Tel Aviv University, Coller School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Från starten för nästan 50 år sedan, den School of Management Har varit ett nav för världsklass forskning och undervisning. Utbildning generationer av ledare som har hjälpt till att definiera nyckelområden i israelisk Privat och offentlig sektor, inklusive företag, regering och akademi, SKOLA Är allmänt erkänd som den främsta leverantören av ledarskapsutbildning i Israel. De SKOLAS utmärkta rykte och globala räckvidd är resultatet av sitt ständiga engagemang för att främja kompromisslös excellens. Under åren har vi konsekvent arbetat för att driva våra akademiska normer högre samtidigt som vi utvecklar nya program och diversifierar våra undervisningsmetoder för att ge våra studenter en rik, multidisciplinär inlärningserfarenhet. Att vårda våra studenter och sprida nya grunder i forskning har varit vår anmärkningsvärda fakultet, en extraordinär grupp forskare, lärare och utövare som skryter med en kraftfull kombination av högsta akademisk utbildning i kombination med praktisk affärsupplevelse.

Våra prestationer frestar inte oss att slappna av våra ansträngningar. För att fortsätta att leverera våra elever den typ av utbildning som gör att de kan navigera till framgång i en värld som kännetecknas av ständig förändring, vår SKOLA Har haft en dramatisk tillväxt de senaste åren. Bland annat har vi rekryterat dussintals stjärna israelisk Forskare från universitet utomlands, inrättade nya forskningsinstitut och centra och lanserade nya program inom områden som teknikhantering, entreprenörskap och innovation, stor data och affärsanalys, fastighetsförvaltning, global verksamhet, ekonomisk förvaltning. Vi har också etablerat en Career Management Center Och utvidgade våra studentutbyte möjligheter med ledande skolor utomlands.

Idag rankar vi bland världens ledande handelshögskolor i olika kriterier, inklusive vår fakultets kvalitet och omfattning, vår akademiska forskningsnivå och våra studerandes kaliber. Inte konstigt att vårt MBA-program nyligen rankades 11: e i världen för att producera VC-backade företagare. Vi är också Den enda handelshögskolan i Israel ackrediterad av AACSB International (Association of Advance Collegiate Schools of Business), det prestigefyllda globala nätverket för handelshögskolor upprätthåller högsta prestationsstandarden.

Vår mission

Att stimulera en innovativ tankegång för att driva ut i en snabbt föränderlig värld genom en synergi av managementteori och praktik.

Vår vision

Att bli ett globalt nav för excellens inom multidisciplinär forskning, ledning och entreprenörskap.

Internationella rankningar

Lång och konsekvent erkänd som den ledande leverantören av ledarskapsutbildning i Israel, är Coller School of Management stadigt klättring på globala rankningar också.

Sedan dess inrättades 2008 har kreditvärderingsbyrån Eduniversal upprepade gånger tilldelat vår skola högsta betyg - de eftertraktade "5 Palmes of Excellence" - som ett erkännande av sitt starka globala inflytande. 5-Palme-betyget tilldelas bara 100 skolor över hela världen, inklusive Harvard Business School, London Business School och INSEAD.

Vi har också fått topprankning från Pitchbook, ett Seattle-baserat kreditvärderingsinstitut för de globala kapitalmarknaderna för private equity och riskkapital, vilket har placerat vårt MBA-program 12: e i världen för att producera VC-stödda entreprenörer. Ett sådant betyg placerar Coller School of Management framför sådana ledande skolor som London Business School, Duke University, University of Texas och många andra. Vår skola var också bunden till 8: e plats i världen för antalet unicorns etablerade av sina examina.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Sofaer internationella MBA

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

Oavsett om du vill hitta ditt eget företag, dyka in i Tel Avivs startkultur eller leda innovativa processer i ett multinationellt företag, erbjuder Sofaer International MBA dig verktyg, praktisk erfarenhet, nätverk och karriärstöd för att driva företaget " du." [+]

Oavsett om du vill hitta ditt eget företag, dyka in i Tel Avivs startkultur eller leda innovativa processer i ett multinationellt företag, erbjuder Sofaer International MBA dig verktyg, praktisk erfarenhet, nätverk och karriärstöd för att driva företaget " du." IMBA: s 1-åriga läroplan kombinerar en grundkärna i affärsledning med en mängd olika avancerade kurser med fokus på entreprenörskap, innovation och teknik. Kursutbudet inkluderar Delta Start-Studio, Israels första preaccelerator för studentdrivna företag. Dessutom har studenter tillgång till direkt karriärstöd, inklusive programmets omfattande praktikprogram med företag som sträcker sig från McCann, Google och NICE Systems till nystartade företag inom 8200 EISP, accelerationsprogrammet för Israels elit intelligens enhet 8200.... [-]


Videoklipp

Entreprenuership & Innovation at Tel Aviv University's School of Management