Goa Institute of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Detta centrum främjar divergens i tänkande och konvergens av idéer för kreativa lösningar. Studenter uppmuntras tonurture och uttrycker sin kreativa, innovativa och designsens genom teater, musik, dans, kortfilmstillverkning och fotografering bland andra aktiviteter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

PGDM in Big Data (Equivalent to MBA)

Campusstudier Heltid 2 år June 2019 Indien Panaji

[+]

[-]

PGDM in Healthcare Management (Equivalent to MBA)

Campusstudier Heltid 2 år June 2019 Indien Panaji

[+]

Programmet syftar till att utbilda nästa generations ledare inom hälso- och sjukvården för att förbättra kvaliteten och värdet av vården och fördjupa de kunskaper som behövs för att göra dessa förbättringar.

[-]

Postgraduate Program In Management (PGDM) - Motsvarande MBA

Campusstudier Heltid 2 år June 2019 Indien Panaji

GIM PGDM-programmet är erkänt som bland de bästa i Indien för sitt intensiva, fördjupande och innovativa tillvägagångssätt. Inom två år genomgår en deltagare i GIM PGDM-programmet fullständig omvandling genom en pedagogik som är intellektuellt stimulerande och lägger stor vikt vid innovation. [+]

Om Goa Institute of Management

Den tvååriga heltids PGDM är institutets flaggskeppsprogram. Den PGDM beviljas NBA-ackreditering och likvärdighet med Master of Business Administration (MBA) grad från ett indiskt universitet.

Curriculum

Läroplanen, bestående av sex termer, utgör en god kombination av kärn- och valkurser. Under det första året deltar eleverna i det unika Give Goa-projektet som hjälper dem att bli mer socialt medvetna och ansvariga gentemot samhällets bredare samhälle. I slutet av det första året studerar studenterna sommarintervjuprojektet (SIP) i 8 till 10 veckor. SIP är tänkt att överbrygga klyftan mellan institutionell kunskapsutbyte och samtida organisatoriska metoder.... [-]


Videoklipp

About GIM

Kontakt

Adress, rad 1 Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, Indien