Läs den officiella beskrivningen

Som en medlem av VTC-gruppen, är Hong Kong Institute of yrkesutbildning (IVE) den ledande yrkesinriktade utbildningsanordnaren i Hong Kong, åtagit sig att vårda yrkes värderas av industrin. IVE har utvecklats i takt med den ekonomiska utvecklingen i Hongkong, bygga en kompetent och innovativ arbetskraft som behövs i en kunskapsbaserad ekonomi.

utmärkta faciliteter Att berika lärandet av IVE studenter, är anläggningar av branschstandarder som inrättats för att simulera arbetsmiljön. Våra laboratorier och centra uppgraderas på en regelbunden basis för att hålla jämna steg med den senaste utvecklingen i branschen.

vibrerande Campus Studenter kommer in i ett IVE program kommer att upptäcka en berikande och rolig studie liv. Våra 9 IVE campus skapa en interaktiv inlärningsmiljö för studenter att odla en passion för lärande och utveckla sina intressen och talanger genom olika sporter och kulturella aktiviteter.

IVE campus hela territoriet är fullt utrustade med väsentliga state-of-the-art anläggningar för att förbereda studenterna för en väl avrundad campus livet. Varje campus var specialbyggda med specialiserade anläggningar för studenter från olika discipliner för att få kunskap och praktiska färdigheter inom det valda områden.

Undervisning Excellence Vår högt kvalificerade lärarlag besitter gedigen branscherfarenhet. Med vår unika "tänker och gör" tillvägagångssätt, våra lärare ger balanserad akademisk kunskap och praktisk kunskap som krävs i själva arbetsplatsen avgörande för professionell framgång.

Med genomförandet av personal utvecklingsprogram, lärare vistelse på pulsen av utvecklingen inom branschen. Eleverna kan lära av sina lärare mest up-to-date kunskap och vara utrustad med kompetens för deras framtida utveckling.

Stark industri Network IVE strävar efter att skapa långsiktigt samarbete med näringslivet för att stödja vår kursplanering och läroplanen design. Industri stöd tar också i form av interaktivt lärande aktiviteter, möjligheter för industrin infästning och arbetsförmedling.

lovande framtid Våra studenter får genomgående ett flertal priser och stipendier, vittnesmål till sin akademiska kompetens och framstående prestationer. Över 300 stipendier tillhandahålls av företag, branschorganisationer och entusiaster.

Programmen undervisas på:
Engelska

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK