Läs den officiella beskrivningen

Den amerikanska Business School i Paris erbjuder en läroplan baserad på den amerikanska utbildningssystemet.

Programmet medger: Franska gymnasieexamen och studenter som vill följa en internationell läroplan, till internationella studenter som vill följa en amerikansk läroplan i Paris.

Dra nytta av de bästa amerikanska och franska metoder

Högeffektiva undervisningsmetoder

"I samarbete med amerikanska universitet, har den amerikanska Business School Paris antog den amerikanska högre utbildningsväsendet, känd över hela världen.

The Business School kombinerar interaktiv projektbaserad undervisning med en extra läroplanen program som låter dig att utveckla din personlighet, självständighet och initiativförmåga.

För att underlätta övergången till arbetsplatsen, har den amerikanska Business School Paris också antagit franska bästa träningsmetoder: - praktik - seminarier - individuell coachning få det bästa av två världar: gå med i American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Vår verksamhetsidé

Den amerikanska Business School of Paris syftar till att utbilda sina studenter att bli framtidens företagsledare som tänker internationellt, ta initiativ och kan arbeta med mångkulturella grupper. Skolan kommer ständigt förbättra sina akademiska normer och samtidigt ingjuta i eleverna respekt och tolerans för mångfald, liksom en känsla av socialt ansvar. Skolan kommer också att uppmuntra eleverna att tillämpa etiska normer i alla personliga och yrkesmässiga beslut.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

The American Business School of Paris

MBA i geopolitik som erbjuds av American Business School är en tvåårig ... [+]

MBA i geopolitik som erbjuds av American Business School är en tvåårig kurs.

Antagning: Till det första året (MBA1) med en 3-årig examen - till det andra året (MBA2) med en amerikansk BBA eller en fyraårig civilekonomexamen (120 amerikanska hp eller 240 hp) MBA1

Det första året av programmet består av högre nivå kurser från Bachelor of Business Administration (BBA) kurskatalog och personlig för varje elev beroende på deras akademiska bakgrund.

MBA2

År 2 av MBA fokuserar på att förvärva geopolitiska kompetens och består av 42 amerikanska poäng (84 hp) som tas under en 12-månadersperiod.

Programmet består av en central läroplan av 12 kurser och ett urval av koncentrationer mellan: - Internationella investeringar - Internationell verksamhet... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
Paris, Île-de-France, 75010 FR