Globsyn Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under de senaste två decennierna har Globsyn Business School (GBS) unikt positionerat sig som Indiens enda '' Corporate B-School '', med sitt tvååriga heltidsexamen i management (PGDM) som godkänts av All India Council for Technical Utbildning.

Med en byggnad byggd på innovation, forskning och teknik är GBS långt på väg att etablera ett globalt nätverksbaserat, företagsmässigt, forskningsdrivet ledarskapsutbildningssystem som skapar 'Industry Relevant Managers' - en smidig grupp av proffs utrustade för att verka dagens teknologidrivna affärsmiljö. Som ett resultat av det har genom åren mer än 360 organisationer absorberat våra 3000+ alumner, som har vunnit rika utmärkelser för sina prestationer och är stjärnaktörer inom sina organisationer. Globsyn Business School har då och då fått många lagrar från utbildningsbrödrådet och har rankats bland de fem bästa B-skolorna i östra Indien enligt Business Indias bästa B-skolundersökning 2019 och har fått titeln 'Most Årets föredragna B-skola - öst vid de uppskattade 12: e EduShine Excellence Awards 2019, anordnade av The Associated Chambers of Commerce and Industry of India - Indias största branschförening. Globsyn Business Schools "Care for Society" -initiativ, gjort av studenterna på B-School under "Beyond Education vertical" i Kalyani Youth Leadership Forum , erkänns av All India Council for Technical Education som en "bästa praxis" nationellt av godkända institutioner i Indien, och har nämnts i All India Council for Technical Education 's Best Practices bulletin.

Att studera vid Globsyn Business School är en livsförändrande upplevelse. Med tonvikt på intellektuell upptäckt och kritiskt tänkande får våra studenter en miljö för både intellektuell diskurs och uppleva företagslivet. Vår fakultet är upptäckare och lärarforskare som inte är nöjda med att ställa enkla frågor utan att ständigt engagera elevernas community för att sträva efter akademiska och karriärmål med den noggrannhet det förtjänar.

Platser

Bowbazar

Address
743503 Bowbazar, Västra Bengal, Indien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: