De Vinci Higher Education Group

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education är en ansedd privat institution för högre utbildning i Paris. De Vinci består av tre skolor som tilldelar högkvalitativa, ackrediterade grader: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School) och IIM (Digital School).


Det unika utbudet av ämnen som lärs ut på detta campus skapar en stimulerande tvärvetenskaplig och interkulturell atmosfär. Skolor har utvecklat ett tvärgående pedagogiskt tillvägagångssätt som blandar de olika inriktningarna, så att eleverna kan arbeta i tvärvetenskapliga team (chefer, ingenjörer, designers), samtidigt som de går vidare i sina studier och får digital kunskap.


De Vinci Higher Education bygger på gemensamma värderingar som hybridisering, professionalisering, internationalisering, social medvetenhet, sport och kultur. Mer än 7 500 studenter, alla unika, fokuserade alla på att deras studier och deras yrkesliv var framgångsrika.

Campus

Beläget i hjärtat av det största affärsdistriktet i Europa, betonas De Vinci-skolorna på professionalisering, och deras huvudsakliga mål är en framgångsrik professionell integration av studenterna.

Det moderna campus ligger nära Grande Arche i hjärtat av Europas största affärsdistrikt - La Défense. De Vinci Campus ligger i det livliga centrumet och är unikt för att ge en nära anslutning till företagsvärlden. Campuset är omgivet av många attraktioner, inklusive moderna skulpturer, köpcentra, biografer, kaféer och restauranger. Byggnader är säkra och mycket säkra. Campus är framför allt en optimal plats för lärande för sin kombination av moderna tekniska resurser (online-kurser, databaser, wifi) och traditionella föreläsningssalar och klassrum förutom tillgång till inlärningscentret, FabLab, idrottshallar, restauranger och många fritidsaktiviteter. områden.

Platser

paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 41 16 70 86

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium