Skolor & universitet i Guyana

Bästa skolor & universitet i Guyana 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Guyana. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Guyana. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Guyana och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Guyana och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Guyana direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Guyana

Texila American University

Guyana Georgetown Zambia Lusaka Förenade arabemiraten Fujairah September 2018 + 1 fler

World Class Affordable Educational ProviderSom en internationell utbildningsgrupp är vi fasta i vårt åtagande att tillhandahålla ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning till studentkåren över hela världen genom campusbaserade och blandade inlärningsmöjligheter med hjälp av våra globala centra och auktoriserade representanter.Våra utbildningsinstitutioner erbjuder ett brett utbud av karriärfokuserade forskarutbildningar och forskarutbildningar inom medicin… [+] , omvårdnad, farmaci, företagsledning och informationsteknik.TLU-gruppens huvudsyfte är att göra utbildning i världsklass tillgänglig och prisvärd för studenter över hela världen. Studenterna kan välja att förbättra sin kunskap i praktiska lägen utan att äventyra sina jobb och tid för familjen.Vår läroplan är anpassad och kontinuerligt uppgraderad för att möta de växande industrins behov och för att ge våra elever möjlighet att kartlägga sin egen framtid i det krävande professionella landskapet. Studentfokuserad pedagogik, medkänsla och kunnig fakultet, intellektuell mångfald, akademisk rigor, hälsosam industriell akademisk relation, praktikplatser, volontärprogram mm, ingår i studenternas liv i Texila.Texila American University Group har en passion för excellens och innovation förpliktat sig till sitt uppdrag att skapa en positiv skillnad i samhällen genom att vårda tanke ledare. När våra studenter lyckas, gagnar samhällen och länderna lyckas i stort. Tillsammans, låt oss sträva efter att förvandla vår värld till en bättre plats.VisionenAtt bli erkänd som en ledare som är engagerad i högskoleutbildning, forskning och innovation som möter det globala samhällets ambitionerUppdragetAtt omdefiniera och revolutionera internationell utbildning genom att erbjuda uppdaterad, modern och utmärkt träning inom områdena hälsovetenskap, informationAtt följa de högsta standarderna för etik, integritet och medlidande vård för studenter och samhälle som helhet.För att göra Texila American University stolt över att vara världens mest hållbara universitet genom att skapa, sprida och tillämpa en fungerande hälsokunskap. [-]