emlyon business school MBA programs

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

EMLYON är en global, digital och företagande ledande Business School med tredubbla ackreditering (AMBA, EQUIS, AACSB).

EMLYON är en lärorik erfarenhet som ingen annan. I över 140 år utrusta vi våra studenter med de kunskaper om företagande, värderingar och attityder som de behöver för att lyckas som ledare i dagens utmanande globala miljön.

Vårt uppdrag är att öka företagsledare och ledare världen över prestanda, tack vare utbildningslösningar och utveckling av innovativa och effektiva befogenheter lösningar.

EML Experience att följa ett utbildningsprogram för att utveckla kompetens är en pedagogisk erfarenhet, och även möjlighet att komma in i en informations nav, där konferenser, seminarier, möten med ledare, debatter med lärare är permanent erbjuds ... som är tillfällen att utöka kunskap och berika karriär vision.

Att utforma och genomföra kreativa pedagogiska upplevelser för chefer och ledare

Vårt uppdrag är att utveckla flexibla och pålitliga chefer i en föränderlig värld för en positiv inverkan på företagets resultat och på ekosystem på internationell nivå:

som bygger på EMLYON akademisk stringens, i direkt kontakt med verkligheten affärs och en tradition av pedagogisk innovation och en företagsledning strategi. backas upp av en ambitiös utvecklingsstrategi kallas «Nouveaux Territoires 2020» ( "Nya 2020 områden"), i linje med de nuvarande / framtida deltagarnas behov och företag.

Globala och innovativa lösningar

EMLYON utmärker sig för att erbjuda en unik MBA-program med internationella riktlinjer. Vår MBA levereras i 2 spår: Executive MBA och heltid MBA. Våra program dra nytta av den progressiva generalisering av Blended Learning och från integrationen av nya pedagogiska metoder baserade på Action Learning and Design Thinking.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Heltid Deltid 10 - 20 månader September 2019 Frankrike Écully Paris Marocko Casablanca Kina Shanghai Lyon + 7 fler

Fördelar för dig

 • Förbered dig för en ledande ställning (VP, SVP, C-suite).
 • Skaffa en strategisk vision av företagens problem att stärka ditt beslutsfattande effektivt
 • accelerera din karriär
 • [+]

  Step up som en entreprenöriell ledare för din organisation

  En Executive MBA för att lyckas som ledare i dagens utmanande globala miljön.

  Fördelar för dig

  Förbered dig för en ledande ställning (VP, SVP, C-suite). Skaffa en strategisk vision av företagens frågor för att stärka ditt beslutsfattande effektivt accelerera din karriär Utveckla dina kompetenser i linje med din personliga och företagets förväntningar Få en MBA från en ledande handelshögskola i Europa Konfrontera och dela dina idéer och metoder med andras.

  Vårt erbjudande:

  Ett genomförande inriktade program som fokuserar på att omvandla idéer till handling. Spjutspetsforskning rätt i bruk. EMLYON anda, ett sinnestillstånd baseras på grundläggande värderingar: gemytlighet, öppenhet, närhet. Ett världsomspännande nätverk av mer än 26.000 alumner. En dynamisk campus i Paris och Lyon, vid korsningen av Europa. En handelshögskola känd som ledande i Europa inom företags företagande. [-]

MBA

Internationella MBA

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Frankrike Lyon Écully Paris Kina Shanghai Marocko Casablanca + 6 fler

En 12 månader, heltid MBA-programmet ges på engelska. Genom att integrera krav, förväntningar och behov för näringslivet, EMLYON erbjuder en unik internationell MBA som aktivt utvecklar din företagande ledarskap och management. [+]

Internationella MBA

Är du en entreprenör i hjärtat? Här är rätt MBA för dig!

Enligt våra deltagare är det en kombination av starkt fokus på entreprenörskap, det årslånga konsultprojekt och den stora mångfalden i studentkåren och fakulteten som gör vår 12-månaders International MBA-program så unikt lämpad att möta deras behov.

Ta din karriär till nästa nivå och dra nytta av:

Projektbaserat lärande med Entrepreneurial Leadership-projektet Utforskning av alternativa affärsmodeller via Learning Trips Specialisering efter näringsgren (Lyx Näringsliv eller innovation i Life Sciences) eller fast typ (multinationella företag eller New Ventures) Lärdom av företags- och sociala intraprenörer, liksom från entreprenörer som startat egna företag Liten kohortsstorleken / stor kohort mångfald En tydlig karriärfokus genom kontinuerliga Karriär Tjänster Ett brett utbud av valbara kurser som är skräddarsydda för dina behov Internationella utbytesmöjligheter ... [-]