Goa Institute of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Institutet

Goa Institute of Management ligger i västra Ghats har blivit ett kännetecken för nutidens ledningskunskap med ett tillflyktsort i bergen. Det är en perfekt blandning av att hålla sig ajour med tiderna och ändå att reflektera över de värderingar man måste följa i livet för hållbar tillväxt och etiska affärsmetoder.

Målet med Goa Institute of Management (GIM) är att skapa kunskap och vårda ledare för hållbar verksamhet och ett inkluderande samhälle för Indien och världen samtidigt som ett starkt och kontinuerligt engagemang för Goa upprätthålls. Institutet strävar efter att utbilda cheferna att reagera kompetent och självsäkert på de ekonomiska, sociala och organisatoriska utmaningar som uppstår genom snabbt framväxande teknik, en växande ekonomisk bas och en global marknadsplats.

Landet

Indien är en hotbed för innovation och entreprenörskap med otaliga möjligheter inom vården. Frugala innovationer som det minsta handhållna EKG-kit och Arvind Eye Care till AI-driven avancerad forskning; från världens största sjukförsäkringssystem till övning av olika alternativa medicinska system presenterar Indien sig som en unik plats för att bli utbildad inom vårdhantering.

Programmet har fått ett rykte om att vara en ledare för domänkunskap på kort tid. Med aktiviteter som Know Your Health Provider (KYHP), där deltagarna besöker sjukhus, hälsocentraler, läkemedelsanläggningar, detaljhandelapotek och icke-statliga organisationer i Goa, är programmet en perfekt sammanslagning av teori och praktik. Detta gör att eleverna kan observera problemen på marken i folkhälsosystemen och erbjuda lösningar från deras ledarskapsinlärning. HCM-studenter har många gånger löst ett verkligt problem och gjort ett märke på de statliga hälsovårdssystemen. För övrigt är GIM en av 13 institutioner i hela Indien vald att inrätta ett ambitiöst inkubationscenter på campus.

Platser

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, Indien

Ackrediteringar

AACSB Accredited