Läs den officiella beskrivningen

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Business School grundades 1957

I Italien är CUOA en av de främsta handelshögskolorna och ett aktivt centrum för utveckling och uppgradering av privat och offentlig förvaltning och entreprenörskap.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos CUOA Business School är dess långa historia och djupa geografiska relationer, vilket bidrar till att främja utestående entreprenörer och regissörer i nordöstra Italien.

CUOA lyckas inte bara med att tillhandahålla internationella kurser (samarbetar med utländska partner), men arbetar också med mer än 3500 lokala företag. Eleverna som deltar i kursen kommer från 50 olika länder och leder 15 globalt olika utvecklingsprojekt.

CUOA Business School är en nationell och internationell ledare inom företags- och managementkurser. Denna högskola hjälper studenterna att utveckla sina individuella behov och förmågor.

CUOA leder individer, företag, privata och offentliga organisationer till en ny företagsledningsmodell för att uppnå företagsmål.

Denna skola erbjuder en magisterexamen i företagsekonomi, en kortfattad verkställande kurs och en anpassad kurs för att möta alla behov. I Italien anser den mänskliga rekryteringsavdelningen i varje företag att COUA: s företagsledande studenter är en viktig erkännande.

CUOA Business School är en majestätisk 1800-talsbyggnad i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, i den italienska utkanten. Denna palladiska stilbyggnad från 1700-talet designades av arkitekten Francesco Muttoni och har alla skolfaciliteter som täcker historisk kultur och akademiska aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger bredvid villan och är ett konkret exempel på en modern företagsskola. Detta bostadsområde är inrymt i en gräshus och stuga mitt i de tidiga villorna och har mer än 50 rum med eget badrum och andra servicefaciliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Business School grundades 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

Fondazione CUOA

Deltid CUOA MBA är ett internationellt inriktat program som ger möjlighet att lära sig i en stimulerande mångkulturell sammanhang. Studenter kommer att utveckla integrera ... [+]

Deltid MBA Internationellt Program i samarbete med University of Michigan-DearbornStartdatum: 6 mars 2020 Slutdatum: juli 2021 Språk: Italienska och engelska Varaktighet: 30 helger, 1 vecka utomlands, 70 timmar i distansutbildning

Kandidatexamen är en allmän managementkurs vars värde erkänns på internationell nivå.

Deltid MBA är ett internationellt inspirerat CUOA-förslag som utvecklar en integrerad och strategisk vision för företaget som syftar till att ta itu med professionella utmaningar i alltmer komplexa sammanhang. Det utforskar alla funktioner och processer i ett företag och erbjuder konkreta verktyg för omedelbar användning.

Partnerskapet med Dearborn University of Michigan gör att eleverna kan undersöka ett specifikt område genom att delta i en MBA-kurs på nätet i detta prestigefyllda American University, medan de återstår inom ett generellt ledarskapsprogram.... [-]

Italien Altavilla Vicentina
Mars 2020
Italienska,Engelska
Deltid
16 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska