Tel Aviv University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Tel Aviv University

Tel Aviv University är IsraelLedande center för högre utbildning, rankad bland världens högsta universitet. Tel Aviv University ger utbildning för 30 000 studenter, varav 2000 är internationella. Det består av 126 skolor och avdelningar över vetenskapens, humaniora och konstens spektrum och en campus som dynamisk och mångsidig som Israel själv.

Tel Aviv University ligger i Israels huvudstad för innovation och kultur. Tel Aviv är rankad som en av världens 10 största städer, känd för sin entreprenörsliga atmosfär och spännande sociala livsstilar, som är de perfekta inställningarna för en livstidsupplevelse.

Det är ett av Israels viktigaste forskningscentrum, som arbetar med mer än 5000 innovativa projekt inom klassiska discipliner och inom spetsforskning från bioinformatik till nanoteknik. Därför genomför mer än 150 av världens ledande akademiska och företagsinstitutioner regelbundet gemensamma program på campus.

TEL AVIV UNIVERSITET INTERNATIONAL

Tel Aviv University International (TAU) erbjuder engelska-lärda program som ger dig tillgång till det bästa av TAU: s högsta akademiker och ger nära kontakter till institutioner och företag i Israel och över hela världen. Du kommer att kunna njuta av allt detta i hjärtat av Tel Aviv, Medelhavsstaden som vi alla inte kan få nog av.

Du kommer att njuta av det "riktiga" Israel genom att leva och studera tillsammans med israelerna. Dina klasser kommer att förbättras genom fältturer, kultur och nattutflykter, sociala evenemang och mycket mer. Du kommer också att få professionell expertis i hela världen genom praktik, gästföreläsningar och workshops med några av Israels ledande experter. Ett globalt nav på campus, TAU International Office är ditt hem under din tid i Tel Aviv. TAU Internationell personal är alltid tillgänglig för att svara på frågor, och evenemang organiseras regelbundet för internationella studenter.

Tel Aviv University International Snabbfakta

Över 2000 internationella studenter kommer från över 80 länder 15.000 internationella alumner 2 undergrad, 14 magisterexamen, doktorandprogram 17 Sommarprogram inklusive språkunderdoppning och akademiska program 9 Utbildningsprogram utomlands på olika områden Praktikmöjligheter inom ditt intresseområde Omfattande studentstöd och extrautbildade program

Varför TAU? Kolla våra Alumni-poster:

# 1 i någon konkurrensåtgärd (MD, CPA, LLB, film, musik, etc.) # 9 i världen för start. Bland alumni i TAU kan du hitta 30% av TLV 100 VD och ledare i alla samhällsskikt.

Vi inbjuder dig att granska våra olika programalternativ och njuta av en livstidsupplevelse i hjärtat av Tel Aviv.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Sofaer Internationella MBA

Campusstudier Heltid 11 månader October 2017 Israel Tel Aviv

Den IMBA: s 1-års läroplan kombinerar en grundläggande kärna i företagsekonomi med ett brett utbud av avancerade kurser inriktade på entreprenörskap, innovation och teknik. [+]

Den IMBA: s 1-åriga läroplan Kombinerar en grundkärna i företagsledning med ett brett utbud av avancerade kurser med fokus på entreprenörskap, innovation och teknik. Kursutbud omfattar projekt, en kurs som förbinder små grupper av studenter med israeliska högteknologiska företag för samråd stil projekt, och Delta start Studio, Israels första pre-accelerator för studentdrivna företag. Dessutom har eleverna tillgång till direkt karriärstöd, inklusive programmets omfattande praktikprogram med företag som sträcker sig från NICE Systems till nystart inom 8200 EISP, accelerationsprogrammet för Israels elit intelligens enhet 8200. Förkunskapskrav: Kandidatexamen, GMAT eller GRE, med 2-4 års erfarenhet. Programfokus Venture Founders & Startup Builders Företagets innovatörer Vem studier i MBA: Utformad för internationella, israeliska och palestinska studenter, värd den genomsnittliga soffa IMBA-klassen 44 studenter från 15 länder. De flesta IMBA-studenter börjar sina studier efter fyra års arbetslivserfarenhet. Majoriteten pratar mer än ett språk och har bott och / eller arbetat i mer än ett land vid ansökan. Investera i venture som heter "du" The Banker IMBA är en investering i dig själv och din framtida karriär. Att återvända till studie för en magisterexamen är dock en kostnad som du måste planera i enlighet med. Det är viktigt att förbereda tillräckligt för de ekonomiska kostnaderna för att vara student, inklusive studie- och levnadsutgifter. Sofaer International MBAs intensiva 1-åriga schema förbjuder arbete under programmets två första moduler. Genom modul 3 har eleverna mer flexibilitet att delta i praktik på deltid eller anställning (för israeliska studenter eller studenter med arbetsvisum). Studenter rekommenderas dock starkt att komma ihåg att... [-]