Read the Official Description

Varför EDHEC?

EDHEC har skapats av och för entreprenörer, förkroppsligat de grundläggande värdena för affärer i över ett sekel. Vårt mål är att vidarebefordra nycklarna till företagssucces till nya generationer av chefer och entreprenörer och sprida övertygelsen om att företagen kan ha en positiv inverkan på ekonomin och samhället som helhet.

EDHEC Business School Program

Sedan 2014 är EDHEC INTERNATIONAL BBA en del av varumärket EDHEC. Följaktligen uppfyller programmet alla EDHEC Business School kvalitetskriterier:

  • Ett strikt urval av studenter som uppfyller våra kunskaper och färdighetskrav i ledningen;
  • en världsomspännande utbildningsfakultet
  • ett starkt internationellt och mångkulturellt fokus
  • en ständig dialog mellan företag och personlig karriärrådgivning under våra elevernas studier och yrkeskarriärer.

Nyckelfigurer

  • 121,5 2015-2016 konsoliderad budget i M €
  • 1000 och fler stipendier beviljas inom 5 år
  • 100 nationaliteter
  • 7900 studenter (49% internationella studenter)
  • 25% av vår budget avsedd för forskning
  • 30000 akademiker i 125 länder

5 Campus

Två akademiska campus i Lille och Nice erbjuder faciliteter och utrustning på högsta nivå över hela världen och är värd för alla EDHECs aktiviteter från första utbildning till pågående utveckling och forskning. Campuserna i Paris, London och Singapore är huvudsakligen tillägnad pågående utbildning och forskning och samverkar med företag inom båda dessa områden.

Fakulteten och forskare

EDHEC: s fakultet och forskare, som utgör EDHECs akademiska samhälle, inkluderar permanenta professorer och forskare samt associerade professorer och forskningsassociationer, spridna över campuserna i Lille, Nice, Paris, Singapore och London. Denna fakultet är central för EDHECs rykte och tillväxt på nationell och internationell nivå.

Om EDHEC

EDHEC är en av världens högsta 20 handelshögskolor och arbetar från campus i Lille, Nice, Paris, London och Singapore. Helt internationellt och direkt kopplat till näringslivet är EDHEC en skola för näringsliv snarare än en handelshögskola där excellens inom undervisning och forskning fokuserar på innovation för att stimulera entreprenörskap och kreativitet. För företag från födsel och dedikerade till affärer, gör EDHEC entreprenörer för livet, kunna ombygga eller skapa framgångsrika företag var de än arbetar.

EDHEC fungerar som ett äkta idélaboratorium och producerar innovativa lösningar värderade av företagen. Skolans undervisningsfilosofi, inspirerad av sin prisbelönta forskningsverksamhet, fokuserar på "lärande genom att göra".

Programs taught in:
Engelska
Franska

Skolan erbjuder också:

Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrike
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Paris, Île-de-France, Frankrike