Läs den officiella beskrivningen

MIBM har varit en obestridd särskiljande ledare inom Online Management-kurser över hela Indien under flera år, vilket ger hög utbildning och uppfyller de internationella standarderna.

Vi på MIBM har en lista över kvalitetsprogram som erbjuder MBA och Fast Track-program som passar bäst för studenter och yrkesverksamma för att forma sin karriär enligt aktuella globala trender. Vi tror på att utbildningen är utmärkt, så att våra studenter står inför tävlingen. Vårt uppdrag är att förbättra den enskilda personens nuvarande karaktär för att uppnå sina mål med perfektion.

MIBM erbjuder olika online MBA-program som är vana vid den ständigt föränderliga marknadsmiljön. Programmen passar bäst för studenter och arbetsgruppen som förstår sina tidsbegränsningar. Kurserna har utformats och utvecklats av ledande utbildningsexperter från hela världen. Våra utbildare har utformat de bästa metoderna och utbildningsmönstren för utbildning för att skapa branschledande proffs. Vår utbildningsfakultet är rankad som den bästa industrin för att tillhandahålla online-utbildning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska