Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Översikt

När International University of Japan grundades 1982 var det dess uppgift att utveckla framtida ledare med hög specialiserad teoretisk och praktisk kunskap samt förståelse och empati mot världens olika kulturer och öka deras förmåga att bidra till det globala samhälle.

Under de 25 år som passerat har mer än 2900 globala ledare från cirka 100 länder kommit från våra forskarskolor för internationella relationer och internationell ledning. På vår campus har vi byggt en unik och global intellektuell gemenskap, oöverträffad i världen. Omkring 300 studenter från 50 länder bor i sovsalar, studier och forskning tillsammans med vår fakultet.

Dessutom har vi utvecklat en rik utbildningsinfrastruktur för att tillgodose informationssamhället och har ett starkt förhållande till Center for Global Communications (GLOCOM), som, som ledande inom forskningen kring ett informationssamhälle, betonar "Chigyo", den studie av kunskap.

IUJ ligger i det lugna hjärtat av landsbygden Japan, en idealisk plats för unga män och kvinnor från alla delar av världen att samla och lära av varandra och från en begåvad och mångsidig internationell fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) och Graduate School of International Management (GSIM) presenterar en unik möjlighet för IUJ studenter att fördjupa sin förståelse för IUJ med hjälp av avancerad informations- och kommunikationsteknik. Vår välutrustade campus, med sitt fantastiska Matsushita bibliotek och informationscenter (MLIC), gör det möjligt för eleverna att hålla fart i denna snabbt växande globala och tekniska ålder. Medan engelska är undervisningsspråk erbjuds olika nivåer av japanska språkkurser på IUJ så att de som vill utveckla sin kunskap i japanska för praktik eller en professionell karriär där kunskap om det japanska språket är viktigt kan göra det. Samtidigt kan de japanska språkkurserna hjälpa utomeuropeiska studenter att bättre förstå den japanska kulturen och kommer att hjälpa till i sin dagliga tvärkulturella kommunikation och utbyte.

De som vill utöva yrkeskarriärer i globala företag och offentliga organisationer kommer att lämna IUJ inte bara med MBA eller MA-grader utan också med ett livslångt personligt och professionellt nätverk över hela världen som kommer att vara en stor tillgång som är användbar under hela ditt liv.

GSIM, IUJ tjänar AACSB International Accreditation

IUJ har från februari 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) erhållit ackreditering från AACSB International, världens ledande myndighet för kvalitetssäkring av handelshögskolor. Vänligen se AACSB: s allmänna meddelande, AACSB: s pressrum och det regionala tillkännagivandet som har skickats till cirka 100 reportrar i vår närmaste region av AACSB. IUJ har blivit ett av de fyra AACSB-ackrediterade universiteten i Japan uppdaterat och det första ackrediterade engelska-medeltida universitetet i Japan, som erbjuder examensprogram.

Om GSIM

GSIM grundades 1988 under ledning och samarbete av Amos Tuck School of Business vid Dartmouth College, USA, med sitt uppdrag att vårda kloka individer för globalt företagande och socialt ledarskap. GSIM var den första handelsskolan i USA-stil i Japan och det första MBA-programmet i Japan för att undervisa sina kurser på engelska. Sedan dess har GSIM byggt upp ett internationellt alumni-nätverk som sträcker sig över 120 länder och regioner och utvecklat sin campus till en mångskiftande, multinationell, multikulturell, multietnisk miljö bestående av studenter från hela världen. GSIM har utvecklats till en världsberömd handelshögskola, rankad bland världens 100 största handelshögskolor (t.ex. The Economist Intelligence Unit).

Om GSIMs AACSB Journey

GSIM startade sin AACSB-ackrediteringsresa 2014. Sedan dess har GSIM genomgått betydande omvandlingar i sitt uppdrag, politik, läroplan, försäkran om inlärning, fakultetsforskning och tillräcklighet för att följa AACSB-standarder. I juli 2017 lämnade GSIM sin slutrapport till AACSB. I november 2017 besökte tre gruppmedlemmar på vår campus. GSIM är nu ett sätt att göra kontinuerlig förbättring.

"Hela skolan är upphetsad över att få AACSB-ackreditering, genom vilken vi åtar oss att tillhandahålla högkvalitativ utbildning samtidigt som vi strävar efter att nå vår högsta potential i framtiden", säger IUJ president Hiroyuki Itami och IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "Vi vill tacka våra AACSB-mentor, gruppmedlemmar, ledamöter och AACSB-chefer och personal för deras oöverträffade hjälp och vägledning. Vi vill också tacka det utmärkta och outtröttliga arbetet av GSIM-studenter, alumner, fakulteter, personal, IUJ ledande ledning och andra intressenter. "

Om AACSB

Grundades 1916 och har sitt huvudkontor i Tampa, Florida, USA, AACSB International (Association of Advance Collegiate Schools of Business) är den längsta tjänstgörande globala ackrediteringsorganet för handelshögskolor, förbinder utbildare, studenter och företag att skapa nästa generations stora ledare . AACSB International är världens största företagsledningsallians.

AACSB-ackreditering anses allmänt som den högsta nivån av ackreditering för handelshögskolor, ett "kännetecken för excellens" i företagsutbildning, och synonymt med högsta kvalitetsstandard. AACSB Ackreditering har intjänats av mindre än 5 procent av världens handelshögskolor.

För att lära dig mer om AACSB, besök www.aacsb

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:


International University of Japan

Vår MBA har högsta prioritet på din karriär. Pass till dina utvalda karriärmöjligheter, IUJ rekryterar IUJ MBA. Stöd från ett globalt nätverk av alumni, världsklass fakul ... [+]

IUJ MBA

Globalt perspektiv för globala chefer

Från vår utsiktsplats i hjärtat av Asien erbjuder vi ett unikt perspektiv av världen i en livlig global miljö. Vid det International University of Japan kommer vår kulturellt mångsidiga campus, i kombination med vår plats och vår inblick i Asien, att berika din pedagogiska erfarenhet. Efter två år på IUJ har utexaminerade inte bara en MBA, men ett unikt globalt perspektiv, internationell erfarenhetsverksamhet i verkligheten och ett kraftfullt företagsnätverk i Japan och i de 80 andra länderna över hela världen där IUJ alumner är statliga och företagsledande. Detta är IUJ fördelen.

Studie om tillväxtmarknader. IUJ MBA-programmet lägger större tonvikt på tillväxtmarknader med ett särskilt fokus på Kina, Indien och andra marknader i Sydostasien i läroplanen. GSIM framhäver Japans allt viktigare roll i tillväxten av nya och hållbara företagsinsatser i denna region och deras betydelse för den globala globala konkurrenskraften.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Japan

MBA ett års erfarenhet är utformad som en heltid, är bostäder program, 12 månader (tre villkor och en sommarperioden) krävs för att slutföra examen. Tidigare studier vid ... [+]

Djupgående, pågående Shift i den globala konkurrensen

Med den snabba ökningen av nya mega-marknader och den alltmer integrerade världsekonomin, är den globala konkurrensen idag genomgår en djupgående förändring.

Ändra Ledarskap för global konkurrensfördel

Det är uppenbart att bara observera och svara på skiftet är inte tillräck- ligt. Istället måste företagen aktivt initiera förändring för att skapa konkurrensfördelar gentemot sina konkurrenter. Sådana initiativ är av tvärfunktionellt integrerande karaktär som frånkopplade funktionella drag kan knappast leda till konkurrensfördelar. Sålunda kräver dagens globala konkurrens en kritisk pool globala chefer som kan arbeta över gränserna för affärsfunktioner och mobilisera sin verksamhet som en integrerad helhet.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP
Social Media