Leonard de Vinci Group

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Leonard de Vinci Group

Léonard de Vinci-gruppen är en välrenommerad privat institution för högre utbildning som ligger i Paris. De Vinci består av tre skolor som tilldelar ackrediterade högkvalitativa examina: EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) och IIM (School of Web Design and Multimedia). Det unika utbudet av ämnen som undervisas på detta campus skapar en stimulerande tvärvetenskaplig och interkulturell atmosfär.

Campus

Beläget i hjärtat av Europas största affärsdistrikt, betonas skolorna i Léonard de Vinci om professionalisering, och deras huvudsyfte är den framgångsrika professionella integrationen av eleverna.

Det moderna campuset ligger nära Grande Arche i hjärtat av Europas största affärsdistrikt - La Défense. De Vinci Campus ligger i det livliga centrum och är unikt när det gäller att ge en nära koppling till företagsvärlden. Campus är omgiven av många attraktioner inklusive moderna skulpturer, köpcentra, biografer, kaféer och restauranger. Byggnader är säkra och mycket säkra. Campus är framför allt en optimal plats för lärande för sin kombination av moderna tekniska resurser (onlinekurser, databaser, wifi) och traditionella föreläsningssalar och klassrum förutom åtkomst till lärcentret, FabLab, idrottshallar, restauranger och många fritidsaktiviteter områden.

Social öppenhet och profilmångfald

Social öppenhet, sport och kultur för alla är några av grundarna till Pôle. Dessa värden upprätthålls både i programmen och under antagningsförfarandena. Pôle välkomnar och hjälper studenter med funktionshinder i våra program.

Studenttjänster

Pôle Léonard de Vinci har exceptionella pedagogiska faciliteter som bidrar till elevernas ambition. Eleverna drar också nytta av vägledning under sina pedagogiska och extrautbildade aktiviteter i en personlig miljö.

En unik transversal strategi

Skolorna vid Pôle Universitaire Léonard de Vinci har utvecklat ett transversellt pedagogiskt tillvägagångssätt som blandar de olika specialiseringarna, så att studenterna kan arbeta i tvärvetenskapliga team (chefer, ingenjörer, designers), samtidigt som de går vidare i sina studier och förvärvar digital kunskap. Denna organisation som stöds av en inkubator med flera skolor leder till möjligheten till dubbla grader inom entreprenörskap, ekonomi och digital marknadsföring.

Platser

paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 41 16 70 86

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium