Faculty of Management - Laurentian University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Laurentian University ligger inbäddat i en ren 765-acre halvön i Sudbury - mindre än fyra timmar norr om Toronto.

Vi är ett av de snabbast växande universitet i Kanada under det senaste decenniet, nu tjänar nära 9.500 studenter. Vårt huvudcampus ligger i Sudbury, och vi nu erbjuda ett växande antal program i Barrie till 1.000 studenter som studerar på det campus. Vi har den högsta post-examen sysselsättningsgraden i Ontario efter 6 månader vid 93% och 95% efter två år. Vi får höga erkännande för våra avundsvärda klasstorlekar, som har en av de lägsta genomsnittliga klasstorlekar i Kanada.

Våra två hemstäder liknar i många viktiga avseenden: de är båda vibrerande, säker, prisvärd medelstora städer med alla de urbana bekvämligheter, alla med en verklig känsla av gemenskap, och båda ligger inom den berömda naturen i Muskoka regionen . Bortom det hektiska livet på campus, hittar du massor att göra och njuta av i båda våra Laurentian värdstäderna. Båda samhällen har effektivt och ekonomiskt kollektivtrafik och är relativt lätt att navigera med bil eller till fots.

FAKULTETEN FÖRVALTNING

Den FAKULTETEN FÖRVALTNING omfattar program som förbereder eleverna för dynamiska karriärer inom företagsekonomi och idrottsförvaltningen. Våra studenter är anställda inom alla ekonomiska sektorer. Studenter utveckla fördjupad kunskap om alla aspekter av verksamheten, inklusive redovisning, ekonomi, marknadsföring, human resource management och strategisk planering. Otaliga praktik och co-op praktikplatser väntar studenter som vill göra karriär i näringslivet.

Vad våra studenter säger: "Den MBA-examen försett mig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att starta min karriär. Med flera jobberbjudanden, kunde jag välja en som var rätt passform för mig. "Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentinska DAG

Idag räknar universitetet mer än 52.000 alumner med många internationella alumner kapitlen inklusive de mest nygrundade i Kina. Stark i sin tvåspråkiga och tricultural traditioner och med ett globalt perspektiv, fortsätter Laurentian University för att utöka sina programutbud, aktiviteter och partnerskap för forskning i Kanada och utomlands.

FAKTA

Etablerad år: 1960 Anmälan: 9.500 PROGRAM

Grundutbildning: 94 Certifikat och diplom: 22 Masters: 18 Doctoral: 6 Yrkesexamen (medicin): 1

GRADUATE PLACERING RÄNTA: 92,6% Akademi: 355 heltid Campus: Sudbury & Barrie

Platser

Sudbury

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Kanada
Telefon
+1 705-675-1151

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium