IFA Paris

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SCHOOL OF Excellence in PARIS IFA Paris grundades 1982 för att integrera arvet från franska mode i en globaliserad värld i dag. Det är den enda skolan som erbjuder program undervisas helt på engelska för grund- och avancerad nivå. IFA Paris är för en student befolkning internationellt inriktad med elever från alla bakgrunder.

IFA Paris är registrerad på Paris Academy under ministeriet för ungdom, nationell utbildning och forskning. Hon är också knuten till Campus Frankrike, den franska nationella myndigheten för att främja högre utbildning.

IFA Paris är glada att tillkännage omlokalisering av dess Paris campus. Den nya byggnaden, som ligger på 18-24 quai de la Marne i den 19: e distriktet är tre gånger större än den gamla campus; de nya lokalerna erbjuder ytterligare faciliteter och bekvämligheter för studenter vars mer utrymmen workshops för att underlätta det praktiska arbetet.

Beläget direkt på plattformen av Marne, med utsikt över IFA Paris den berömda kanalen i hjärtat av den 19: e distriktet nu under utveckling. Detta livliga konstnärliga distrikt är hem för många kulturella sevärdheter, liksom MK2 biografer, Point direkt utrymme för konserter och baletter, samt 104 multi-purpose utrymme med sitt omfattande program för föreställningar, utställningar och hög modevisningar. Prestigefyllda konstskolor har också sin adress i den 19: e, där vi finner till exempel National School of Architecture Paris La Villette (ENSAPLV), National Conservatory of Music, och i närheten, International School of audiovisuella skapande och produktion (EICAR). Populärt bland studenter, är den 19: e en av de livligaste distrikten i Paris och Paris IFA är glad vid tanken på att ta snart delta i äventyret.

Paris har en speciell plats i världen av haute couture och lyx. Anses födelseplats mode har den franska huvudstaden ledde till skaparna och de mest kända modehusen som Chanel, Yves Saint Laurent och Dior. Paris är fortfarande den plats där designers som Martin Margiela, Rick Owens och Alber Elbaz, väljer att bo och arbeta. Det säregna i Paris mode sträcker sig långt utanför gränserna för branschen, är det också närvarande på bio, konstgallerier, museer, teatrar och i det dagliga livet.

Paris har definitivt en lång historia med mode och lyx, och dess nuvarande och framtida verkar lika lovande. Paris stolt visas som världens huvudstad mode och kan bevisa det genom sina otaliga händelser: Fashion-Week äger rum två gånger om året, mässor och utställningar, men också fascinerande konceptuella butiker, plus trender byråer strålkastare. Stora grupper såsom lyx LVMH, PPR, Hermes, Cartier och Baccarat har valt att förlägga sitt huvudkontor i Paris. På senare tid har Paris vänt en stor del av sin ekonomi till lyx, inklusive mode, smycken, kosmetika och livsmedel, vin och turism. Ljusets stad fortfarande en stor destination för unga yrkesverksamma inom mode och lyx som vill förstå historien om mode och trender.

Shanghai Campus MÖT Shanghai TALENT

Grundades i Shanghai 2002 i samarbete med Shanghai University of Engineering Science (stämmer) IFA Paris är den första kinesisk-franska joint venture inom mode utbildning. IFA Paris är nu i Kina, den ledande modeskola inom mode och lyx. Det anses vara en av de mest framgångsrika skolor när det gäller undervisning och kreativitet. Hans lärare nästan alla rekryteras i Paris, är alla erfarna mode proffs.

IFA Paris är också den enda skolan i Shanghai att föreslå vid val av innovativa tillvägagångssätt och partnerskap med mode och lyx industrin program grund- och avancerad nivå undervisas helt på engelska.

IFA Paris är för Kina att kinesiska och utländska studenter internationellt orienterade, siktar på en karriär inom skapande, styling, design, men också i försäljning, media, huvuden företag eller i stora företag i modevärlden och lyx.

I ett mångkulturellt och internationell miljö, är uppdraget att få fram de kreativa talanger sina studenter, men också att utveckla sin tekniska kompetens, dator och digital.

IFA Paris Shanghai är en högre utbildning akademi registrerats hos kinesiska ministeriet för utbildning och erkänd av den kinesiska regeringen, liksom den i Shanghai. Den upptar stora lokaler det anordnades för att säkerställa förutsättningar för en stark överföring av kunskap och praktisk kunskap.

Shanghai campus erbjuder en unik möjlighet när det gäller att lära sig genom en läroplan av grundläggande utbildning och heltidsutbildningar fortsatt mycket operativ för yrkespersoner som redan kommit in i arbetslivet.

IFA Paris Shanghai erbjuder även sina internationella studenter möjlighet att bevittna den enorma tillväxten i den kinesiska marknaden för mode och lyx. Dess mål är att studenterna uppfyller de lokala kraven på arbetsmarknaden, och utöver dem som gäller på internationell nivå.

SCHOOL OF ISTANBUL Efter att ha förlängt sitt inflytande och anseende i Frankrike och Kina är nu i en av de mest spännande staden IFA Paris, i gränslandet mellan Europa och Asien, Istanbul.

IFA Paris erbjuder följande program i Turkiet:

Bachelor Mode Design & Technology (med början i september 2016) MBA Luxury Brand Management MBA Fashion Business Executive MBA Luxury Brand Management Executive MBA Fashion Business

För att stärka sitt rykte på turkisk mark, är IFA Paris mycket stolt över sitt samarbete med den välkända universitet Kadir Has. Founded in 1997, Kadir Har University byggdes på historisk mark Tekel Cibali vars huvudsakliga verksamhet i 1884 var att vara värd för en insättning och tobaksfabrik ägs av staten. Mellan 1998 och 2002 cigarettfabrik Tekel Cibali förvandlades genom grundandet av Kadir Has att ändra utseende och nu blivit en plats för utbildning och högre utbildning. Efter fyra år av restaurering, Har campus Kadir slutligen öppnade i Cibali 13 feb 2002. Tack vare dessa otroliga återuppbyggnadsarbetet har campus ärvt eleganta fasader, mycket solig hallar, med stora luftiga utrymmen som ger en plats i livet och standard av de mest moderna forskningsinstrument.

Den campus Kadir Has Cibali på den konkreta representation av universitetets uppdrag som vill bygga framtidens Turkiet bygger på sitt starka arv. Resultatet är så att hotellet ligger i centrum av staden har inom det en blandning av kultur och en modern och unik lärande som kommer att bidra till att möta de nya behoven i landet och världen. Inne i campus täcker Cibali ensam har totalt 45,000m2 och erbjuder många klassrum, laboratorier, bibliotek och kontor rektor Kadir Has. IFA Paris anser att det är ett privilegium och en otrolig möjlighet att vara närvarande på detta campus som utan tvekan kommer att ge en vacker plats att leva och studera för våra studenter.

Att vara en av de mest spännande och dynamiska städer i världen, med många museer, gallerier, institutioner, utställningar ..., Istanbul öppnar nya horisonter för alla dem som vill växa personligen och speciellt för att starta en karriär inom mode eller lyx.

För mer information: https://www.ifaparis.com/fr

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Globala MBA:er » Se MBA:er » Se Summer courses » Se Kurser » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Global MBA

MBA Globala Mode Media

Campusstudier Heltid 15 - 15 månader September 2018 Frankrike Paris

För dem som är intresserade av en framtida karriär i denna mycket innovativt område som kräver nytänkande och tvärvetenskapliga kompetens, denna unika kurs syftar till att utveckla potentialen hos sökande från en mängd olika bakgrunder såsom mode design, diagram, produkthantering, journalistik och mediestudier. [+]

IFA Paris MBA med ackreditering av IDEL som "International Master"

DURATION: 15 månaders program på engelska KAMPUSER: Paris NÄSTA INTEL: september 2017 ECTS CREDITS: 120 Ansökningsavgift: 150 euro Undervisningsavgift: 14 800 € BEGRÄNSAT TILL: 25 studenter per klass

"Mode i sociala medier är mycket spännande"

INTRODUKTION

Mode handlar lika mycket om historier, ord och bilder som det handlar om produkter, kläder och tillbehör. Det har blivit en global kulturell och social företeelse, och reklam, fotografi, tidskrifter och evenemang är en viktig del av denna förändring. De senaste förändringarna i digitala kommunikationsverktyg och sociala medier har lett till ord och bilder blir ännu mer avgörande för det, men har också gjort detta system allt mer komplexa och svåra att kontrollera.... [-]


MBA

MBA Fashion Business

Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Kina Shanghai Turkiet Istanbul Frankrike Paris + 4 fler

IFA Paris MBA Fashion Business låter eleverna bedriva forskarutbildning fullt ut undervisad på engelska i Paris, Shanghai och / eller Istanbul. Detta unika program tillåter eleverna att bygga upp kompetens karriär och få en fullständig förståelse av möjligheter och utmaningar för att driva ett modebranschen idag. Det ger dem också möjlighet att uppleva världens modets huvudstad, Paris. MBA är ett tvärvetenskapligt Dana affärsprogram som omfattar marknadsföring, merchandising, uppköp, detaljhandel, distribution samt andra modebranschen relaterade moduler. Under programmet studenter kommer att få möjlighet att arbeta med industrin sponsrade projekt i samarbete med internationella varumärken, delta i modehändelser och besök ledande varumärken butiker samt designstudior. [+]

IFA Paris MBA ackrediterad av IDEL som "International Master"

DURATION: 15 månaders program på engelska KAMPUSER: Paris, Shanghai, Istanbul FORMAT: Paris eller Istanbul / Paris eller Shanghai / Paris / Bangkok NÄSTA INTEL: september 2017 ECTS CREDITS: 120 Ansökningsavgift: 150 euro Undervisningsavgift: 14 800 € BEGRÄNSAT TILL: 25 studenter per klass

"En komplett 360 graders syn på modeaffärer"

INTRODUKTION

Under hennes runwayshow 2011 uppgav Miuccia Prada att "Fashion är ett ögonblick". I en tid av massiva digitaliseringen där individer har indirekt kommunikation genom förmedling av en skärm, är det psykologiskt lugnande att tro att byggandet av en stil speglar sin representation som en individ. Men precis som alla andra språk, har Fashion en myriad av nyanser och aspekter som gör varje läsning och tolkning mycket mer komplex. ... [-]


MBA Luxury Brand Management

Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Frankrike Paris Kina Shanghai Turkiet Istanbul + 4 fler

[+]

Detta är den första postulat strukturera en av de mest eftertraktade forskarutbildningskurser i IFA Paris: MBA i Luxury Brand Management.

Företrädesvis 2 års yrkeserfarenhet (praktikplatser beaktas) Kandidatexamen eller betydande yrkeserfarenhet inom relaterade områden IELTS 6.5 eller TOEFL IBT 79 (eller ekvivalens) eller bevis på studier på engelska, för icke-inhemska engelska högtalare Intervju (på campus eller Skype) Online-test

Dokument för att ge:

... [-]

MBA Parfym & Kosmetika Förvaltning

Campusstudier Heltid 15 månader January 2018 Frankrike Paris

"Ett unikt program för en unik bransch." [+]

IFA Paris MBA med ackreditering av IDEL som "International Master"

DURATION: 15 månaders program på engelska KAMPUSER: Paris NÄSTA INTEL: Januari 2018 ECTS CREDITS: 120 Ansökningsavgift: 150 euro UNDERVISNINGSAVGIFT: 15 800 € BEGRÄNSAT TILL: 25 studenter per klass "Ett unikt program för en unik industri"

INTRODUKTION

"Den övertygande kraften av en lukt inte kan pareras, det träder i oss som andas in i våra lungor, det fyller upp, genomsyrar oss helt. Det finns inget botemedel mot det. "Patrick Suskind, Le Parfum Den oförmåga att få en dofts inebriation är väldigt mycket nära attraktionen hos en vackert designad klänning. Det är med denna idé i åtanke att nya forskar under IFA Paris byggdes: att erbjuda en innovativ metod för parfym och kosmetika förvaltning genom integrering av dess 20 år expertis inom mode.... [-]


Videoklipp

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Kontakt
Postadress
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Besöksadress
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Postadress
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Besöksadress
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Postadress
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Besöksadress
Kadir Has Caddesi Cibali
İstanbul, 34083 TR