Läs den officiella beskrivningen

Varför EDHEC

Skapat av och för entreprenörer,

EDHEC är en av de 15 europeiska handelshögskolorna, som rankas 1: a världsomspännande för sin mästare i ekonomi, som arbetar från campus i Lille, Nice, Paris, London och Singapore. Helt internationellt och direkt kopplat till näringslivet är EDHEC en skola för näringsliv snarare än en handelshögskola där excellens inom undervisning och forskning fokuserar på innovation för att stimulera entreprenörskap och kreativitet. För företag från födsel och dedikerade till affärer, gör EDHEC entreprenörer för livet, kunna ombygga eller skapa framgångsrika företag var de än arbetar.

EDHEC fungerar som ett äkta idélaboratorium och producerar innovativa lösningar värderade av företagen. Skolans undervisningsfilosofi, inspirerad av sin prisbelönta forskningsverksamhet, fokuserar på "lärande genom att göra".

En tänkesätt som sätter oss ifrån varandra

EDHEC har skapats av och för entreprenörer, förkroppsligat de grundläggande värdena för affärer i över ett sekel.

Vårt mål är att skicka nycklarna till företagssucces till nya generationer av chefer och entreprenörer och sprida övertygelsen om att företagen kan ha en positiv inverkan på ekonomin och samhället som helhet.

Oberoende

För att skydda sitt oberoende i åtgärd de senaste 110 åren bygger EDHEC på sina egna resurser för att finansiera och styra utvecklingen. Den utövar också full autonomi i sin akademiska och vetenskapliga strategi.

Pragmatism

Sedan starten 1906 har EDHEC byggt sitt rykte om pragmatism och ett pedagogiskt tillvägagångssätt som fokuserar på affärer. Nyckelverktygen, kunskapen och beteendet hos verksamheten överförs till generationer av chefer.

Icke-konformism

Genom sin ovanliga modell, innehållet i sina program och värdet av dess forskning, uppmuntrar EDHEC sina skillnader, uppmuntrar elever och lärare att tänka utanför lådan och främja deras ledarskapskvaliteter.

Entrepenörsanda

EDHEC tränar generationer av snabba tänkande, uppfinningsrika och resursfulla företagare och chefer som kan ändra spelreglerna för att ta team och projekt som tilldelas dem ytterligare.

FÖRDOMSFRIHET

Eftersom effektivitet i näringslivet utgår från att vara unik, lägger EDEC stor vikt vid mångfalden och en kombination av kulturer, profiler, praxis och discipliner i sin undervisning och verksamhet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

EDHEC Business School

Edhec Executive MBA är ett trippel-ackrediterat program från en av Europas högsta handelshögskolor. Det är utformat för erfarna chefer, entreprenörer och ledande befattni ... [+]

Edhec Executive MBA är ett trippel-ackrediterat program från en av Europas högsta handelshögskolor. Det är utformat för erfarna chefer, entreprenörer och ledande befattningshavare som försöker uppleva en professionell omvandling. Det 16-månaders deltidsprogrammet, baserat i Paris Opera eller Lille, kommer att göra det möjligt för dig att konsolidera dina utbildningar på hög nivå, öka din självkännedom och ledarskap och skärpa din globala syn på att driva din organisations prestanda i dagens utmanande och ständigt förändrade affärsmiljö.

Bygga människor för att bygga företag

EDHEC Executive MBA är ett balanserat program designat av företag för ditt företag som kombinerar allvarliga akademiska insatser från erfarna affärsexperter med ett praktiskt tillvägagångssätt för de verkliga utmaningarna i affärslivet. Därför har vi utformat programmet för att erbjuda en kombination av affärsintressen och personlig inlärning för att du ska kunna maximera värdet och erfarenheten enligt dina mål.... [-]

Frankrike paris Roubaix
Februari 2020
Engelska
Deltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Global MBA

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA är livsförändrande: genom att blanda relevant affärsutbildning med en ovärderlig mänsklig upplevelse, gör det möjligt för dig att ha en djupgående inverk ... [+]

Om du vill få en verklig utbildning i världen och utveckla ett internationellt perspektiv som hjälper dig att utveckla, påskynda eller ändra din karriärväg, kan EDHEC Global MBA-program i Nice, södra Frankrike vara ett idealiskt val för dig.

Under det tio månader långa programmet har du möjlighet att dela, lära dig och få kontakt med meddeltagare från alla kontinenter i världen - vanligtvis har vi cirka 100 studenter från 30 olika nationaliteter i kombination med en mycket mångsidig och enastående internationell fakultet som gör det till en verkligen global upplevelse. Personliga alternativ inklusive specialiserade spår och skräddarsydda projekt står för 3 månader av ditt program, så att du kan skräddarsy programmet enligt dina professionella mål.... [-]

Frankrike Trevlig paris Roubaix
Januari 2020
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Trevlig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrike