Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi vägleda eleverna att engagera deras inre motivation, självständighet och självförtroende som gör det möjligt för dem att nå sin fulla potential och att bli konkurrenskraftiga inifrån.

Föränderliga tider behöver flexibla och anpassningsbara åtgärder som är mottagliga för de växande behoven i samhället. De befintliga modellerna av den vanliga undervisningen i Indien ofta anses föråldrad, stel och i otakt med en snabbt föränderlig värld. Många områden och ämnen studie fortfarande verkar ännu outnyttjad. Konventionella institut kan bara göra så mycket för att gå längre än den gamla rote-baserade system för memorering som gör eleverna inte kan tänka annorlunda eller utmärka sig i flera färdigheter.

Detta har möjligen leda till den enorma klyftan mellan förväntningar på samhället och utbildningens kvalitet som bibringas.

Den IFIM anser att för att hålla jämna steg med en ständigt föränderliga globala ethos våra barn behöver en utbildning som hästskötare dem till självständiga och kunniga människor som är behöriga att ta på världen och alla dess utmaningar med kompetens och förtroende.

Mission och Vision

Mission - Vårda holistisk, socialt ansvarstagande och kontinuerligt användbara proffs.

Vision - Att vara den mest eftertraktade destination för kvalitetsledning utbildning i Indien.

Platser

Bengaluru

Address
IFIM Business School
(Opp. Infosys Campus Gate # 4)
# 8P & 9P, KIADB Industrial Area
Electronics City 1st Phase

560100 Bengaluru, Karnataka, Indien