Indian School of Management & Entrepreneurship

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Främja entreprenörer av imorgon

ISME är ett revolutionerande akademiskt ekosystem med fokus på kreativt tänkande och design-ledd innovation. Vi investerar i studenter för att hjälpa dem att göra mer och utmana sina entreprenörsinne.

Med våra toppmoderna faciliteter, närhet till industrin och starka internationella allianser, ger vi studenterna den bästa chansen att lyckas.

ISME har främjat ett ekosystem av resurser, akademiska program, inkubatorer och experter för att öka din innovation och det ultramoderna företaget. Varje år uppmanas studenterna att föra sina visionära idéer till liv av vår grupp av erfarna fakultet och mentor nätverk.

Inspirera

Genom vår akademiska läroplan, workshops och bootcamps ser vi till att eleverna är utrustade med entreprenörskapskunskap och innovationskunskap för att starta sin start.

Inkubera

På ISME hittar du tillgång till stora resurser som 3 nischstartacceleratorer, partners som Google och Microsoft, nätverk av investerare och andra resurser för att starta ett framgångsrikt företag.

Antända

Vårt stora nätverk av erfarna lärare och mentorer hjälper eleverna att utveckla och testa sina innovativa idéer och affärsföretag.

Vår akademiska filosofi

Vårt unika akademiska program kombinerar affärsgrunderna med erfarenhetsinlärning och en "ledarskapsinriktning" som är relevant för dagens ekonomi.

Vi erbjuder bachelor- och forskarutbildningsprogram baserade på Business and Entrepreneurial Led Learning (BELL) -metoden, som levererar innovativa läroplaner

Energi av ett affärscentrum

ISME ligger i innovationsdistriktet Lower Parel i hjärtat av Mumbai i centrum för nystartade företag och företagsaktioner.

Med omfattande exponering för industrin och tillgång till våra egna inkubatorer möjliggör ISME entreprenörsmotorn.

Ikonisk Campus I En Strategisk Stadsläge

En ultramodern campus belägen i Central Business District och Innovation Hotspot i Lower Parel, Mumbai med noggrant kurerade stilfulla utrymmen byggda för att lära, engagera, samarbeta och förvandla.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Post Graduate Program Business Management

Campusstudier Heltid 11 månader July 2019 Indien Parel

Vill du fördjupa din karriär inom förvaltning och entreprenörskap? Är du angelägen att tillämpa de senaste ledningsverktygen och ramarna för din organisation, start-up venture eller familjeföretag? [+]

En värld av möjligheter

Vill du fördjupa din karriär inom förvaltning och entreprenörskap? Är du angelägen att tillämpa de senaste ledningsverktygen och ramarna för din organisation, start-up venture eller familjeföretag?

Det är din tid att katapult! PGMBE på ISME är ett 11-månaders program som ger dig en dynamisk blandning av kunskaper och färdigheter inom fyra kritiska ämnen: management, finans, strategi och entreprenörskap. ISME: s erfarna fakultet, företags- och globala förbindelser, toppmodern infrastruktur och pivotal plats kommer att ge dig en fenomenal fördel. Kursen gör det möjligt för studenter att fullt ut utnyttja kreativitet, att leverera sociala och ekonomiska fördelar genom entreprenörsföretag, familjeföretag och företagsplaceringar.... [-]


Postgraduate Program i Management, Business

Campusstudier Heltid 12 månader July 2019 Indien Parel

"Syftet med detta program är att stimulera deltagarna med relevanta lednings-, affärs- och ledarskapsförmåga och därigenom främja innovation, hållbarhet, effektivitet [+]

"Syftet med detta program är att stimulera deltagarna med relevanta lednings-, affärs- och ledarskapsförmåga och därigenom främja innovation, hållbarhet, effektivitet

Om ISME

ISME är en uppgift för företagare som erbjuder dem en möjlighet att inte bara lära sig och förbättra kunskapen om den professionella världen utan också uppmana dem att komma ut som enastående ledare som ger en anmärkningsvärd förändring i den snabbverkande konkurrensvärlden. ISME är ett stöd för idéer, samarbete ISME vann nyligen priset "Economic Times Best Education Brands 2018" för att vara ett av Indiens banbrytande Urban Innovation Ecosystem.

Om programmet

Vår förvaltning, affärer Deltagarna lär sig att göra de typer av bidrag som företag värdesätter mest: vinstbyggande och spelbyte innovationer. Detta intensiva, innovativa program bygger på världens bästa resurser för att leverera exceptionella erfarenheter och resultat för våra studenter... [-]


Postgraduate programmet i datavetenskap

Campusstudier Heltid 3 terminer July 2019 Indien Parel

Programmet utrustade studenter för att utforska och fördjupa sig i nya möjligheter i Data Age, [+]

Om ISME

ISME är en ny åldersutbildning vars mål är att leverera ny kunskap och skapa innovativa lösningar mot världens utmaningar. Beläget i hjärtat av Corporate Mumbai investerar ISME i att omvandla sina elever till entreprenörer, byta beslutsfattare och innovatörer.

Om WNS

WNS är ett ledande konsultföretag för affärsprocesshantering som möjliggör företagsomvandling genom intelligenta processer, insiktstyrd beslutsfattande

Om PG DSE

Programmet utrustade eleverna för att utforska och fördjupa sig i nya möjligheter i Data Age.

Med branschsamarbeten, världsberömd fakultet och inspirerande faciliteter, kommer programmet att påskynda din karriär mot att vara en tanke ledare inom datavetenskap. Programmets fokus är att skapa datainstruktörer och datavetenskapare som har kritiskt tänkande förmåga, kreativ kant och en designtänkande.... [-]


Videoklipp

ISME Campus Virtual Tour

Kontakt

Adress, rad 1 400013 Parel, Maharashtra, Indien