Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Raffles Education Corporation Limited

Raffles Education Corporation Limited ("RafflesEducation" eller "The Group") är en växande främst privat utbildningsleverantör, ägare och chef för utbildnings tillgångar och -anläggningar samt utbildningsfastighetsinvesterare och utvecklare.
Sedan etableringen av sitt första college i Singapore 1990 har RafflesEducation vuxit för att tillhandahålla ett komplett utbud av utbildningstjänster genom ett stort nätverk av 25 högskolor och universitet i 23 städer i 13 länder globalt: Australien, Kambodja, Kina, Indien, Indonesien, Malaysia, Mongoliet, Saudiarabien, Singapore, Sri Lanka, Schweiz och Thailand. Mer än 20 000 studenter som är inskrivna i RafflesEducations tertiära program drar nytta av en högskoleutbildning som ger kandidater en välutrustad praktisk erfarenhet som är relevant för branschen.
Koncernen investerar och förvaltar också en expanderande portfölj av utbildnings tillgångar i Asien och Europa.
RafflesEducation har sitt huvudkontor i Singapore och har närmare 2 000 akademiska och administrativa medarbetare och är noterad på Singapore-börsen.

Internationell lärmiljö

På Raffles International College Hong Kong ger vi eleverna en rik engelsk läromiljö genom ett internationellt akademiskt team och studentkår. Att studera i en internationell miljö gör det möjligt för våra studenter att utöka sitt personliga nätverk och bli utsatta för internationella perspektiv. Det bidrar också till att forma våra studenter sin unika design personlighet.

Raffles International College Hong Kong-föreläsare kommer från hela världen. Alla är professionella designers eller etablerade proffs med stark industriell bakgrund och en mängd teknisk kunskap. De är engagerade i att ge sina praktiska erfarenheter från industrin till studenter.

Raffles International College Hongkong studenter kommer också från mer än 30 länder över hela världen - t.ex. Australien, Kanada, Colombia, Frankrike, Hongkong, Indonesien, Indien, Korea, Malaysia, Nya Zeeland, Filippinerna, Ryssland, Storbritannien, USA, Singapore och många fler. Med de olika kulturella och pedagogiska bakgrunden är våra klasser fyllda med dynamiska interaktioner och utbyte av intressanta idéer och värderingar.

Professionellt akademiskt team

Våra utbildare är mer än lärare. De är kreativa utövare och experter i sina egna yrken, som leder eleverna i nära kontakt med industrin och hjälper eleverna att utforska olika arbetsmöjligheter. Sammanfattningsvis omsätter deras olika bakgrunder och rikedom av kulturell och industriell kunskap till en ökad inlärningsfördel för studenterna.

Med små klassstorlekar får varje elev personlig uppmärksamhet och mentorskap. Deltagarna är väl medvetna om varje elevs styrkor och framsteg och hjälper dem att nå sin unika potential.

Campus och E-resurs

Vi är fast beslutna att tillhandahålla den bästa lärmiljön för våra studenter som hjälper dem i sina lärande resor. Beläget i hjärtat av staden, bara 5 minuters promenad från MTR-stationen, ligger våra studenter i närheten av stadens livliga detaljhandel. Vårt campus består av två nivåer, boende 6 klassrum, 6 specialiserade rum och ett bibliotek.

Våra specialiserade rum (mode rum, syrum, visumrum, fotokameror, 3D-rum, illustrationrum) ger våra studenter de senaste utrustning och tekniska applikationer. Med ett trådlöst nätverk kan eleverna få tillgång till online resurser var som helst och när som helst på hela campus.

E-resurs

För att hjälpa Raffles studenter att lära och ta emot relaterade material erbjuder vi e-resurs och e-bibliotekssystem. Med sin egen inloggning kan Raffles designers få tillgång till olika e-resurser inklusive forskningsmaterial och Harvard referensguide etc.

  • Gale-databaser för Raffles HK-studenter: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Raffles College (RCDC) Library Webbplats: http://www.rafflescollegelibrary.com/
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas » Se Kandidatprogram »

Kontakt

Adress, rad 1 1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hong Kong, Hongkong