Indian School of Management & Entrepreneurship

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Främja entreprenörer av imorgon

ISME är ett revolutionerande akademiskt ekosystem med fokus på kreativt tänkande och design-ledd innovation. Vi investerar i studenter för att hjälpa dem att göra mer och utmana sina entreprenörsinne.

Med våra toppmoderna faciliteter, närhet till industrin och starka internationella allianser, ger vi studenterna den bästa chansen att lyckas.

ISME har främjat ett ekosystem av resurser, akademiska program, inkubatorer och experter för att öka din innovation och det ultramoderna företaget. Varje år uppmanas studenterna att föra sina visionära idéer till liv av vår grupp av erfarna fakultet och mentor nätverk.

Inspirera

Genom vår akademiska läroplan, workshops och bootcamps ser vi till att eleverna är utrustade med entreprenörskapskunskap och innovationskunskap för att starta sin start.

Inkubera

På ISME hittar du tillgång till stora resurser som 3 nischstartacceleratorer, partners som Google och Microsoft, nätverk av investerare och andra resurser för att starta ett framgångsrikt företag.

Antända

Vårt stora nätverk av erfarna lärare och mentorer hjälper eleverna att utveckla och testa sina innovativa idéer och affärsföretag.

Vår akademiska filosofi

Vårt unika akademiska program kombinerar affärsgrunderna med erfarenhetsinlärning och en "ledarskapsinriktning" som är relevant för dagens ekonomi.

Vi erbjuder bachelor- och forskarutbildningsprogram baserade på Business and Entrepreneurial Led Learning (BELL) -metoden, som levererar innovativa läroplaner

Energi av ett affärscentrum

ISME ligger i innovationsdistriktet Lower Parel i hjärtat av Mumbai i centrum för nystartade företag och företagsaktioner.

Med omfattande exponering för industrin och tillgång till våra egna inkubatorer möjliggör ISME entreprenörsmotorn.

Ikonisk Campus I En Strategisk Stadsläge

En ultramodern campus belägen i Central Business District och Innovation Hotspot i Lower Parel, Mumbai med noggrant kurerade stilfulla utrymmen byggda för att lära, engagera, samarbeta och förvandla.

Platser

Parel

Address
400013 Parel, Maharashtra, Indien