Läs den officiella beskrivningen

Engagera med affärer. Engagera med dig.

Vi vill utrusta våra studenter med verktyg och kvalifikationer för att utveckla och lyckas med att förändra och utmanande tider.

Om oss

Henley Business School grundades 1945 och var den första handelsskolan i Storbritannien och är en av de äldsta och mest respekterade skolorna i Europa.

Vi rankas ständigt bland världens 50 bästa handelshögskolor av Financial Times och The Economist. Vi är också bland de mycket få handelshögskolorna - de bästa 1% i världen - som är tre-ackrediterade för kvaliteten och förmågan hos vår fakultet och produktion.

Henley Business School tillhandahåller rigorösa, utmanande och karriärorienterade program som sätter höga lärandestandarder. Du får stimulerande koncept och nytt tänkande som är omedelbart tillämpligt på arbetsplatsen. Dessutom får du förmågan att tillämpa kunskap i verkliga situationer. Resultatet blir påtagligt, betydande och varaktigt.

Som en del av University of Reading är Henley verksam inom en akademisk institution som placeras inom de 200 bästa universiteten världen över.

Vår ambition

Vi strävar efter att ge individer möjlighet att bli bra professionella och enastående företagsledare som tänker med tydlighet och agerar med förtroende och övertygelse. Vår styrka ligger i vår strategi. Vi gör det möjligt för människor att bättre förstå sig själva och sitt ansvar och samtidigt blanda praxis och teorier om ett framgångsrikt företag.

Vi strävar alltid efter att förbättra allt vi gör och bli erkända för:

  • Att vara en verkligt internationell handelsskola
  • Våra inlärningsupplevelsers excellens
  • Forskning och tänkande i världsklass
  • Vår känsla av gemenskap och ansvar
  • Styrkan i våra nätverk
  • Bredden och djupet i våra relationer med industrin

Vi kommer att vara en engagerande, fokuserad och distinkt affärsskola.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Bli den ledare du strävar efter att vara

Vi utrustar våra studenter med en djupare och bredare förståelse för vad som är aktuellt, relevant och rätt i affärer - och gör det möjligt för dem att bli mycket kapabla, ansvarsfulla ledare.

Genom att kombinera de senaste teorierna, kunskapen och metoderna med en passionerad beslutsamhet för att hjälpa våra elever att vara de bästa de kan vara. Vi handlar om affärer men ännu mer, vi handlar om dig.

Var och en av oss har olika motiv och en unik uppsättning förmågor. Hos Henley gör vi det till vår verksamhet att hjälpa dig att uppfylla din potential genom att låsa upp den verkliga och ännu mer kapabla personen inom. Vi kommer att engagera dig på alla nivåer för att ge dig självförtroende, färdigheter och fokus för att ta itu med dina utmaningar och uppnå dina mål.

Henley-upplevelsen

"Henley Experience blandar utvecklingen av kunskap, personliga färdigheter och beteenden med toppmoderna undervisnings- och inlärningsmiljöer och arv av stark övertygelse om att rollen för välfärdskapande i samhället är att förbättra alla snarare än bara de få. Vad dyker upp på alla nivåer är människor vars värderingar och attityder säger lika mycket om dem som deras förmågor och som bidrar till att bygga en bättre framtid i alla livets gång. "

Professor John Board, dekan, Henley Business School

Personlig utveckling

Vi tar en helhetsperspektiv, som erkänner komplexiteten i att balansera arbete, hem, studier och karriär. Förutom en hög grad av individuellt stöd medan du studerar på Henley, finns tjänster tillgängliga för att hjälpa dina karriärambitioner, inklusive coaching, nätverk, mentorskap och rekryteringsresurser. Med en hel-person-strategi fokuserar Henley på att utveckla dina förmågor som en ansvarsfull, principiell och entreprenörsledare.

Starka relationer

Relationer på Henley byggs inte bara mellan studenter och deltagare - utan också med fakulteten och personal som stöder din personliga resa. Många av våra fakulteter är internationellt kända och publiceras allmänt inom sina respektive områden. Vår personal bidrar regelbundet till medierna och har en mängd yrkeserfarenheter, med många som har arbetat för ledande organisationer internationellt. Ofta är det dessa relationer som kan göra skillnaden i din karriär, och det är därför många tycker att Henley upplever så rikt givande.

Från din första dag på Henley är du en del av ett globalt nätverk av yrkespersoner från alla branscher och alla erfarenhetsnivåer. Vår alumni-grupp har mer än 70 000 medlemmar från över 150 länder, som erbjuder nätverkspotential och chansen att hålla sig uppdaterad med de senaste tankarna, nyheterna och möjligheterna att främja din karriär och utbildning.

Forskning och expertis

Många av våra fakulteter är internationellt kända och publiceras allmänt inom sina respektive områden och bedriver akademisk och tillämpad forskning. Ett stort antal av våra akademiker bygger på sina erfarenheter som ledare och konsulter för internationella organisationer på högsta nivå. Forskning vid Henley är både ren och tillämpad och drivs genom sex akademiska områden och 24 internationellt erkända forskningscentra och kunskapsnav. Vi arbetar nära med regeringar och organisationer internationellt och hjälper till att driva den globala forskningsagendan på ett unikt brett spektrum av områden.

Med 150 forskningsledda fakultetsmedlemmar, allmänt publicerade akademiker och citerade experter som regelbundet presenteras i de nationella medierna, är fakultetsmedlemmarna vid Henley Business School världsledande. En del är utövare i de branscher de undervisar, vilket ger våra studenter i realtid tillgång till affärsinsikter och expertis.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Triple-ackrediterade Business School

Vi är stolta över att vara en av endast 88 handelshögskolor i världen för att ha tre-ackrediterad status från de ledande brittiska, europeiska och amerikanska ackrediteringsorganen: AMBA, EQUIS och AACSB.

Vår tredubbla ackrediterade status placerar oss i de bästa 1% av handelshögskolorna i världen och ger trygghet till våra studenter, programmedlemmar och organisationer som vi arbetar med, kvaliteten och höga standarder för våra kurser och fakulteter.

Var och en av ackrediteringsorganen finns för att höja standarderna för företagsutbildning och vi genomgår en rigorös process med var och en av dem, som täcker aspekter inklusive inlärningsupplevelser, fakultet och forskning.

AACSB

"AACSB tillhandahåller internationellt erkänd, specialiserad ackreditering för affärs- och redovisningsprogram på kandidatexamen, magisternivån och doktorandnivån. AACSB-ackrediteringsstandarderna utmanar gymnasieutbildare att bedriva spetskompetens och ständiga förbättringar genom sina affärsprogram.

Ackrediteringsprocessen är en omfattande granskning av en skolas uppdrag, fakulteten kvalifikationer och läroplaner, och processen inkluderar självutvärderingar, peer-recensioner, kommittégranskningar och utveckling av fördjupade strategiska planer. Ackreditering säkerställer att studenter är läromedel som är mest relevant för sitt studierikt och förbereder dem för att vara effektiva ledare vid examen. "

EQUIS

"Det grundläggande målet med EQUIS, kopplat till uppdraget från EFMD, är att höja standarden för ledarutbildning över hela världen.

EQUIS bedömer institutionerna som helhet. Den bedömer inte bara examensprogram utan alla institutionernas aktiviteter och underenheter, inklusive forskning, e-lärande enheter, utbildning för befattningshavare och samhällsuppsatser. Institutionerna måste främst ägnas åt ledarutbildning.

EQUIS letar efter en balans mellan hög akademisk kvalitet och den professionella relevansen som tillhandahålls genom nära samspel med företagsvärlden. Institutioner som är ackrediterade av EQUIS måste visa inte bara hög allmän kvalitet i alla dimensioner av sin verksamhet utan också en hög grad av internationalisering. "

AMBA

"Akkreditering är kärnan i Association of MBA: s åtagande att utveckla standarder inom global utbildning för forskarutbildning.

Våra stränga bedömningskriterier säkerställer att endast de högsta kaliberprogram som visar de bästa standarderna inom undervisning, läroplan och studentinteraktion uppnår Association of MBAs ackreditering.

Vi anser att ackrediterade program bör vara av högsta standard och återspegla förändrade trender och innovation inom forskarutbildning. "

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Henley Business School Finland

Dagens globalt anslutna affärsvärld kräver ett bredare perspektiv, nya färdigheter och olika tankesätt. Henley Executive MBA (EMBA) - Global är utformad för att utveckla ... [+]

Praktisk. Global. Magisterexamen.

Vår globala Executive MBA är utformad för upptagna och erfarna chefer med ambitionen att förbättra deras ledarskap och ledaregenskaper.

Executive MBA (EMBA) - Global

Dagens globalt anslutna affärsvärld kräver ett bredare perspektiv, nya färdigheter och olika tankesätt. Henley Executive MBA (EMBA) - Global är utformad för att utveckla enastående företagsledare som är redo att ta på sig de utmaningar och möjligheter som finns i dagens komplexa och snabbt rörande globala ekonomi. Det utvecklar ledare som är starka, ansvarsfulla och anpassningsbara.

Genom att ansluta ditt lärande till aktuella globala och relevanta organisatoriska frågor kan fördelarna med Henleys globala EMBA tydligt mätas, vilket erbjuder en betydande avkastning på dig personligen och, bredare, till ditt företag.... [-]

Finland helsingfors
Mars 2020
Engelska
Deltid
21 - 27 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 helsingfors, Finland