoral: 6 Yrkesexamen (medicin): 1

GRADUATE PLACERING RÄNTA: 92,6% Akademi: 355 heltid Campus: Sudbury & Barrie

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

Master of Business Administration (MBA) program på Laurentian University är anpassad för din snabba, mycket konkurrensutsatt värld. Sätt oss på prov. ... [+]

Den Master of Business Administration (MBA) programmet vid Laurentian University är anpassad för din snabba, mycket konkurrensutsatt värld. Sätt oss på prov.

Starta en nyligen reviderade läroplanen på hösten 2015, är MBA-program finns på ett flexibelt format som möjliggör fullständig eller deltidsstudier genomförda på nätet, på campus eller genom en kombination av båda formaten. Lära när och var är verkligen upp till dig!

Bygger på kärnverksamheten stiftelser, den MBA-programmet ger eleverna de kunskaper och färdigheter som kunder kräver att ta sin verksamhet till nästa nivå. Kurser fokuserar på etiskt ledarskap, avancerade finansiella och marknadsföringskoncept, hantera informationssystem, affärsstrategi och undersöker komplexiteten i att hantera i ett globalt sammanhang. En hörnsten konsultprojekt ger en direkt koppling till industrin och tillämpning av ny kunskap hela programmet. Nyutexaminerade kommer att krävas för att slutföra ett arbetsintegrerat lärande program som kommer att ge dem den erfarenhet som behövs för att flytta sin karriär framåt. ... [-]

Kanada Sudbury
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Kanada
Webbplats
Telefon
+1 705-675-1151