Läs den officiella beskrivningen

Vårt projekt

Pôle Universitaire Léonard De Vinci är idealiskt belägen i hjärtat av affärsdistriktet La Défense, och förenar mer än 5500 studenter inom sina fyra skolor, som levererar grader som erkänns av arbetsgivare: Elementskollegiet (ESILV), Management School (EMLV) , Institutet för Internet

En unik transversal strategi

Skolorna vid Pôle Universitaire Léonard de Vinci har utvecklat ett transversellt pedagogiskt tillvägagångssätt som blandar de olika specialiseringarna, så att studenterna kan arbeta i tvärvetenskapliga team (chefer, ingenjörer, designers), samtidigt som de går vidare i sina studier och förvärvar digital kunskap. Denna organisation som stöds av en inkubator med flera skolor leder till möjligheten till dubbla grader inom entreprenörskap, ekonomi och digital marknadsföring.

Beläget i hjärtat av Europas största affärsdistrikt, betonas skolorna i Léonard de Vinci om professionalisering, och deras huvudsyfte är den framgångsrika professionella integrationen av eleverna.

Social öppenhet och profilmångfald

Social öppenhet, sport och kultur för alla är några av grundarna till Pôle. Dessa värden upprätthålls både i programmen och under antagningsförfarandena. Pôle välkomnar och hjälper studenter med funktionshinder i våra program.

Studenttjänster

Pôle Léonard de Vinci har exceptionella pedagogiska faciliteter som bidrar till elevernas ambition. Eleverna drar också nytta av vägledning under sina pedagogiska och extrautbildade aktiviteter i en personlig miljö.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Leonard de Vinci Group

MBA i Digital Marketing strategi syftar till att ge eleverna nödvändiga färdigheter för att uppnå en framgångsrik karriär inom den digitala sektorn. Kärnkurserna i MBA är ... [+]

MBA i Digital Marketing strategi syftar till att ge eleverna nödvändiga färdigheter för att uppnå en framgångsrik karriär inom den digitala sektorn. Kärnkurserna i MBA är inriktade på digital marknadsföring och kommunikation: digital och social media marknadsföringsstrategi, webbmarknadsföring, cross channel marketing, digital kommunikation, e-business på internet av saker.

Läs mer på skolans hemsida:

Generellt mål

MBA-kandidater i dag prioriterar arbetsdiversitet, intellektuell utmaning och en balans mellan arbete och liv i sina karriärer.

MBA i digital marknadsföring strategi syftar till att ge eleverna nödvändiga färdigheter för att väga sin väg till en framgångsrik karriär inom den digitala sektorn... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 41 16 70 86