ILCI Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ilci

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) är en privat institution för högre utbildning.

Institut de Langues et de Commerce International grundades 2004 och är en International Business School och ett Language Institute som erbjuder ett brett utbud av specialiserade program inom General Management, International Business, Marketing, Kommunikation och språk på 3 eller 5 år.

ILCI är en Business School som välkomnar diversifierade profiler i en internationell miljö med fokus på affärsverksamhet, innovation och kommunikation. Vi strävar också efter att våra studenter ska förbättra sina språkkunskaper på franska, engelska eller kinesiska för att bli företagsledare som tar initiativ och kan arbeta i multikulturella team.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Att studera vid ILCI ger dig möjlighet att uppnå dina personliga mål och karriärmål.

  • Utbildningsteamets mål syftar till att bygga vidare på befintliga färdigheter för att förbättra dagens prestanda och utveckla färdigheter för framtida personlig och karriärutveckling. Vårt huvudmål är att hjälpa eleverna att uppnå sina karriärmål, förbättra sina förmågor att hantera ett företag och förvärva färdigheter och kunskaper relaterade till stora digitala innovationer.
  • ILCI ligger i Paris (13: e arrondissementet), i närheten av ett av stadens största bibliotek. Alla våra klassrum är utrustade med interaktiva tavlor som ger modern teknik i kurser för att effektivisera inlärningen och våra byggnader är Wi-Fi-tillgängliga så eleverna har fri tillgång till internet, självstudier och gör extra övning.
  • Den internationella miljön vid ILCI främjar en positiv inlärningsmiljö som hjälper till att engagera varje student, stärker och belönar beteenden som leder till akademisk framgång och karaktärsbyggnad. Våra lärare säkerställer en vårdande, positiv mångkulturell miljö där vår studentkropp känner sig motiverad att lära sig och växa.

Meddelande från vår direktör

Vårt huvudmål är att ge våra studenter den bästa lärandemiljön för att de ska "ha kul" medan de studerar.

ILCI: s uppdrag är att se till att varje student uppnår optimal akademisk och personlig potential.

I en ständigt föränderlig arbetsmiljö är det nödvändigt att hålla sig uppdaterad med teknik för att akademiska mål och yrkeskarriär ska lyckas.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certifieringar erkända i hela Frankrike

ILCI erbjuder program registrerade nivå I och II av RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certifiering ger garantier för kvaliteten på utbildningen och de examina som tilldelas av ett institut.

MBA Affaires Internationales, titel "Manager du développement d'affaires internationales", registrerad nivå I av RNCP, motsvarande BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titel “Responsable du Marketing Touristique”, registrerad nivå II av RNCP, motsvarande BAC 3, med vår partner: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificing professionnelle

Inrättad enligt den franska lagen om social modernisering nr 2002-73 daterad den 17 januari 2002, placeras den nationella kommittén för yrkescertifiering under den franska ministerens ansvarig för yrkesutbildning.

Dess uppdrag är att:

  • Lista erbjudandet om yrkescertifieringar (nationellt register över yrkescertifieringar),
  • Informera människor och företag om certifieringarna i det nationella registret och de certifieringar som erkänns i EU: s medlemsländer,
  • Kontrollera samstämmighet, komplementaritet och förnyelse av examensbevis och kvalifikationsdokument, tillsammans med deras anpassning till utvecklingen i kvalifikationer och arbetsorganisation.

Varför välja ILCI

”Helt internationellt, vår skola stöder ditt projekt i Frankrike och utomlands, genom kurser, praktikplatser, affärsbesök ... Vi uppmanar kvalificerade intressenter att utbilda dig i ditt professionella projekt.

ILCI erbjuder intensivt stöd och råd för att säkerställa att dina studier och praktikplatser går smidigt och framgångsrikt. Vi är professionella och registrerade hos RNCP. ”

Platser

paris

Address
77 rue Dunois
75013 paris, Île-de-France, Frankrike

paris

Address
4 rue Véronèse
75013 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium