Läs den officiella beskrivningen

Internationella Handelshögskolan (ISM) är en specialiserad, ackrediterad handelshögskola baserad i Paris, Frankrike, med program på fem olika kontinenter.

Vi ger studenterna det globala perspektivet de behöver för att trivas som moderna företagsledare. Det gör vi genom att hålla våra klasser små, valda och kulturellt mångsidiga och genom att erbjuda program i stora kommersiella knutpunkter runt om i världen.

Vår IMBA utvecklar morgondagens globala företagsledare, medan vår DBA är gjord för erfarna chefer som försöker hantera utmaningarna av ledande ledarskap på internationell nivå. För beprövade högre utövare, vår doktorand hones undervisning och forskning färdigheter som behövs för att ge tillbaka till näringslivet och forma nästa generations ledare.

Byggd på globala värden

Vår grundare Jack Forget öppnade ISM för att utmana den traditionella företagsskolan.

Hans vision var för en utåtrikad skola som mästar innovation och nya sätt att undervisa. Det skulle vara en verkligt global institution med partnerskap på tillväxtmarknader runt om i världen. Studenter från alla världsdelar skulle lära av professorer av högsta klass och bygga ett värdefullt professionellt nätverk medan de studerar.

Dagens ISM behåller styrkan och smidigheten i denna grundfilosofi. Fortfarande huvudkontor i Paris har vi nu partnerinstitutioner i New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo och Kapstaden . Vi fortsätter att ge eleverna nischfärdigheter, globalt perspektiv och livstidskontakter som de behöver blomstra som ledare.

Jordad i verkligheten i verkligheten

Våra studenter är ambitiösa. De är drivna för att nå toppen. Så medan en solid bas av teoretisk kunskap är viktig är handlingsbar insikt och erfarenhet avgörande.

Vi väljer våra professorer för både deras undervisningsförmåga och deras affärsförmåga på marken. När de inte är på ISM kan de hittas ledande företag, undervisa på högskolor runt om i världen och påverka inriktningen på internationell affärspraxis.

Våra små interaktiva klasser möjliggör närhet till våra professors kompetens. Och eftersom våra studenter är erfarna proffs i sig har de chansen att dela in originalinsikt och informera vad som händer i klassrummet.

Gjord för arbetsledare

ISM-studenter är höga chefer med krävande scheman. Deras tid är en dyrbar resurs, och de behöver sina studier för att passa kring sin karriär och livsstil.

Detta behov av flexibilitet inspirerar allt vi erbjuder. Studenter kan kombinera ansikte mot ansikte kurser i Paris med e-learning, och delta i utomeuropeiska program på en av våra fem partnerinstitutioner runt om i världen.

Vi låter eleverna anpassa sina studier och fokusera på vad som är mest viktigt för deras karriär. Beroende på vilken grad de väljer kan de följa en generalistisk Pathway i internationell företagsledning eller specialisera sig på finansiering, entreprenörskap och innovation eller högre utbildning.

Ett varaktigt professionellt nätverk

För våra studenter fortsätter fördelarna med att studera vid ISM långt bortom examensdagen.

De klasskompisar och professorer de möter under sin tid på skolan bildar ett professionellt nätverk för alla, med idéer, stöd och möjligheter som överstiger affärssektorer och geografiska gränser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


ISM - International School of Management

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kur ... [+]

Internationella MBA

Vår internationella MBA ger dig den globala fördelen du behöver för att ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en läroplan i amerikansk stil med en serie intensiva kurser som undervisas av professorer med verklig erfarenhet, av vilka många också har positioner i USA: s bästa handelsskolor. IMBA är byggt för fungerande chefer och erbjuder all den akademiska strängheten i en traditionell MBA, men med ett skarpare fokus på de olika kulturer och praxis som driver modern affärsverksamhet.

IMBA-programmet är självhastigt och mycket flexibelt - så att du kan slutföra det utan att pausa din karriär. Välj att studera heltid från vår bas i Paris, eller gå deltid genom en kombination av personliga kurser i den franska huvudstaden och e-lärande var som helst i världen.... [-]

Frankrike paris
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
ISM - International School of Management
Sao Paulo, Delstaten São Paulo, Brasilien
Address
101 astor place
New York, New York, Amerikas förenta stater
Address
ISM - International School of Management
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika
Address
amity university campus
Nya Delhi, delhi, Indien