Läs den officiella beskrivningen

Ilci

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) är en privat institution för högre utbildning.

Institut de Langues et de Commerce International grundades 2004 och är en International Business School och ett Language Institute som erbjuder ett brett utbud av specialiserade program inom General Management, International Business, Marketing, Kommunikation och språk på 3 eller 5 år.

ILCI är en Business School som välkomnar diversifierade profiler i en internationell miljö med fokus på affärsverksamhet, innovation och kommunikation. Vi strävar också efter att våra studenter ska förbättra sina språkkunskaper på franska, engelska eller kinesiska för att bli företagsledare som tar initiativ och kan arbeta i multikulturella team.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Att studera vid ILCI ger dig möjlighet att uppnå dina personliga mål och karriärmål.

  • Utbildningsteamets mål syftar till att bygga vidare på befintliga färdigheter för att förbättra dagens prestanda och utveckla färdigheter för framtida personlig och karriärutveckling. Vårt huvudmål är att hjälpa eleverna att uppnå sina karriärmål, förbättra sina förmågor att hantera ett företag och förvärva färdigheter och kunskaper relaterade till stora digitala innovationer.
  • ILCI ligger i Paris (13: e arrondissementet), i närheten av ett av stadens största bibliotek. Alla våra klassrum är utrustade med interaktiva tavlor som ger modern teknik i kurser för att effektivisera inlärningen och våra byggnader är Wi-Fi-tillgängliga så eleverna har fri tillgång till internet, självstudier och gör extra övning.
  • Den internationella miljön vid ILCI främjar en positiv inlärningsmiljö som hjälper till att engagera varje student, stärker och belönar beteenden som leder till akademisk framgång och karaktärsbyggnad. Våra lärare säkerställer en vårdande, positiv mångkulturell miljö där vår studentkropp känner sig motiverad att lära sig och växa.

Meddelande från vår direktör

Vårt huvudmål är att ge våra studenter den bästa lärandemiljön för att de ska "ha kul" medan de studerar.

ILCI: s uppdrag är att se till att varje student uppnår optimal akademisk och personlig potential.

I en ständigt föränderlig arbetsmiljö är det nödvändigt att hålla sig uppdaterad med teknik för att akademiska mål och yrkeskarriär ska lyckas.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certifieringar erkända i hela Frankrike

ILCI erbjuder program registrerade nivå I och II av RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certifiering ger garantier för kvaliteten på utbildningen och de examina som tilldelas av ett institut.

MBA Affaires Internationales, titel "Manager du développement d'affaires internationales", registrerad nivå I av RNCP, motsvarande BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titel “Responsable du Marketing Touristique”, registrerad nivå II av RNCP, motsvarande BAC 3, med vår partner: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificing professionnelle

Inrättad enligt den franska lagen om social modernisering nr 2002-73 daterad den 17 januari 2002, placeras den nationella kommittén för yrkescertifiering under den franska ministerens ansvarig för yrkesutbildning.

Dess uppdrag är att:

  • Lista erbjudandet om yrkescertifieringar (nationellt register över yrkescertifieringar),
  • Informera människor och företag om certifieringarna i det nationella registret och de certifieringar som erkänns i EU: s medlemsländer,
  • Kontrollera samstämmighet, komplementaritet och förnyelse av examensbevis och kvalifikationsdokument, tillsammans med deras anpassning till utvecklingen i kvalifikationer och arbetsorganisation.

Varför välja ILCI

”Helt internationellt, vår skola stöder ditt projekt i Frankrike och utomlands, genom kurser, praktikplatser, affärsbesök ... Vi uppmanar kvalificerade intressenter att utbilda dig i ditt professionella projekt.

ILCI erbjuder intensivt stöd och råd för att säkerställa att dina studier och praktikplatser går smidigt och framgångsrikt. Vi är professionella och registrerade hos RNCP. ”

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

ILCI Business School

MBA i internationell affärsutveckling hjälper på två år att förstå de ledande, funktionella och operativa kraven från internationella organisationer för att förbättra utv ... [+]

Organisation

Tack vare liberaliseringen av handel och investeringar och teknikutvecklingen har utbredningen av internationella affärer ökat markant under den sista delen av det tjugonde århundradet. Idag påverkar den globala konkurrensen nästan alla företag - oavsett storlek. Många källleverantörer från utländska länder och ännu mer konkurrerar mot produkter eller tjänster som har sitt ursprung utomlands. Den internationella verksamheten är fortfarande ett brett koncept som omfattar de minsta företagen som kan exportera eller importera med olika länder, liksom de största globala företagen med integrerad verksamhet och strategiska allianser runt om i världen.

MBA i internationell affärsutveckling hjälper på två år att förstå de ledande, funktionella och operativa kraven från internationella organisationer för att förbättra utvecklingen av internationella företag.... [-]

Frankrike paris
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ILCI Business School

MBA International Purchasing Management erbjuder en specialisering på två år för att utbilda studenter i de olika verktygen och teknikerna för internationell inköpsutveck ... [+]

organisation

MBA International Purchasing Management erbjuder en specialisering på två år för att utbilda studenter i de olika verktygen och teknikerna för internationell inköpsutveckling. Målet med MBA MACI är att utveckla professionella färdigheter som gör att du kan välja leverantörer, genomföra inköpsrutiner, utveckla specifikationer och svara på anbudsinfordringar. I slutet av utbildningen kommer du också att kunna studera internationella leverantörsmarknader, genomföra förhandlingar, utvärdera och hantera leverantörsrisker, följa upp kontrakt och hantera tvister. hantera inköpsverksamheten på ekonomisk, tull och juridisk nivå, förstå "Supply Chain Management" men hantera också ett köpsteam.... [-]

Frankrike paris
September 2020
Franska,Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ILCI Business School

Det pedagogiska innehållet i MBA International Business Development, option Luxury och Hospitality Management vid ILCI Business School säkerställer en pågående ansträngni ... [+]

Organisation

Den växande profilen på marknaden för lyxvarumärken ger en unik möjlighet. Du kan främja din marknadsförings- och managementkompetens och gå in i denna specifika och dynamiska marknadssektor i Paris.

Det pedagogiska innehållet i MBA International Business Development, option Luxury och Hospitality Management vid ILCI Business School säkerställer en pågående ansträngning för att förbättra internationella ledaregenskaper och tillhandahålla en optimal utveckling av sådana personliga egenskaper som initiativ, lagarbete eller kritiskt tänkande.

I slutet av dessa kurser har du förvärvat kunskap, tekniker och kunskap för effektivt beslutsfattande inom internationell ledning och internationell marknadsföring inom lyx- och gästfrihetsområdet.... [-]

Frankrike paris
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ILCI Business School

På två år har MBA-programmet i International Business Specialization Marketing ... [+]

organisation

Huruvida man ska organisera närvaron av ett företag på en utställning, identifiera rätt kommunikationskanaler, anpassa sin produkt till den lokala marknaden, förstå konsumenternas köpbeteende eller lyfta fram sina produkter, relaterade funktioner Internationell marknadsföring är avgörande för att ett varumärke ska lyckas i sin internationella utveckling. För att tillgodose dessa kompetensbehov har ILCI Business School beslutat att öppna en specialisering inom marknadsföring och digital.

På två år har MBA- programmet i International Business Specialization Marketing

Baserat på International Business MBA, gör det möjligt för studenter att förvärva de färdigheter som krävs för att utveckla ett internationellt företag samtidigt som de är specialiserade på en av de 5 färdigheterna i certifiering, det som rör design av marknadsföringselement som tillåter till företaget för att marknadsföra produkter och tjänster internationellt.... [-]

Frankrike paris
Januari 2020
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska