ISMS Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ISMS Bangalore

Kurser som erbjuds

Global MBA

Fulltidslängd - 2 år

Master of Business Administration

Fulltidslängd - 2 år

Avgifter INR 6,80 Lakhs i två år

Ta din globala ledarskapsförmåga

ISMS Bangalore MBA är ett av de bästa programmen i landet. Den globala MBA-kursen är två år på campusprogram som ger en djupgående studie av den globala politiska ekonomin, ledarskap, strategi, förhandlingar och tvärkulturell kommunikation som krävs för att framgångsrikt kunna leda internationella lag, funktioner och organisationer.

Den omfattar ett paket med MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Global Business Leadership från Nederländerna
 • Levande projekt från Tyskland

Global MBA-program

 • Global Business Leadership Program
 • Leva projekt från Tyskland
 • ERP från Microsoft USA
 • MBA - ansluten till University of Mysore
 • PGPM - Post Graduate Program I Förvaltning: Industri Inriktad
 • MBA PGPM: Dual Degree med 3 internationella certifieringar

Vid ISMS kompletterar alla eleverna både MBA och PGPM-program samtidigt (som leder till dubbel certifiering) tillsammans med internationella certifieringskurser

Om institutet:

ISMS Bangalore är bland de bästa bästeskolorna i Indien med internationella ackrediteringar. ISMS Bangalore-Indias mest globala B-skola och bästa B-skola för internationell exponering och placeringar startades under ledning av Human Empowerment and Charitable-förtroendet för en decennium tillbaka (2010). Syftet var att ge utbildning av hög kvalitet på internationell nivå. ISMS är ett företag Skolan grundades som ett konsortium mellan akademin och världen av entreprenörssystem. Under det senaste årtiondet har vårt hårda arbete gett oss prisvärda rankningar på olika parametrar:

 • Internationellt ackrediterad för globala program av USA, Australien
 • Första B-skolan i Indien för företags levande projekt från Tyskland (Silicon Valley, USA)
 • Rangerat som 14: e bäst för internationell exponering
 • Klassad 4-stjärnig B-skola för globalt program
 • Klassad som Bäst B Skola i mars 2015 Genom Silicon Valley, USA
 • Topp 24: e bästa B-skolan för programmet
 • Topp 25: e bästa B-skolan för industriländernas program

MBA-programmet i ISMS B-skolan:

Vi undervisar toppmodernsteori, fördjupa studenterna i internationella erfarenheter och koppla dem till bästa praxis i näringslivet. Studenter som kommer till våra program lär sig mycket mer än managementteori och praktik. de förvärvar nya sätt att tänka som djupt kan förändra sina liv och framgången med deras organisation. Endast ISMS utrustade eleverna med färdigheterna att leda på den volatila globala marknaden. Med ett globalt MBA-program som går långt utöver de typiska affärshögskolorna har ISMS en passionerad och erfaren fakultet leverera upp till minuts utbildning i verkligheten i den komplicerade verksamheten i dagens sammanhängande världsekonomi. Varje element i den akademiska erfarenheten vid ISMS-från teambaserat projektarbete och erfarenhets- och globala inlärningsmöjligheter till fallbaserade kurser och självständig studie. -Det är utformat för att driva studenterna längre än de trodde var möjligt med målet att utveckla nyfiken Creative Business ledare.

ISMS tvåårsprogram omfattar ett paket med MBA PGPM 3 Global Certifications från Europa och USA

 • Global Business Leadership från Nederländerna
 • Levande projekt från Tyskland
 • ERP från Microsoft USA

Tre internationella certifieringsprogram

Global Business Leadership Program: Från Italien, Nederländerna, Schweiz

Tillsammans med MBA kommer du att göra GBL. Det är utformat för proffs som är intresserade av att bredda sina globala utsikter och deras globala nätverk. Varje modul här lärs från ett globalt perspektiv som förbereder dig att leda och hantera människor över gränserna och på alla nivåer i en organisation. Detta program går utöver den traditionella företagsgraden och erbjuder dig omfattande instruktioner i globala ledningsområden, samt tvärkulturell kommunikation, förhandlingar och internationellt företagsledande

GBL är ett 80-timmars campusprogram som ger en djupgående studie av den globala politiska ekonomin, ledarskap, strategi, förhandlingar och tvärkulturell kommunikation som krävs för att framgångsrikt kunna leda internationella lag, funktioner och organisationer.

Corporate Live Projekt från Tyskland

Live-projekt från Tyskland: Detta verkliga affärsprojekt är praktisk lärandeupplevelse i ett fokuserat affärsområde och i en särskild region i Tyskland, som består av online-utbildning, affärsprocesser, transkript, besök på plats, möten på hög nivå och presentationer med lokala företag , kulturella ledare att lära sig vad som gör att göra affärer i regionen unik.

Tyskland Projekt utrustar dig med Business Process Engineering och mjukvarukunskap

ERP-utbildning: Domain-baserade händer på utbildning av Microsoft Certified Consultants

Viktiga ERP-moduler: Vi tillhandahåller utbildning för studenter på några av de vanligaste ERP-modulerna, bland annat för produktplanering, materialinköp, lagerstyrning, distribution, redovisning, marknadsföring, ekonomi och HR. Ett företag brukar använda en kombination av olika moduler för att hantera aktiviteter och aktiviteter i back-office, inklusive följande:

Distribution process management, supply chain management, konfigurera, priser, förbättra noggrannhet, underlätta bättre projektplanering, automatisera livets livscykel, standardisera kritiska affärsprocesser, minska redundanta uppgifter, bedöma företagsbehov, bokföring, lägre inköpskostnader, hantera personal och löne .ERP-moduler hjälper en organisations administratörer att övervaka och hantera leveranskedjan, upphandling, lager, finans, produkt Lifecycle, projekt, mänskliga resurser, kundrelationer, affärsintelligens och andra uppdragskritiska komponenter i ett företag genom en rad sammankopplade verkställande instrumentpaneler.

ISMS står för kvalitetsutbildning

01: RIKTIGT. GLOBALT ANERKÄNDS

ISMS MBA har rankats topp 24 (2012-2014) av The Pioneer, The Sun Magazine, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School är den första i södra Indien och bland ett fåtal få att få de två mest erkända MBA-programkrediteringarna genom USA, Australien och Nya Zeeland.

02: INTERNATIONELLA CERTIFIKATIONER

Med ett strikt och intensivt program på 2 år, är ISMS MBA en snabb spårning till en hög MBA-grad, så att du kan få MBA-examen med Global Business Leadership Program och Innovation Management från The Phillips, Nederländerna.

03: GLOBAL MBA MED ERPPACKAGE

Studenter kan välja Global MBA Program Paket med fem mervärde Program tillsammans med total personlighet utvecklingsmodul.

04: Utestående fakultet

Deltagare på ISMS Business School får insikter från 20 erfarna fakultetsmedlemmar från hela Indien som kärna, besökare och assistent. Dessa fakultetsmedlemmar är högsta akademiker, företagsrådgivare och forskare inom sina respektive områden med doktorander från ledande universitet.

05: LÄR FRÅN DIVERSITET

Du kommer att ingå i en utvald grupp av högkaliberpersoner från mer än 25 stater och olika utbildningsbakgrunder. Förbättra dina horisonter och få nya perspektiv för att bli en effektiv ledare i en global affärsmiljö.

06: INTERNATIONELLA LIVE PROJEKTER

Alla MBA-deltagare kommer att arbeta med ett "live" konsultprojekt med ett sponsorföretag som kan komma från en mängd olika industrisektorer. Med vägledning från fakultetshandledare kommer du att få använda klassrumslektioner till verkliga världsprojekt, allt från marknadsmöjlighetsanalys till branschens bästa praxis benchmarking och kundintelligens.

07: FOKUS PÅ GLOBALT BUSINESS LEADERSHIP

Var en del av Leading People Globally program, en kurs som är integrerad genom två terminer. Vi vårdar ledare som kan omfamna osäkerhet, acceptera tvetydighet och erkänna organisationernas och marknadernas olika natur.

08: INTERNATIONELL EXPONERING

Genom frivilliga internationella fältresor, även kända som Business Study Missions (BSM), och utbytes- och sommarprogram med många B-skolor över hela världen.

09: STOR OCH MELLAN ALUMNI NETWORK

Bli en del av en familj av ISMS Alumni placerade i Global MNCs i hela Indien som arbetar i toppositioner. Du kan delta i alumniaktiviteter och njuta av en mängd privilegier, som du finner användbara och fördelaktiga för din karriärutveckling och bortom.

10: En av de bästa företagsnätverk.

Pedagogik i ISMS Bangalore:

Fallbaserad undervisning är de huvudsakliga undervisningsmetoderna vid ISMS-och överensstämmer med vår samarbetsfilosofi - är teamprojekt.

Aktiv interaktion uppmuntras så att traditionella föreläsningar kan förvandlas till öppna diskussioner. Och diskussioner kan leda till ansikte mot ansikte feedback mellan professorer och kamrater.

Rollspel och simuleringar delar strålkastaren med problemlösande sessioner. Eller eleverna får bli ombedda att reflektera över sin livserfarenhet och diskutera källan till deras ledarstilar.

Rigorös självanalys är kärnan i ISMS-strategin för ledarskapsutveckling. Kombinera feedback från medarbetare och medstudenter med instruktions- och peercoaching, våra studenter får insikter som den traditionella fallundervisningsmetoden inte kan ge.

Oberoende studie Under ledning av en fakultetsmedlem utforskar eleverna egna intressen och skapar ny kunskap om en särskild betydelse för egen karriär. Oavsett format, är undervisning och annat akademiskt arbete vid ISMS centrerat kring vår fakultet för tanke ledare. Varje lär i MBA-programmet, vilket innebär att du lär dig direkt från det bästa. Vår lilla klassstorlek betyder att de kommer att lära känna dig som individ.

Europeiska studentutbytesprogrammet är ett program där studenter från ISMS Bangalore går till en av institutionens partnerinstitutioner utomlands för att slutföra projekt, göra en termin utomlands, industribesök eller delta i någon interkulturell verksamhet.

Ett studentutbytesprogram kan innebära internationell resa, men kräver inte nödvändigtvis att studenten ska studera utanför hemlandet.

Våra europeiska utbytesprogram ger studenterna möjlighet att studera i ett annat land och en miljö som upplever historia och kultur i ett annat land.

Uttrycket "utbyte" i ISMS Bangalore innebär att en partnerinstitution accepterar en student men innebär inte nödvändigtvis att eleverna måste hitta en motpart från den andra institutionen som ska byta ut. Utbytesstudenter bor hos en värdfamilj eller på en utsettsplats som ett vandrarhem, en lägenhet eller en studentboende.

ISMS Studieutbytesprogrammet bidrar till att öka deltagarnas förståelse och tolerans för andra kulturer, samt att förbättra sina språkkunskaper och bredda sina sociala horisonter. Studentutbytena ökade också ytterligare efter att den globala ekonomin har expanderat. En utbytesstudent stannar vanligtvis i värdlandet i en period på 4 veckor och internationella studenter eller de som studerar utomlands kan stanna kvar i värdlandet i flera månader.

Våra studenter har besökt: Singapore, Frankrike, Tyskland, Österrike, Italien och Nederländerna.

Mentoring @ ISMS B School

Vi vid ISMS anser att "Mentoring är ett samarbetsförmåga mellan våra studenter som delar ömsesidigt ansvar och ansvar för att hjälpa mentet att arbeta för att uppnå tydliga och ömsesidigt definierade lärandemål. Mentorering används för att hjälpa individer vid specifika utvecklingsstadier eller övergångar och håller en hållbar men definierad tidsperiod. Mentorskapet ger en utvecklingsmöjlighet för båda parter och kan därmed vara till gagn.)

Mentoring är ett utvecklingspartnerskap genom vilket en person delar kunskap, färdigheter, information och perspektiv för att främja den personliga och professionella tillväxten hos någon annan. Vi har alla ett behov av insikt som ligger utanför vår normala livs- och pedagogiska erfarenhet. Styrkan i mentorskapet är att det skapar en unik möjlighet för samarbete, måluppfyllelse och problemlösning. Den personliga karaktären av mentorskap innebär att du kan bestämma dig för att lära dig om ämnen och frågor som är mest relevanta för dig.

Hur Mentoring stöder individuell utveckling @ ISMS Bangalore

Syftet med mentorskapet är att stödja individuell utveckling genom både karriär och personliga funktioner på följande sätt:

Karriärfunktioner

Placeringar i ISMS Bangalore: På ISMS Placements är huvudstyrkan i våra program, ISMS Placement Cell har utgjort speciellt för att stärka branschinstitutionens koppling och är mycket unik i sin verksamhet. Det tillhandahåller placeringshjälp och stöder tjänster till studenterna. Det omfattar också rådgivning för studenterna inom akademiker, karriärer, jobb, vidare studier, extra och samkursutbildning, sport, spel, fest, branschgränssnittsaktiviteter etc. för att få fram de bästa talangerna från eleverna. Placeringsrekord har skett en mycket kraftig ökning de senaste fem åren.

Förutbildningsutbildningarna genomförs av internt tränare samt experter från industrin. Vi väljer våra tränare från olika yrkesorganisationer och många andra som kan mögla personligheten hos eleverna och göra dem anpassade till industrins behov. Chefer från branscher organisera karriärvägledningsprogrammet och förhandlingsutbildningen och placeringscellen uppdaterar eleverna om lediga platser. Studenterna informeras också om de viktiga framgångarna. Till exempel insisterar Infosys och Deloitte på att studenterna excel i engelska tester; Mahindra Satyam insisterar på att studenterna excel i Aptitude och Reasoning Pre-utbildningsteam besöker campus och utbildar eleverna på valprocessen och tränar dem för att möta intervjuerna effektivt. Förberedelseverkstäder och inlämning av intervjuspecifika färdigheter ges också i denna termin. Under hela placeringsprocessen säkerställer hanteringen av ISMS att varje liten detalj i fråga om personlighetsutveckling, akademisk utveckling och praktiskt lärande tas hand om. När studenterna når fjärde termin, skulle de vara fullt redo för campusintervju och placering.

Därför placeras alla elever i bra företag med bra lönpaket sedan starten. År 2016, 17 har det varit 100% placeringar före 4: e terminens slut med i genomsnitt 4,50 L per år.

Vandrarhem faciliteter:

Rymliga rum med säng, studiebord, stol, almirahs, kök, rekreation, gemensam kafé för frukost, lunch och middag.

Även Wi-Fi, säkerhetstjänster 24/7 och städfaciliteter

Platser

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, Indien