Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag är att utveckla visionära ledare som skapar och förnya samhällen. År 1992 GLOBIS - En kombination av orden "globala" och "business" - föddes i form av en enda marknadsföring kurs lärs ut i en hyrd klassrum i centrala Tokyo. Från dessa anspråkslös start institutet växte i Japans största handelshögskola, med högt rankade MBA-program i japanska och engelska, heltid och deltid, på campus och online.

Som en ung, ambitiös och mycket lyckad start-up, GLOBIS syftar till att inspirera och vårda företagsledare i morgon på väg att bli Asiens Nej 1 Business School.

GLOBIS Historia

En start-up företag som blev en världsklass läroanstalt.

Födelsen av en Business School

År 1992, vid 30 års ålder, entreprenör Yoshito Hori skapat "GLOBIS" från scratch (kombinera orden "global" och "business"), till stor del inspirerats av Harvard Business School MBA-program-som han hade examen ett år tidigare. Skolan fann liv i president Hori centrala Tokyo lägenhet, med president Hori som enda anställd. Efter att ha skickat brev till HBS alumner i Japan och uppmana dem att undervisa på den nybildade GLOBIS School of Management ordförande Hori lyckats sätta ihop ett team från hans personliga nätverk och började att instruera första pionjär klass av 20 studenter med hjälp av den berömda " casemetodik. " Idag är GLOBIS en expanderande utbildningsinstitution och har instruerat tusentals internationella affärsmän.

De högsta normerna för Management Education

De första GLOBIS studenter var kunskapstörstande individer som finansierade sina studier med sina egna pengar och därför krävde bäst: topquality utbildning från världsklass instruktörer. GLOBIS kräver högsta standard från alla lärare, som kräver lärare att ha MBA eller andra masters, real-world erfarenhet och förmåga att undervisa med hjälp av fallet metod stället för den traditionella föreläsningen stil. Denna unika inställning till verksamheten utbildning skapat ett uppsving i applikationer, meddelar GLOBIS att bygga ytterligare två campus i städerna Osaka och Nagoya.

Den största Business School i Japan

GLOBIS framgång och snabb tillväxt drevs av president Hori intensiva energi och genom mun till mun efter hans revolutionerande metod för utbildning. Den exponentiella tillväxten GLOBIS upplevt säkrat sin plats som den största Management School i Japan, vilket är ett steg närmare sitt slutliga målet att bli Asiens topp handelshögskola.

Efter att ha nått sitt 20-årsjubileum år 2012, har GLOBIS fortsatt att expandera och söka ytterligare utmaningar, lansera nya campus i Sendai och Fukuoka, och dotterbolag i Shanghai och Singapore.

Med fem campus rikstäckande och två kontor i utlandet, är GLOBIS snabbt bli erkänd som en av Asiens snabbast växande handelshögskolor.

Vad vi erbjuder

GLOBIS är mer än en handelshögskola. Nätverket av människor du möter här, ovärderliga kunskaper du kommer att få och personliga uppdrag du kommer att uppmuntras att forma hjälper dig att bli en "visionär ledare som skapar och utvecklar samhället."

Kokorozashi

Den japanska termen "Kokorozashi" tolkas av GLOBIS som att ha en personlig mission, själva kärnan i en ledare styrka.

personlig Mission

GLOBIS finns att utbilda människor som är ambitiösa, inte för själv aggrandizing ändamål, men för att skapa positiva förändringar i samhället. Detta är anledningen till GLOBIS lägger särskild vikt vid att utveckla sina elevers Kokorozashi. Under dina studier vid GLOBIS, kommer du att få goda möjligheter att tänka djupt om din egen personliga uppdrag och upptäcka vad du verkligen brinner för. Genom att utveckla denna inre enhet, kommer du att kunna skapa ett personligt nätverk och utnyttja de många färdigheter du kommer att vinna under studietiden.

personligt nätverk

Kontakterna och vänskap du gör på GLOBIS kan förändra ditt liv. En varierad blandning av studenter, en verkligt global fakultet och föreningar med topp företagsledare kommer att hjälpa till att starta dig på din väg till framgång. GLOBIS kamrater, alumner och lärare kan bli din framtida affärspartners, investerare eller mentorer-allt handlar om hur mycket arbete ni lagt ned utöka ditt personliga nätverk. Försök att träffa så många människor som möjligt under dina studier vid GLOBIS, som ditt kontaktnät kommer att vara ett viktigt verktyg för att stödja ditt uppdrag och framgång i livet.

Affärsresor och konceptuella färdigheter

GLOBIS eleverna inte bara lära hårda affärskompetens såsom ekonomi, finans och marknadsföring, de också studera de mjuka färdigheter som behövs för att förnya och skapa värde i en globaliserad värld. Kommunikation, förhandling, kritiskt tänkande och ledningsfilosofi är bara några av de många ämnen som du kommer att täcka under dina studier vid GLOBIS, som alla kommer att bidra till din personliga tillväxt.

Programs taught in:
Engelska
Japansk

Skolan erbjuder också:

MBA

Globis University

Den GLOBIS Full-time MBA är en intensiv ettårigt program utformat för dem som vill snabbt uppgradera sina affärsmöjligheter kunskap, ledarskap och karriär. ... [+]

Varför GLOBIS Heltid MBA?

Den GLOBIS Full-time MBA är en intensiv ettårigt program utformat för dem som vill snabbt uppgradera sina affärsmöjligheter kunskap, ledarskap och karriär.

Lektionerna hålls på dagtid på vardagar. Utanför dessa studenter har möjlighet att utöka sitt nätverk och knyta nya karriärmöjligheter med hjälp av en särskild karriär tjänster team, som arbetar med ett brett utbud av partnerföretag.

Om du letar efter ett påskyndat program med en varaktig effekt på din karriär och liv, är GLOBIS Heltid MBA valet för dig.

Som en heltid MBA student kommer du ha tillgång till följande:

Den garanterade kvaliteten hos en MBA som konsekvent rankas som en av Japans bästa En praktisk läroplanen för interaktiva, fallbaserade kurser underlättas av topp affärsmän, och styrs av GLOBIS "starka band med branschledare En verkligt företagsmiljö inspirerad av GLOBIS "ursprung som en start-up, en satsning fokuserad läroplan leds av erfarna entreprenörer, samt band till riskkapital Ett globalt nätverk av klasskamrater, studenter och lärare från olika branscher och bakgrunder Möjlighet att utforska din sanna passion och hitta din personliga uppdrag i livet ... [-]
Japan Tokyo
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska