Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Marconi University är ett världsklass universitet som arbetar med betydande internationell forskning och innovation. Universitetet ser bortom den traditionella akademiska inlärningsinställningen och främjar användningen av innovativa inlärningsmetoder genom att slå samman avancerade tekniska lösningar med traditionella aktiviteter som föreläsningar, workshops och seminarier.

Marconi-forskning spänner från ekonomi och konst till tillämpad vetenskap och teknik, i enlighet med samhällsförändringar och framsteg. Vårt tillvägagångssätt bygger på utveckling av tvärvetenskaplig kunskap, kompetens och kompetens, med särskild tonvikt på det globala perspektivet. Ett engagemang för excellens och kvalitet inspirerar våra program, som syftar till att förbereda studenterna för att möta globala förändringar och att framgångsrikt tillämpa sin akademiska kunskap i verkliga situationer.

Universitetet strävar efter att ta med sina värderingar och uppdrag för att tillgodose behoven hos internationella och inhemska studenter och erbjuda dem olika studiemöjligheter på grundnivå och forskarutbildning, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, online-klasser, virtuella laboratorier och simuleringar.

För närvarande har vårt varierande samhälle mer än 16.000 studenter inskrivna i forskarutbildning och forskarutbildning, 300 fakultetsledamöter och ett akademiskt rådgivande team med över 200 experter. Välutrustade laboratorier stödjer våra forskningsaktiviteter, som Marconi Studios, vårt produktionskontor för Cinematekonst och Digital Media, där studenter kan tillämpa sin kunskap och få en praktisk träningserfarenhet.

Uppdrag

Marconis uppdrag är att tillhandahålla innovativa och prisvärda högkvalitativa utbildningsprogram och inlärningsmöjligheter för både inhemska och internationella studenter, med hjälp av den senaste tekniken och svara på elevernas behov i deras strävan efter akademisk, personlig och professionell integritet.

När du förföljer en examen med Marconi University får du inte bara tillgång till den senaste online-inlärningstekniken utan universitetsstandardundervisning, -faciliteter och -support.

Våra aktiva partnerskap med lokala, nationella och internationella institutioner bidrar till ett hållbart gemensamt mål att placera och utveckla studenter inom arbetskraften.

mål

  • Att erbjuda högkvalitativa yrkesutbildningar.
  • Att bygga upp ett samhälle och berika elevernas liv genom att främja pedagogisk och professionell tillväxt
  • Att uppmuntra studentcentrerat lärande på alla nivåer, med stöd av tekniska resurser och ledd av kvalificerad fakultet och personal
  • Att ge en enastående pedagogisk erfarenhet genom akademiska och administrativa supporttjänster
  • Att främja tvärvetenskaplig forskning och innovation
  • Att främja samarbete och interaktion bland andra institutioner med samma mål

Vår utbildningsmodell

Marconis akademiska expertis bygger på en rik europeisk utbildningsradition och ger mervärde av forskning och innovation inom lärteknik.

Marconis utbildningsmodell består av både ett online och blandat format som kombinerar ansikte mot ansikte och interaktiva aktiviteter och främjar studentfakultets interaktion och effektivare användning av institutionella resurser.

Genom att välja det blandade alternativet kan du delta i ansikte mot ansikte seminarier och lektioner i en av universitetsgrenarna för att berika din online studieupplevelse.

Registrerade vid Marconi University har utländska studenter möjlighet att delta i ett internationellt samhälle, utsätta sig för olika kulturer och få en högt ansedd europeisk grad utan att behöva lämna sitt eget land.

När du väljer en online-examen med Marconi University får du direkt tillgång till universitetsstandardundervisning, -faciliteter och -support. Vår lärare har direkt ansvar för att skapa och designa egna kurser online, utnyttja de senaste tekniska lösningarna för att garantera en högkvalitativ och engagerande studieupplevelse.

Våra senaste fynd i instruktionsdesign och digital teknik har lett till skapandet av Marconi Virtual C @ mpus plattform SIM (Integrated Multimodal System) som dra nytta av integrationen av följande verktyg:

technologies

Inom denna inlärningsmiljö ger multimedia och interaktiva utbildningsmaterial (ljud / video-lektioner, virtuella laboratorier, simuleringar, fallstudier, tester) studenterna möjlighet att anpassa sin egen studieupplevelse.

Nationella ackrediteringar

Italien: Det första online universitetet som ackrediteras i Italien av det italienska utbildningsministeriet

Grekland: Godkänd av det grekiska utbildningsdepartementet för att erbjuda bachelorgrader i moderna språk och litteratur, psykologi och utbildningsvetenskap och en magisterexamen inom pedagogisk ledarskap, ledning och tillväxtteknologi.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Guglielmo Marconi University

Få en internationellt erkänd MBA-examen från University of Marconi för att påskynda din karriär och omvandla dig till en affärsledare. Studenter med både företagsekonomi ... [+]

Översikt

Få en internationellt erkänd MBA-examen från University of Marconi för att påskynda din karriär och omvandla dig till en affärsledare. Studenter med både företagsekonomi och icke-yrkesutbildningsbakgrund kan dra nytta av detta program och kommer att lyckas i dagens komplicerade och utmanande affärsmiljöer.

Marconi Universitets MBA-program är inte bara ett affärsprogram, det är en motiverande och livsförändrad upplevelse som gör att du omprövar och utvärderar hur verksamheten fungerar och gör det möjligt för dig att konkurrera genom att lära dig de bästa affärsstrategierna.

Marconi Universitys Blended Learning Flexibla MBA kombinerar ansikte mot ansikte klasser och virtuella klasser på alla platser medan eleverna balanserar sitt personliga och professionella liv.... [-]

Italien Rome
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Guglielmo Marconi University

Tjäna en internationellt erkänd MBA i marknadsföring grad från Marconi University för att påskynda din karriär i marknadsföring. ... [+]

Översikt

Tjäna en internationellt erkänd MBA i marknadsföring grad från Marconi University för att påskynda din karriär i marknadsföring.

MBA i marknadsföring programmet kommer att ge dig kunskap om marknadsutvecklingsprocessen inklusive strategiformulering, konsumentinsikten

Marconi Universitets blandade lärande Flexibla MBA i marknadsföring kombinerar ansikte mot ansikte klasser och virtuella klasser på alla platser medan eleverna balanserar sitt personliga och professionella liv.

Master of Business Administration i marknadsföring

Tjäna en internationellt erkänd MBA i marknadsföring grad från Marconi University för att påskynda din karriär i marknadsföring.... [-]

Italien Rome
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Guglielmo Marconi University

Tjäna en internationellt erkänd MBA i Healthcare Management grad från University of Marconi för att påskynda din karriär i HealthCare och utveckla dig själv till en Healt ... [+]

Översikt

Tjäna en internationellt erkänd MBA i Healthcare Management grad från University of Marconi för att påskynda din karriär i HealthCare och utveckla dig själv till en HealthCare-professionell som förstår hur man hanterar ideella, ideella och frivilliga hälsovårdsorganisationer på effektiva och innovativa sätt .

MBA i Healthcare Management-programmet fokuserar på behovet av sjukvårdsledare att vara kontinuerliga elever, kritiska tänkare och etiska utövare genom att erkänna den multokonstruerade karaktären av mänskliga, sociala och organisatoriska realiteter och de komplexa relationerna mellan systemet med hälsovårdare och behoven av samhället.

Marconis blandade lärande Flexibla MBA i Healthcare Management kombinerar ansikte mot ansikte klasser och virtuella klasser på alla platser medan studenter balanserar sitt personliga och professionella liv.... [-]

Italien Rome
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Our faculties