Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Hitotsubashi ICS är en doktorandskola i centrala Tokyo, Japan. I 2018 grundades Hitotsubashi ICS som # 1 Business School i Japan (QS Rankings). År 2000 grundade en grupp innovatörer inom företagsutbildning Hitotsubashi ICS som Japans första globala, engelska-engelska MBA-program. Idag är det globala ansiktet på den offentliga Hitotsubashi University Business School (HUB) och erbjuder både examen och icke-examen. Hitotsubashi ICS är välkänt för akademiskt rigorösa generella kurslitteratur, unikt förstärkt av djup intern kompetens om japanska affärer och ekonomi och oöverträffad tillgång till affärsinnovationer i Japan och runt om i världen.

I den entreprenörsliga andan från sitt ursprung driver Hitotsubashi ICS klassrum gränserna för företagsutbildning. Genom sina anpassade signaturkurser, kontinuerlig förnyelse av kärnplaner och personlig karriärutvecklingstjänster, förbinder skolan sig med varje enskild elevs lärande. Dess MBA-program har en 3: 1 fakultet-till-student-förhållande, och dess EMBA-program ett 1: 1-förhållande. Hitotsubashi ICS-fakulteten talar och skriver på ett brett spektrum av ämnen för akademiska, företagande och politiska publikgrupper. Den akademiska miljön är inriktad på att utbilda globala tanke ledare som förstår och den mångdimensionella rollen av affärer i samhället.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

program

Hitotsubashi ICS-studenter utvecklar avancerade affärsfärdigheter genom praktisk lärande, utforska alternativa affärsmodeller och ramverk och formulera personliga filosofier av företagsledande. Eleverna spenderar mycket tid på att arbeta tillsammans över kurser.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS erbjuder både ett och två års heltids MBA-program. Skolans MBA karriärtjänster är starka: år 2017 var placering inom 3 månader efter examen 96% (varav 72% i Japan).

EMBA

Det mycket anpassade 12-månaders deltid Executive MBA-programmet utforskar attributen och utmaningarna i både japanska och västerländska ledningspraxis. Den mycket praktiska förvaltningsfokuserade kursplanen genomförs i en blandad inlärningserfarenhet med kurser i klassrum på vår Chiyoda Campus i Tokyo, virtuella lektioner och tre globala nedsänkningsveckor.

DBA

DBA-programmet förbereder sina kandidater till tanke ledarskap i global verksamhet, som roterar kring vägledning för att skriva DBA-avhandling.

Platser

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan

Program